פורסם 2009 במרץ 1216 שנים היי לכולם אני עם מחשב קצת ישן....פנטיום 4 630, עם GMA950. בגדול הוא משרת אותי סבבה על XP, וגם על WINDOWS 7 הוא מתפקד סבבה. אולם "משום מה" הוא קצת מתקשה ב720p....בדקתי 6600GT (ישן משהו, לא?) והוא אכן הראה שיפור מה בניגון. תהיתי האם יש טעם להחליף ל9400GT או 9500GT - האם בכלל אני אראה הבדל בין שניהם על הלוח שלי עם המעבד הזה? או עדיף להחליף כבר לוח, להתקע עם לוח שיתמוך ב CORE 2 ויתן לי ON BORAD אחר כלשהוא? אני לא מתכוון להשקיע מעל 300 ש"ח, הציעו לי 9400GT 512 מגה ב250 ש"ח.... אודה לתגובות
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר מה הכוונה שלך באין טעם? את הכרטיס מסך? כי קיבלתי שיפור בביצועים במה שאני צריך בשימוש 6600GT
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים אתה מקבל שיפור ביצועים זה ברור אבל תזכור ש6600GT כבר לא מריץ היום הרבה משחקים באופן סביר וגם שהוא כן מצליח להריץ משחק כמו ראד ארט 3 לדוגמה זה בהגדרות מאוד נמוכות ובקיצור חבל על הכסף ואני אומר את זה מניסיון את ה6600GT שהיה לי נתתי לאח אם מחשב יותר טוב משלך יש לך גם הגבלה של המעבד שהרבה משחקים היום דורשים כפול ליבה ואני מעריך שיש לך הגבלת זיכרון המקסימום שאתה יכול לעשות מבחינת שידרוג זה לקנות כרטיס מסך תקציבי שתומך בסירטי HD חומרתית ובמידת הצורך להוסיף גם זיכרון ואולי יצא לך מזה מחשב מולטימדיה נחמד שיריץ סירטי HD -כל זה במידה ויש מספיק מקום בארד דיסק למספיק סרטים כאלו שזה ישתלם אבל בכללי אני ממליץ לך לנסות למכור אותו משומש לחסוך כסף ולקנות מחשב נורמלי אפשר היום להרכיב מחשב משחקים חביב גם ב2000 שקל
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר ידידי היקר...איפה בדיוק ראית שאני מחפש משהו למשחקים? אני מחפש משהו שיתן לי ביצועים יותר טובים כמה שאפשר ב720p, עם ביצועי מוליטמדיה (PHOTOSHOP וכדומה) עדיפים. רשמתי שאני רוצה להשקיע עד 300 ש"ח ואתה מציע לי לקנות מחשב ב2K? השאלה היא שוב כמה הבדל אני אראה לדעתכם בין 9400GT לבין 9500GT, והאם יש כרטיס זול יותר (או במחיר זהה) שיתן לי ביצועים טובים יותר?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים ה - 9400gt יהיה מתאיםhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2171&CatCode=400אז תוריד את ה - codec הזה: http://www.coreavc.com/יכול להיות שהסרט ירוץ בלי צורך להוסיף כרטיס מסךאם 9400gt בכל מקרה תוריד כי הכרטיס (בלי coreavc) לא תומך בהאצת חומרה בכל סרטי mkvלגבי PHOTOSHOP רק קומץ מאוד קטן של פיצרים תומכים בהאצת חומרה של כרטיס מסך בכל מקרה המעבד יהיה פה מגבלה רצינית ואני לא חושב שכרטיס מסך יתן כל שיפור
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים תוריד את התוכנה הקודק שהומלץ למעלה ואת הנגן classic media player והכול ירוץ מעולה
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר תודה על התגובות הסרטים עובדים, הם תמיד רצים...אבל אם יש איזה תהליך ברקע שגוזל משאב, יש ירידה בFRAMES וזה כבר על הפנים. האם כרטיס מסך (9400GT) יתן גם שיפור באיכות התמונה, או שאין לזה קשר?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים סרטי h.264 יתן שיפור באיכות התמונהבסרטי mkv עם פרופיל 5.1 לא יהיה שיפורעם פרופיל 4.1 יהיה שיפור באיכות התמונה (רק בסרטי 720P)הבעיה שלרוב אי אפשר לדעת באיזה פרופיל הסרט עד שהוא לא נמצא על המחשב
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים hd2600 תומך ב - dxva אבל בגלל "הגיוון" הרב של סרטי MKV לא כולם מקודדים בצורה נכונהלרוב הסרטים זה כן יעבוד לו
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר יכול להיות שאין לך מספיק זיכרון מה כמות הזיכרון הראשי שלך ? 2GB 800MHZ, אבל הלוח נותן לי רק 667 ויש לי עוד G במגרה אם זה עוזר למישהו... מה שכן, אני יודע שה630 הוא מעבד פצצה לOC...
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים הוא גם זול יותר (בקישור שהבאתי) וגם מציג ביצועים טובים יותר במשחקים.כרגע כרטיסים שתומכים בCUDA מאפשרים תמיכה בפורמטים רבים יותר של סרטי HD ובפונקציות רבות יותר מאשר הDXVA (לצערי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.