עבור לתוכן

שאלה מעניינת(מלצריות)

Featured Replies

פורסם

האמת שכן, קלעת בול.

שמע, אני מעדיף לא להרחיק לכת עם בחורות שההזמנה שלי גורמת לוגינה שלהן להיכנס לכוננות ספיגה. לך תדע כמה אנשים הזמינו בירה לפני...

ברור שהוא לא התכוון ל "חמוד" של "בוא נדבר על היי סקול מיוזקל" (יציאה של החיים,אגב).

פורסם
  • מחבר

יש לי יציאות ממש לא רעות בזמן האחרון, מ0 חתימות אני מככב עכשיו בבערך 3... יאי לי.

פורסם

יש לי ניסיון עם בחורות, אבל די מועט - אז אולי אני פשוט לא מספיק משופשף בשביל להבחין בין סימני חיבה של "תנו לי טיפ גבוה" לסימני חיבה של "המממ אתה חמוד".

אחי הסיבה שאתה לא יודע להבדיל בין הגישות זה בגלל ששתי הגישות זה בידיוק אותו הדבר! בתור מלצר קורא לי מידי פעם שאורחת מתחילה איתי וגם קורה לפעמים שכמה אורחות משתכרות ומנסות לשחק "מי תצליח לפתות את המלצר?" (אחלה משחק אגב, משום מה בנות נהנות מזה.... עם של שרמוטות) ואני תמיד זורם כי זה כמובן תמיד טוב לטיפים אבל ניראה לך הגיוני שיש למלצר/ית "פלירטוט עם לקוחות" והוא שונה מסתם פלירטוט? ממש לא! אנשים מכירים רק צורה אחת לפלרטט ובזה הם משתמשים גם עם האורחים וגם במיקרים אמיתיים....

מידידות שלי שעובדות איתי אני יודע שהן רואות את זה כמוני, הלקוחות הם "פשוט עוד לקוחות" ולא באמת אנשים... הרבה יותר קשה לאורח להרשים את המלצרית מאשר אם הם היו נפגשים סתם ברחוב כי ההשקפה ההתחלתית של המלצרית עליו שונה לגמרי...

טוב חפרתי... אבל אני אחרי עבודה ומת מעייפות את מותר לי! אה! לילה טוב... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים