פורסם 2009 במרץ 1116 שנים * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום אולי קצת בלילה * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? אני אוהב לצלם מקרו אבל לא רק * האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף ספורט ובאילו תנאי תאורה? אולי * האם אתה מתכוון לצלם פורטרטים? כמה חשוב לך לקבל עומק שדה מצומצם? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 ויותר לפלאש חדש. לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? * האם אתה מתכוון להדפיס את התמונות או לצפות בהן על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? * מהו טווח העדשה (או העדשות) במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים. * האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע? * אילו מן התכונות הבאות קריטיות לך, אילו חשובות ועל אילו אתה יכול לוותר: o קצב אש גבוה - ציין את כמות התמונות בשניה (בד"כ 3 עד 5) o צילום רצפים ארוכים מ-5 תמונות מבלי שהמצלמה תעצור כדי לכתוב את התמונות לכרטיס o מייצב תנועה מובנה במצלמה (שעובד עם כל העדשות) מול מייצב תנועה בעדשות (שמייצב גם את התמונה בעינית) o עינית גדולה מהממוצע o תצוגה חיה (צילום באמצעות מסך ה-LCD במקום) o נקודות פוקוס מוצלבות נוספות למרכזית o פנס עזר לפוקוס באור חלש (AF assist) o עדשות עם מנוע פוקוס שקט o אפשרות לגריפ o מסך מסתובב o מצב צילום ווידאו o כמות פיקסלים o יצרן o אחריות יבואן רשמי מול יבואן אפור o תכונות אחרותחשבתי על ה1000D. מה אתם אומרים? יש משהו אחר שאולי יותר עדיף?
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים חשוב על הK200D של פנטקסיתרונות:מבנה עמיד יותריותר נקודות פוקוסמנוע פוקוס בגוףמייצב תמונה בגוףאיטום מזג אוויריש גם כמה חסרונות:פירמה פחות מוכרת בארץ עם פחות שוק יד שניה סוללות אצבע ולא סוללה מהיצרן(מבחינתי יתרון)יש עליה המון בפורום(נראה לי יש פה לפחות אני ועוד שלושה שמחזיקים פנטקס)חפש שירשורים קודמיםהמחיר , דרך וואלה שופס , עם עדשת קיט כרטיס זיכרון ותיק 2600 בערך(תלוי כמה תתמקח , אני הוצאתי ב2590)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.