עבור לתוכן

מדפסת לשימוש ביתי - כ300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר.

לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2?

שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן.

האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה?

והאם אתם ממליצים על מדפסת זו?

אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות.

תודה מראש.

פורסם

יש בעיה מרכזית במדפסות של בראדר מהסדרות הקודמות שכוללות את :

C130\40\50

C230\235

C260

C465

C5460

כאשר אחד מהדיו אוזל אז המדפסת אינה מדפיסה כלל.

ישנו חיסרון נוסף במדפסת 4 ראשים,אין איזון בצבעים,מה שאומר שה"חיסכון" הופך לנטל כי כאשר נגמר לך צבע אחד והחלפת קח בחשבון

ששאר הצבעים עומדים להגמר ואז תצטרך להחליף אותם מה שיוצר "אי חיסכון".

הסידרה החדשה של בראדר ללא תקלות כולשיהם אך לצערי בעית 4 הראשים לא נפתרה :\ (בעית החיסכון)

יש מבצע באופיס דיפו על הF2280 של HP שהיא מדפסת אמינה שעברה כמה גילגולים טובים עד שהגיעו למוצר אמין יותר וחסכוני.

תחזוקה \ אחזקה זולים מאוד.

אין ממש פיתרון קסם לבעית התייבשות הדיו,אלא רק להדפיס אחד לשבועיים דף ניסיון או לעבור למדפסת לייזר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

ראיתי את המדפסת שהצעת ובאמת ניראת מדפסת טובה לפי אתר היצרן והתגובות טובות.

אבל רציתי בכל זאת לשאול האם לא עדיף מדפסת עם 4 מכלי דיו?

פורסם

ישנו חיסרון נוסף במדפסת 4 ראשים,אין איזון בצבעים,מה שאומר שה"חיסכון" הופך לנטל כי כאשר נגמר לך צבע אחד והחלפת קח בחשבון

ששאר הצבעים עומדים להגמר ואז תצטרך להחליף אותם מה שיוצר "אי חיסכון".

פורסם
  • מחבר

יש משהו בדברייך.

אבל הריי הצרכן הבייתי בדרך כלל משתמש באותם צבעים. לדוגמא אצלי כל הזמן נגמר תחילה השחור והכחול.

ואז אני צריך לקנות מיכל שחור ומיכל צבעוני למרות שהצהוב ואדום כמעט ולא היו בשימוש.

וכל מיכל(כאשר יש 4) עולה פחות(מכאשר הם רק 2).

אלא אם כן תגיד לי שיש לך נסיון אחר?

תודה.

פורסם

לצורך העיניין נתמקד בבראדר:

בממוצע כול מיכל דיו למעט השחור עולה 70ש"ח ויש לך 4 מיכלים נגמר לך השחור סבבה החלפת ב80ש"ח נגמר הציאן החלפת בעוד 70ש"ח

לכמה הגענו? 150ש"ח על 2 צבעים,הנה נגמרים לך המנג'טה והצהוב + 140ש"ח ועוד המיכלים שהחלפת קודם (השחור והציאן) כבר נמצאים בקו ה75%

קיצר זהו מרדף שעולה לך כמעט 300ש"ח שלא גם נאמר שהמיכלים המקסימלים של ה115\135\130\140\150 מכיל כ200 דף בסה"כ.

במכשיר 2C (2 COLORS אתה מחליף או את הצבעוני או את השחור,הF2280 HP בעלת מיכלים לא יקרים (80ש"ח למקוריים ו60ש"ח לתחליפיים שלא יורדים מהמקוריים באיכותם וכמויותיהם כפולות) עדיין הHP עדיף מבחינת יחס עלות \ תועלת גבוה הרבה יותר מהבראדר.

אפסון יותר גרועים בגלל השיטה "ההפוכה" של מיכלי הדיו ללא הוואקום מה שיותר סתימות\נזילות\בזבוז והתיבשות דיו מהירה יותר.

בככולאופן שקול את העיניין.

פורסם
  • מחבר

אני באמת אשקול לקנות את HP F2280.

אני אלך לחנות לראות אותה.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים