פורסם 2009 במרץ 1116 שנים היי,קניתי דיסק סיגייט 500 גיגה 32 מגה CACHE.לאחר כחודשיים הBIOS הפסיק לזהות אותו.יש לכם מושג מדוע זה קורה?איך אני יכול לסדר את זה? האם מישהו נתקל בדבר כזה?האם יש אפשרות לשמור על המידע?תודה למגיבים...
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים נראה לי שנפלת על הדגמים עם הכשלים..יש על זה סטיקי אם אני לא טועה, צריך להוריד איזשהו עדכון...
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים אני מנסה לעשות חיפוש ואני לא מוצא את זה משום מה, היה דיון על בעיות כשלים בכונני seagate וגם ראיתי שיש על זה איזה עדכון להורדה...לא התעמקתי בנושא כי אני לא בעל כונן כזה...
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387954.0יש בפנים לינקים לכתבות ומקומות שישחזרו לך את המידע.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים 1. האם אתה שומע את הדיסק מסתובב ?2. תחליף כבל SATA3. תחבר את הדיסק לקונקטור אחר על גבי הלוח אם
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים אני מנסה לעשות חיפוש ואני לא מוצא את זה משום מה, היה דיון על בעיות כשלים בכונני seagate וגם ראיתי שיש על זה איזה עדכון להורדה...לא התעמקתי בנושא כי אני לא בעל כונן כזה...הסטיקי נמצא בפורום אחסון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.