עבור לתוכן

heatcore

Featured Replies

פורסם

שוב ושוב אני שומע על הדברים האלה כתחליפים מצויינים ואף עדיפים לרדיאטורים המיוצרים במיוחד לצורך קירור מים למחשב

יצא למישהו להתעסק עם אחד ?

פורסם

זה סה"כ רדיאטור של רכב שמשמש לחימום תא הנוסעים.... אין בו שום פטנט מיוחד, הוא פשוט בדרך כלל בגודל כפול מאלה ה"מיוחדים" לקירור מים.

פורסם
  • מחבר

ומה המחיר של אחד בדר"כ ?

הממ גודל כפול.... אוקיי בהנחה שאני לא הולך לקנות 4 מאוררים בשביל הדבר הזה, מה יתן תוצאות טובות יותר - רדיאטור בגודל רגיל עם שני מאוררים בשני הצדדים או רדיאטור בגודל כפול עם שני מאוררים בצד אחד ?

פורסם

כלל בסיסי ברדיאטורים: שטח פנים גדול יותר = יעילות גבוהה יותר. מעבר לזה יש עוד כמה גורמים כמו כמה אוויר דוחפים דרכו.

הבעיה עם רדיאטורים היא ההתנגדות הגבוהה שלהם למעבר של אוויר, ז"א שסתם לשים מאוורר עם CFM גבוה לא בהכרח יתן תוצאות טובות. צריך מאווררים עם לחץ גבוה, למשל BLOWERS ולא ציריים (המאווררים הרגילים). עם כבר משתמשים במאוורר רגיל כדאי ליצור מעין הגבהה מלאכותית כדי לתת לו מרווח של 2-3 סנטימטר מהרדיאטור כדי לא לפגום ביעילות שלו (וגם כדי להפחית רעשים).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל בשורה התחתונה - היית הולך על אחד במקום, לדוגמא, הרדיאטור של EMP ?

זה ככל הנראה יהיה יותר זול, ויש מצב שיותר טוב, אבל לא יודע, לא נוח לי לשים במחשב משהו שהבאתי מאיזה מוסך..

יש לך דוגמא למאורר BLOWERS ? כי לא שמעתי על אחד כזה בנתיים...

בקשר ל Shroud, כן, כמובן שאני אבנה כזה בכל מקרה

פורסם

אני אחפש בשבילך... אבל אתה יודע ש-GOOGLE הוא חברו הטוב ביותר של הגולש נכון? ;)

פורסם

אני אחפש בשבילך... אבל אתה יודע ש-GOOGLE הוא חברו הטוב ביותר של הגולש נכון? ;)

ידידו הטוב של הגולש הבולש

פורסם

למה מחו"ל?

לך למוסך\מתקן רדיאטורים\מגרש גרוטאות ותמצא אחד גדול יותר (ולכן טוב יותר) בפחות כסף. (לא יודע לגבי מוסכניקים, הם זונות. אצל השניים האחרים עדיף)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים