עבור לתוכן

רעיונות לעיצוב - חגיגות יום העצמאות ה 61 למדינת ישראל

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני מעצב גרפי ופנו אליי מהחברה שבה אני עובד בבקשה לעצב את שער העיתון ברוח החג.

אשמח לקבל רעיון מאנשים יצירתיים, שם החברה לא משנה כיוון שלא צריך להיות זיקה לחברה.

אשמח לקבל רעיונות, בסיום העבודה אני אפרסם את שער העיתון לקבל תגובות...

תודה רבה חברים. מחכה לרעיונות.

חג פורים שמח

פורסם

אולי משהו שקשור למשבר הכלכלי?

פורסם
  • מחבר

תשמע ידידי,

איני יודע אם אמרת את מה שאמרת בציניות אבל זה יכול להיות דווקא רעיון לא רע בכלל... כמובן שאני לא יעצב משהו שיבאס את הקורא אך אני יכול לשלב תמונות של תקופות קשות כמו פעם ולציין שגם אז כמו היה רע... אך איך אומרים בבנק אחד... "יהיה בסדר" ??....

תודה על הרעיון.. יש עוד?

פורסם

"רעיון לעיצוב" - זהו מושג אקראי, מופשט ותלוש מדי במקרה הנוכחי. כמעצב גראפי אתה הרי מתחשב בגורמים רבים שתוחמים וממקדים את העבודה שלך, וכדאי שתחלוק אותם (או מה שאתה יכול להרשות לעצמך לחלוק) עימנו כדי שנוכל להיות ממוקדים יותר בעצמינו.

למשל - מדובר בדף שער של עיתון, לכן אני בטוח שקיימים אילוצים או דרישות לגבי אלמנטים ויזואליים שהוא אמור להכיל, בין היתר המכנה המשותף של העיצוב הטיפוגרפי שאמור להיות קיים בכל דפי השער של גליונות העיתון, או איזשהו layout מוגדר (מבחינת grids ו guides) במידה וקיים או נדרש עבור דף השער.

אם יש דרישות כאלה או דומות, רצוי שתפרט אותן.

נוסף על כך, עיצוב דף השער צריך לשקף את העיתון עצמו, או משהו מסויים בתוכן הגליון הספציפי. אל תשכח שעיצוב = תקשורת חזותית, ואתה רוצה להעביר לקורא את תמצית מהות הגליון והתוכן שלו דרך דף השער. כלומר, הנושא בו עוסק העיתון באופן כללי, ותוכן הגליון הספציפי ליום העצמאות, חשובים לא פחות מ"רוח החג".

אז כדאי מאוד לציין באיזה עיתון מדובר (חדשות/כלכלה/טכנולוגיה וכד'), ואם יש לך מידע כלשהו לגבי הכתבות הראשיות שיופיעו בגליון החגיגי ויעסקו ביום העצמאות (ואני מתאר לעצמי שיהיו כאלו), זה יעזור מאוד לכל התהליך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי,

עברתי עכשיו על ההודעות בפורום זה והייתי מעוניין לשתף אתכם בתוצר המוגמר של השער

העיצוב נמצא בלינק הבא תחת "הבאה לדפוס".

אגב, את האתר בניתי בעצמי עם HTML,CSS ו JS.

http://janaina.co.il/Portfolio.html

תודה רבה.

פורסם

יש לך כישרון לא מבוטל

מאוד נהניתי מחלק מהעיצובים

ממש טוב

גבריאל

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים