עבור לתוכן

להחליף P35 ל p45\3?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 4870x2 וללוח נוכחי p35 אין PCI-E 2 האם אני ירגיש הבדלים אם אני יחליף ללוח שכן יש לו?

ומי אובר קלוקר יותר טוב? p35-ds3l\p43-ds3l\p45-ds3l

אם כדאי להחליף ציינו לאיזה לוח ולמה.או שיש לכם המלצה ללוח אם מחברה אחרת?

אגב, בכמה אני יכול למכור את הלוח שיש לי עכשיו במקרה שאני קונה חדש?

• תגובות 44
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במיקרה של הכרטיס מסך הזה אתה כן תרגיש הבדל בביצועים... אני חושב ש P43/45 אמורים להיות עדיפים ב OC כי הם מיוצרים בליטוגרפיה נמוכה יותר...

אתה הלוח שלך אתה יכול למכור אני מאמין בסביבות 200 שקל, אם אתה מרוצה ממנו אתה יכול לקחת את הדגם המגביל GIGABYTE P45-DS3L...

אם אתה רוצה יש גם את ה DFI P45 שהוא גם יהיה מעולה ב OC ועולה סביבות 600 שקל...

פורסם
  • מחבר

600 שקל קצת יקר לי..

מה ההבדלים בין p43-ds3l ל p45-ds3l? אני רק מחפש לוח pci-e 2 שיהיה אוברקלוקר טוב

פורסם

אין הבדלים גדולים... צ'פסט P45 PCIE 2.0 והוא לא כולל סלוט נוסף למערך CF כמו ה DFI, במיקרה שלך אין לך צורך בזה...

לוח לא רע בכלל... לדעתי תלך עליו....

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את התגובה :lol:

אתה אומר ללכת על p45 או DFI? או שאתה אומר שהלוח שאני דיברתי עליו(p43) הוא לוח מעולה וללכת עליו?

פורסם

אמרתי ש P45-DS3L לוח מעולה, ובאותה מידה גם P43-DS3L לוח מעולה, שניהם יביאו לך שיפור על ה P35, מהסיבה שאתה כבר יודע PCI-E 2.0

הצעתי לך את ה DFI במידה ואתה מעוניין בלוח עם יכולות OC עדיפות... אם יקר לך ה DFI תקח ג'יגה בייט P43/P45...

פורסם
  • מחבר

מה ההבדלים בין הp45 ל p43 ולגביי הDFI זה בטוח שהוא אוברקלוקר טוב יותר?

פורסם

אם אני לא טועה ההבדלים הם ש P45 מסוגל לחלק עם שני סלוטים של X8 ( ב CF ) בזמן ש P43 לא מסוגל, ההבדל הבא הוא תמיכה בתדר זכרון של עד 1066 ב P43 ועד 1333 ב P45

וכן, ה DFI יהיה אוברקלוקר יותר טוב בהרבה... אבל הוא לא נחמד לאוברקלוקרים מתחילים... המון המון אפשרויות...

מעבד 4 ליבות מקשה על הלוח ב OC, ה DFI יסתדר איתו בהרבה יותר קלות...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשלוח קישור ללוח DFI זול?

פורסם

הדגם שאני ממליץ לך הוא DFI LAN PARTY T2RS PLUS זה הלוח אגב שמחזיק בשיא עולם ב FSB...

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_824&products_id=21904

זה הלוח, פה הוא מאוד יקר... ראיתי אותו ב 600 וקצת רק שאני לא זוכר איפה... תכנס לכמה חנויות אינטרנט ותעשה חיפוש ללוח הזה שם...

הלוח הזה לא יגביל אותך ב OC, אבל אני רואה שיש לך זכרונות 800MHZ, ואין לי ניסיון עם הזכרונות האלה... אני יחפש סקירה עליהם... אם הם לא טובים ב OC אין סיבה לקחת מעבר ל P45/43-DS3L כי ל FSB 400 גם הלוחות האלה מסוגלים להגיע...

תרשום לי את הדגם המדוייק של הזכרונות...

פורסם
  • מחבר

כן אז כנראה שאני ילך על p43-Ds3l וזהו

פורסם

אם אתה לא מחפש לשבור שיאים עם המעבד שלך ה P43-DS3L יותר מיספיק... ותקבל את התוספת ביצועים שחיפשת מהכרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מחפש לשבור שיאים! אני מחפש לוח שאני יוכל לשבת עליו עם q6600 עם OC של 3.2 או 3.5 לא יותר..

פורסם

ה FSB של המעבד שלך הוא 266 ( משום מה היה לי בראש 333 ) אין שום בעיה שתיקח את ה P43-DS3L

ב 3500MHZ ( אם תגיע ) תצתרך 389FSB במכפלה המקורית ( 9 ) אין ללוח ולא לזכרון בעיה להגיע לזה...

פורסם
  • מחבר

האמת שאני מתכוון לשבת על 400x8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים