פורסם 2009 במרץ 1216 שנים אני מחפש מקסימום עוצמה + שקט , ממש שקטהמארז שלי 690 C ואני צריך 2 של 140 למעלהאת הקדמי לא מספיק חזק וגם אותו אני צריך להחליף 120, ועוד אחד מהצדאין הגבלה לתקציבדגש על שקט אבל שלא יהיה חלש כמו המאווררים המקוריים של המארז
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים אתה מחבר שני דברים שאי אפשר לחבר... ;D שקט וביצועים...מאווררים שקטים הם לא בדיוק שיא הביצועים..השאלה היא מה זה שקט בשבילך..על כל מקרה בדוק את הS FELX 800/1200RPM או את הדגמים של Noctua שידועים בשקט שלהם..לגבי מאוררי 140מ"מ מלבד דגם של TT (ואולי עוד דגם בודד של חברה אחרת) אתה לא תמצא גודל כזה בארץ..לך על 120מ"מ..כמו כן תוסיף את התקציב לכותרת (אם אין אז תירשום לא מוגבל)..ומה בדיוק אתה רוצה לעשות ? להוסיף להחליף את מה שיש לך כרגע ?
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר בקשר לתקציב מוכן להשקיע כי מחשב מרעיש וזה מפריע לי יש לי מאוורר של TT שקניתי אותו אמרו לי שהוא מאוד שקט , ושקט הוא לא ( טרקטור )אבל הוא חזק מאודהמאוורר הקדמי של C690 מאוד חלש ולא מקרר את הקשיחים בכלל , וגם אותו צריך להחליףמאוורר הצד של המארז פירקתי ושמתי אותו למעלה אבל עדיין הוא גם חלש , לא מורגשלגבי 140 הזמנתי לפני 4 חודשים מ FOXPC מאווררים של 140 NZXT , שכמובן עוד לא קיבלתי , כמו הכרטיס מסך שלי אני ינסה את דגם של Noctuaתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.