עבור לתוכן

נוקיה n86

Featured Replies

פורסם

המכשיר עם 8 מגה פיקסל, מסך OLED, סליידר דו כיווני, מסך 2.6".

מישהו יודע מתי יוצא הn86?

פורסם

לא נראה כמצלמת ה-8MP מהמובילות, אבל נחייה ונראה את הגרסא הסופית.

מסך OLED הוא לא משהו מיוחד כל כך כבר...

פורסם
  • מחבר

לא נראה כמצלמת ה-8MP מהמובילות, אבל נחייה ונראה את הגרסא הסופית.

צודק, אבל עדיין 8mp זה איכותי

פורסם

מי אמר ש 8MP חייב להיות איכותי?

וגם ככה אין צורך ביותר מ 4-5 מגה פיקסל.

8 מגה פיקסל זה טריק שיווקי.

פורסם

צודק, אבל עדיין 8mp זה איכותי

כמו להגיד שהרבה זה טוב, לא בהכרח נכון לצערי, למרות שהיא בהחלט יותר מסבירה לפי מה שיצא לי קצת לראות.

פורסם
  • מחבר

8 מגה פיקסל זה טריק שיווקי.

מה הקשר?

פעם כשהיה במצלמה 3.2MP נחשבו איכותי ביותר. היום זה כבר לא משהו (אמרת מספיק 5 מגה פיקסל).

בעוד כמה שנים תראה שלכל פלאפון יהיה 8MP ואולי אפילו יותר זה ממש לא יהיה טריק שיווקי (אז תגיד ש8MP זה מספיק בשביל מצלמה

ונגיד 12MP זה מיותר.) העולם מתקדם!!!

פורסם

מ-5\8 אפשר להוציא פנינים, שישקיעו באופטיקה מתקדמת, זום אופטי קטן אולי, דברים שיהיו מענינים לא פחות.

פורסם

מה הקשר?

פעם כשהיה במצלמה 3.2MP נחשבו איכותי ביותר. היום זה כבר לא משהו (אמרת מספיק 5 מגה פיקסל).

בעוד כמה שנים תראה שלכל פלאפון יהיה 8MP ואולי אפילו יותר זה ממש לא יהיה טריק שיווקי (אז תגיד ש8MP זה מספיק בשביל מצלמה

ונגיד 12MP זה מיותר.) העולם מתקדם!!!

תקשיב, לא תראה שום הבדל בין 5 מגה פיקסל ל 8 מגה פיקסל, אלא אם מדובר בהגדלות.

לדוגמא - מה יותר טוב? מצלמה קומפקטית קטנה עם 12 מגה פיקסל, או מצלמה חצי מקצועית ישנה בעלת 5 מגה פיקסל?

שישקיעו באופטיקה ובעיבוד התמונה, זה יתן תוצאות הרבה יותר טובות. (כמו שאמר KoM).

פורסם

לא מבין את כל ההיפ סביב מצלמות בפלאפון הסלולרי שלך..קח איתך מצלמה אם אתה רוצה לצלם, ממצלמת טלפון בחיים לא תקבל איכות שהיא מעל 10 מטר בתמונה כמו שתקבל ממצלמה רגילה.

ותחסוך לעצמך כסף תקנה פלאפון טוב וגם מצלמה בנוסף..

חוצמזה 8 מגה פיקסל זה עוד רזולוציה גדולה יותר, ואוו. ::)

איכות התמונה עדיין לא משהו בטלפונים, אם ישקיעו במצלמה טובה מאוד בפלאפון זה יקח חצי מהגודל שלו, כלומר או מכשיר ענק או מכשיר קטטן שאין בו הרבה.

אני מסתדר יופי עם המצלמה 5 מגה שלי. אם אני רוצה תמונות מקצועיות אני יקח דיגיטאלית או פילים.

פורסם

אני בעד הגדלה של הרזולוציה הזאת כבר, לדעתי נמאס מ320X240

לדעתי צריך לתת טיפה יותר דגש על "קולנוע נייד" כי כשאני מחבר את הN95 שלי לטלויזיה (נגיד ואני לא בבית) אני מקבל את הסרטים שלי ב320X240 וזה ממש מבאס.

פורסם

עזבו שטיות ה 8mp זה באמת טירק שיווקי ואני מיסתדר אם ה n93 שלי מצויין (כולה 3.2 אבל אם זום אופטי ועדשה טובה יותר ).

פורסם

והכי מצחיק שהם גם מפציצים לך תמכשיר במחיר משוגע כאילו הוא ממש שווה את זה.

אהמ מי אמר LG רנואר 3500 שקל :lol::screwy:

פורסם
  • מחבר

עזבו שטיות ה 8mp זה באמת טירק שיווקי ואני מיסתדר אם ה n93 שלי מצויין (כולה 3.2 אבל אם זום אופטי ועדשה טובה יותר ).

היה כתוב שהגדילו את העדשה של הn86.

בכל מקרה אם יש לך 8MP העדשה תהיה גדולה יותר, לא?

פורסם

לא בהכרח , כי השבב הקולט של המצלמה יכול להיות קטן יותר .

אגב גודל העדשה לבד לא אומר כלום , איכות העדשה היא זו שקובעת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים