עבור לתוכן

בעיה| ברזולוציה של המסך

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך

קניתי מסך 19 פיליפ ואני רוצה לשים לו רזוציה 1280*1024 או 1440*900 אין בעיה הוא מקבל את זה אבל שאני מגדיר גם טלבזיה כבר לא נותן טלביזיה 21 CRT אם משדר אל חוטי הכרטיס מסך 8500 GT 512 INNO קירור פאסיבי

windows vista

אני מחבר את המסך דרך DVI

פורסם

טלוזייה לא יכולה להציג רזולוציה כזאת ובטח לא CRT.

המקסימום שתוכל להציג עליה של 800X600 אם אני לא טועה.

האם אתה מחבר אותם במקביל או בנפרד?

פורסם
  • מחבר

אני מחבר במקביל וגם לא אכפת לי מה הרזולוציה של הטלביזיה העיקר של המסך

עכשיו עדקנתי דריברים נראה מה יהיה

פורסם

אתה יכול להגדיר רזולוציה שונה לטלוויזיה במקביל בדרייבר כמובן.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני רוצה אבל שאני מוסיף את הטלביזיה לא נותן לי מעל 1024*768 אחרי עדכון כבר לא מזהה לי טלביזיה וליפני שהחלפתי לDV נתן 1280*1024

פורסם

כאשר אתה מכוון את הדרייבר להציג תמונה זהה על המסך והטלויזיה, הוא מגביל את הרזולוציה ל-1024 כי זו הרזולוציה הגבוהה ביותר שהטלויזיה יכולה לקבל.

(הכי גבוהה שמשותפת לשני המסכים)

פורסם
  • מחבר

הטלביזיה מחוברת שנתיים דרך מתאם מS-VIDEO לRCA וPL לRCA ומשדר לטלבזי שנמצאת בחדר אחר

פעם היה CRT 17 מחובר דרך מתאם DVI VGA רזולוציה 1280*1024 אתמול נישרף קניתי LCD PHILIPS 19 חיברתי דרך אותו מתאם היום חבר אמשיך לעבוד רגיל היום חבר הביא לי כבל DVI חיברתי עבד אבל ברזולוציה 1024*768 או 1440*900 שאני מנתק את הטלביזיה עדקנתי דריבר של כרטיס מסך וכנראה שכבר לא מזהה טלביזיה עכשיב אני ברזולוציה 1440*900 אני רוצה להישאר אםאותה רזולוציה ולחבר טלביזיה לא אכפת לי רזולוציה

פורסם

leok0, תשתמש סימני פיסוק להבא כי זה ממש קשה להבין מה אתה כותב (כנ"ל לגבי שגיאות כתיב).

אתה יכול להישאר עם כל רזולוציה שאתה רוצה (רצוי שהיא תהיה הרזולוציה הטבעית של המסך שלך כי עברת לTFT) ולקבוע בדרייבר של כרטיס המסך באיזה רזולוציה תהיה הטלוויזיה בהתאם ליציאה שלה.

חיבור s-video לRCA גם ככה לא יתמוך רזולוציות גבוהות במיוחד אז אין פה הרבה משחקים.

חיבור PL לRCA לא ממש קשור פה כי הוא מעביר רק צליל.

פורסם
  • מחבר

כן סליחה על השגיאות כתיב.

המצב השתנה טיפה עכשיו המסך מחובר דרך VGA עם מתאם לDVI בכרטיס מסך והכל תקין אבל זה על VGA ואני רוצה על DVI

זה אכפת לי אבל אפשר להסתדר כמה חודשים ככה עד שאני אמצע פיתרון או אחליף כרטיס מסך שזה לא יהיה בזמן הקרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים