עבור לתוכן

כרגע GMA950, מתבלט אם יש טעם להחליף

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני עם מחשב קצת ישן....פנטיום 4 630, עם GMA950. בגדול הוא משרת אותי סבבה על XP, וגם על WINDOWS 7 הוא מתפקד סבבה. אולם "משום מה" הוא קצת מתקשה ב720p....בדקתי 6600GT (ישן משהו, לא?) והוא אכן הראה שיפור מה בניגון. תהיתי האם יש טעם להחליף ל9400GT או 9500GT - האם בכלל אני אראה הבדל בין שניהם על הלוח שלי עם המעבד הזה?

או עדיף להחליף כבר לוח, להתקע עם לוח שיתמוך ב CORE 2 ויתן לי ON BORAD אחר כלשהוא? אני לא מתכוון להשקיע מעל 300 ש"ח, הציעו לי 9400GT 512 מגה ב250 ש"ח....

אודה לתגובות :)

פורסם

אין טעם לשדרג מחשב כזה

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה שלך באין טעם? את הכרטיס מסך? כי קיבלתי שיפור בביצועים במה שאני צריך בשימוש 6600GT

פורסם

אתה מקבל שיפור ביצועים זה ברור אבל תזכור ש6600GT כבר לא מריץ היום הרבה משחקים באופן סביר

וגם שהוא כן מצליח להריץ משחק כמו ראד ארט 3 לדוגמה זה בהגדרות מאוד נמוכות ובקיצור חבל על הכסף

ואני אומר את זה מניסיון את ה6600GT שהיה לי נתתי לאח אם מחשב יותר טוב משלך

יש לך גם הגבלה של המעבד שהרבה משחקים היום דורשים כפול ליבה

ואני מעריך שיש לך הגבלת זיכרון

המקסימום שאתה יכול לעשות מבחינת שידרוג זה לקנות כרטיס מסך תקציבי שתומך בסירטי HD חומרתית ובמידת הצורך להוסיף גם זיכרון ואולי יצא לך מזה מחשב מולטימדיה נחמד שיריץ סירטי HD -כל זה במידה ויש מספיק מקום בארד דיסק למספיק סרטים כאלו

שזה ישתלם אבל בכללי אני ממליץ לך לנסות למכור אותו משומש לחסוך כסף ולקנות מחשב נורמלי

אפשר היום להרכיב מחשב משחקים חביב גם ב2000 שקל

פורסם
  • מחבר

ידידי היקר...איפה בדיוק ראית שאני מחפש משהו למשחקים? :)

אני מחפש משהו שיתן לי ביצועים יותר טובים כמה שאפשר ב720p, עם ביצועי מוליטמדיה (PHOTOSHOP וכדומה) עדיפים.

רשמתי שאני רוצה להשקיע עד 300 ש"ח ואתה מציע לי לקנות מחשב ב2K? :)

השאלה היא שוב כמה הבדל אני אראה לדעתכם בין 9400GT לבין 9500GT, והאם יש כרטיס זול יותר (או במחיר זהה) שיתן לי ביצועים טובים יותר?

פורסם

ה - 9400gt יהיה מתאים

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2171&CatCode=400

אז תוריד את ה - codec הזה: http://www.coreavc.com/

יכול להיות שהסרט ירוץ בלי צורך להוסיף כרטיס מסך

אם 9400gt בכל מקרה תוריד כי הכרטיס (בלי coreavc) לא תומך בהאצת חומרה בכל סרטי mkv

לגבי PHOTOSHOP רק קומץ מאוד קטן של פיצרים תומכים בהאצת חומרה של כרטיס מסך בכל מקרה המעבד יהיה פה מגבלה רצינית ואני לא חושב שכרטיס מסך יתן כל שיפור

פורסם

תוריד את התוכנה הקודק שהומלץ למעלה ואת הנגן classic media player והכול ירוץ מעולה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :)

הסרטים עובדים, הם תמיד רצים...אבל אם יש איזה תהליך ברקע שגוזל משאב, יש ירידה בFRAMES וזה כבר על הפנים.

האם כרטיס מסך (9400GT) יתן גם שיפור באיכות התמונה, או שאין לזה קשר?

פורסם

יכול להיות שאין לך מספיק זיכרון

מה כמות הזיכרון הראשי שלך ?

פורסם

סרטי h.264 יתן שיפור באיכות התמונה

בסרטי mkv עם פרופיל 5.1 לא יהיה שיפור

עם פרופיל 4.1 יהיה שיפור באיכות התמונה (רק בסרטי 720P)

הבעיה שלרוב אי אפשר לדעת באיזה פרופיל הסרט עד שהוא לא נמצא על המחשב

פורסם

hd2600 תומך ב - dxva אבל בגלל "הגיוון" הרב של סרטי MKV לא כולם מקודדים בצורה נכונה

לרוב הסרטים זה כן יעבוד לו

פורסם

הוא גם זול יותר (בקישור שהבאתי) וגם מציג ביצועים טובים יותר במשחקים.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאין לך מספיק זיכרון

מה כמות הזיכרון הראשי שלך ?

2GB 800MHZ, אבל הלוח נותן לי רק 667 :)

ויש לי עוד G במגרה אם זה עוזר למישהו...

מה שכן, אני יודע שה630 הוא מעבד פצצה לOC...

פורסם

הוא גם זול יותר (בקישור שהבאתי) וגם מציג ביצועים טובים יותר במשחקים.

כרגע כרטיסים שתומכים בCUDA מאפשרים תמיכה בפורמטים רבים יותר של סרטי HD ובפונקציות רבות יותר מאשר הDXVA (לצערי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים