פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מדוע אין במפרטים המומלצים המלצות למסכים זולים יותר ?נראה לי שכדאי להוסיף שורה כזו.במיוחד במפרטים הזולים.מה דעתכם ?
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים כי אנחנו מעדיפים שהמפרט יהיה איכותי, ואם המסך הטוב יותר נכנס בתקציב - מה טוב ומה נעים.ויש גם המלצות למסכים פחות טובים (בסביבות ה-700 ש"ח), בחלק מן המפרטים.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר באחד המפרטים של ה - 4000 ש"ח למשחקים, ישנה המלצה למסך זול יותר של IYAMAהדגם שרשום הוא 1413 - נראה לי שהתכוונתם אולי ל - 1403 (לפחות לפי המחיר)ועדיין, לדעתי, כדאי להוסיף עוד סוגי מסכים, או לפחות השוואה מסודרת בין הסוגים השונים אפשר לפתוח דיון חצי-פומבי, שכל אחד ימליץ (או לא) על המסך שנראה לו טוב יותר מהאחרים, או כדאי יותר (מבחינת עלות-תועלת)אולי יש למישהו הפניה לסקירה מקצועית (ובלתי תלויה) על סוגי מסכים ?מדובר על מסכי CRT 17" c .תודה.
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים מחבר קיבלתי את הערתך.כדאי רק לתקן את המפרט של המערכת למשחקים מ - 1413 ל - 1403 (של IYAMA ).אבל, להוסיף עוד מסכים אלטרנטיביים למפרטים - נראה לי שיכול להועיל לאנשים שמחפשים מחשב קומפלט (כולל מסך)שבוע טוב (ורק טוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.