עבור לתוכן

אוזניות מוזרות

Featured Replies

פורסם

שלום !

שיטטתי לי ב-eBay ונתקלתי באוזניות שעולות 220$ בערך , והם ממש ממש ממש קטנות (עם מחיר די גבוה)!

אז חיפשתי ומצאתי עליהם ביקורת...

http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:1

הנה התיאור שלהם : http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:3 הם עולות 330$ לפי הביקורת.

ממה שאני מבין זה אוזניות שנכנסות עמוק במיוחד לתוך האוזן ,מבודדות רעשי רקע ונשמעות טוב במיוחד , זה העניין ?

ואם לא...אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין פה כי 330$ לאוזניות סטריאו זה קצת גבוה ;D

תודה!

פורסם

אוזניות אודיופיליות....

דגם מעולה של סנסייזר שכמו שהכותב תיאור אותו נותן "אקסטזה מוזיקלית"

אני בטוח שרוב האנשים לא צריכים דבר שכזה בכלל.

פורסם

שום דבר חדש , אלו אזניות יחסית דיי ישנות וזו סידרה שלמה של אזניות מחברת אטימוטיק ריסרץ' שכמו רוב האזניות שלה מיועדות לשוק ההיי אנד והסידרה הזאת סובבת סביב עיקרון שנקרא "IN EAR" משמע האזנייה נכנסת ממש עמוק לאוזן לתוך תיבת תהודה טבעית שנמצאת בתעלה וקרוב יותר ל"עצבים" ולקרום של האוזן ויוצרת סאונד ממש טוב בעיקר באסים מדהימים שממש גורמים לחשוב ששומעים בעזרת סאב וופר ואני לא צוחק, כמובן הקוטר של הממברנה הוא לרוב ממש קטן. ועל עיקרון זה מבוססות עוד אזניות במחיר הרבה יותר זול ומשתלם (וכמובן פחות איכותיות) בינהן מחברת איווה וסוני. לי בעצמי יש אזניות "IN EAR" של סוני, וסקורפיון - אתה בעצמך שמעת בהם.... ;)

הנה תמונה (צילום באדיבותו של ביודום מהפורום 8) ) ביחחד עם איזה מכשיר לבן (צד ימין)..

פורסם

שמעתי גם שמעתי...

אני מקווה תביא אותן ביום ראשון....

אגב, הפעם תדאג לכמה טראקים איכותיים למעני........ :D

פורסם

אשר לשאול כמה עולה תענוג שכזה? ואיפה משיגים?

זה לא ניהיה מציק באוזן אחרי כמה זמן?

פורסם

זה ארגונומי לאוזן, זה מאוד נוח וכמעט ולא שומעים את הסביבה...

של ice עולות כ50 דולר אם אני זוכר טוב.

פורסם

למעשה כבר יש דגם של סוני שמחליף את שלי : MDR-EX71 , הם גם הוציאו דגם יותר "כלכלי" EX51 שאמור לעלות 10 דולר פחות, ואין לי מושג מה ההבדל בין שני הדגמים (חוץ מעיצוב כמובן).

הנה תמונה של ה 71.

popup-sonmdrex71sl.jpg

ושל ה51:

popup-sonmdrex51sp.jpg

פורסם

ויש להשיג בארץ?

המחיר הוא באיזור ה200 ש"ח אם הבנתי נכון.

פורסם

ואו... איפה אפשר להשיג כאלה???!!??

פורסם

יש כאלה בדיוטי פרי(הסוני, כמובן)?

אני טס השבוע ואני צריך אוזניות טובות, וכבר מזמן פנטזתי על אלה :)

פורסם

תבדוק אם יש...מה זה משנה אם יגידו לך שיש או אין....

פורסם

יש איזה טלפון של הדיוטיפרי שאפשר לבדוק לגבי מוצרים אבל אני לא זוכר איפה שמתי אותו , תשאל בסניפים של סקאל "בארץ". אבל בטוח יש את האזניות האלו איפה שהוא בארץ. בכל מקרה תמיד יש את הדיוטיפרי של המדינה שממנה חוזרים.

פורסם
  • מחבר

יש כאלה בדיוטי פרי(הסוני, כמובן)?

אני טס השבוע ואני צריך אוזניות טובות, וכבר מזמן פנטזתי על אלה :)

אני כתבתי את ההודעה לפני טיסה לטורקיה....בדקתי ולא מצאתי כלום בדיוטי פרי הרמקולים היחידים שהיו נורמליים שם היו Logitech z-640 שמעתי אותם והם בכלל לא משהו , התאכזבתי מאוד !

אוזניות ?

היו כל מיני אבל לא משהו מיוחד... :P

פורסם

אז אין כאלה בדיוטי? חבל :-\

תודה בכולמקרה.

נאלץ להזמין מאיפשהו.

(לא נראה לי שאני אקנה בברצלונה, יקר שם.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים