פורסם 2009 במרץ 1216 שנים אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאודתנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טובהבעה עברית 2 יח"ל טוב 77ספרות 2 יח"ל 60 מספיקמתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיקהיסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54אזרחות 1 יח"ל מספיק 58ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיקיסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל):מחוייבות אישית 95תעבורה 80של"ח 80חינוך גופני 88אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה.**עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר בטוח שמותר להיכשל בהיסטוריה? זה מקצוע בסיס של ה 21 יחידות זה שווה ערך למתמטיקה לא? נראה לי שאתם טועים.
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים ^^^^אפשר להכשל בשני מקצועת חובה ועדיין לקבל תעודת בגרותתגיד הבגרות בספרות היא פנימית? לא.אתה עושה בגרות של משרד החינוך
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים אם תקרא טוב את הדף שקיבלתיהיה כתוב לך קודם כל למעלה אם אתה זכאי לתעודת בגרות או לא.מעבר לזה,מותר להכשל במקצוע אחד ,לא בשניייםאבל זה לא אומר שחובה להכשל בהם.חוץ מזה אתה אמורה לקבל יחד עם גליון הציונים גם דף כשלהו שבו אתה מבקש שלא יחשיבו לך ציון מסויים-במקרה שלך את ספרות
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר שאני אבין. ע"פ מה שאתם אומרים גם מי שנכשל במתמטיקה או אנגלית הוא בעל תעודת בגרות מלאה? משהו לא הגיוני לי...נ.במי שלא הבין, העניין של איך משיגים עוד נכשל היה בצחוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.