עבור לתוכן

מישהו מעוניין בטרמפ למפגש הקרוב (יום א' בעזריאלי)?

Featured Replies

פורסם

http://www.israrail.org.il

תשווה נתונים של רכבות שמגיעות באותו זמן לתל אביב או רכבות שיוצאות מחיפה וומגיעות לנתניה

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש מישהו שעובר בטבריה?

פורסם

מישהו בא מגעתיים/ר"ג ומת"א והולך ברגל?

פורסם

יש מישהו שעובר בטבריה?

אני, אבל בכיוון ההפוך ;D

לא תראו אותי שבוע מיום ראשון... :P

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שעובר בטבריה?

קח אוטובוס לבית-שאן, ואאסוף אותך.

אם אתה מעוניין כמובן...

פורסם

אני כמעט בטוח נוסע איתך איתי.. שמור לי מקום

אני יגיע לחדרה נראה לי משם תאסוף אותי

פורסם

צחי יסטלן!! למה לנסוע עד לחדרה ואז לקחת טרמפ ולנסוע לתל אביב, אם אתה יכול פשוט לקנות כרטיס הלוך ושוב מחיפה לתל אביב שעולה בדיו 43 וחצי ש"ח ולהגיע הרבה יותר מהר בלי עיכובים וכיוצא בזה??

ועוד תהיה איתי עם דן עם war (שכחתי מה המשך השם..) ועם YubalKob האגדי שהגורל רצה שנהיה חברים חחח

הקיצר דבר איתי כבר אם יהיה משהו שנקח את אותה רכבת..

אהה ועוד משהו: מפגש הבא בחיפה!!!!!!!!!!!!!! יש כבר 6 מחיפה, ועוד כמה מאיזור הצופון אז לאחר 8-9 מפגשים אני חושב שמגיע לצפונים קצת פחות לסבול, לא??? למה מה קרה רק בגלל שאנחנו צפונים אנחנו צריכים לשלם תמיד על רכבות, לקום יותר מוקדם כדי לתפוס רכבת, להרגיש הכי רחוק מהבית, ולהרגש מאוימים ברכבת? למה מה קרה? רק בגלל שאנחנו צפונים?? בושה! תראו לאן הגענו.. (זה רק נדמה לי או שאני חוזר על עצמי?)

טוב זאת כנראה השעה... לילה טוב

פורסם
  • מחבר

צחי, בגדול - אין בעיה.

דבר איתי ב-ICQ.

פורסם

אהה ועוד משהו: מפגש הבא בחיפה!!!!!!!!!!!!!! יש כבר 6 מחיפה, ועוד כמה מאיזור הצופון אז לאחר 8-9 מפגשים אני חושב שמגיע לצפונים קצת פחות לסבול, לא??? למה מה קרה רק בגלל שאנחנו צפונים אנחנו צריכים לשלם תמיד על רכבות, לקום יותר מוקדם כדי לתפוס רכבת, להרגיש הכי רחוק מהבית, ולהרגש מאוימים ברכבת? למה מה קרה? רק בגלל שאנחנו צפונים?? בושה! תראו לאן הגענו.. (זה רק נדמה לי או שאני חוזר על עצמי?)

האמת כן, בגלל שאנחנו צפונים ;D ;D ;D

פורסם

אני בא ברכב מבת ים אם זה עוזר למישהו... :D

פורסם

מי בה מיפה ברכבת????

אני למשל יוצא מיתחנת רכבת חוף כרמל!! יש כל חצי שעה רכבת וכל שעה יש רכבת ישירה

40 דקות ובעזריאלי!!!!

מי עוד בה מהתחנה הזאת?

פורסם

זה לא יקרה...הנימוק לקיום המפגש בעזריאלי, בגלל שזה במרכז, ועוד שיש שם תחנת רכבת מטר מהקניון זה פלוס ענקי...

תחשוב על מי שבא מהדרום?

אם אתה לא מרגיש נוח להיות 150 קילומטר מהבית, וליסוע שעה ברכבת (זה לא הרכבת התחתית בעירק) אז יש לך בעיות אחרות (או לחלופין בן 6).

פורסם

מי בה מיפה ברכבת????

אני למשל יוצא מיתחנת רכבת חוף כרמל!! יש כל חצי שעה רכבת וכל שעה יש רכבת ישירה

40 דקות ובעזריאלי!!!!

מי עוד בה מהתחנה הזאת?

מממ אני, יובל, ודן (נראה לי) בטוח מגיעים בתחנה הזאת!

צחי יבוא גם התחנה הזאת אם הוא לא יקח טרמפ

ווואור מאשין אני מניח גם כן..

דבר איתי באייסיקיו (בפרטים..) שנתאם שעה שכולנו נעלה לרכת!

זה לא יקרה...הנימוק לקיום המפגש בעזריאלי, בגלל שזה במרכז, ועוד שיש שם תחנת רכבת מטר מהקניון זה פלוס ענקי...

תחשוב על מי שבא מהדרום?

אם אתה לא מרגיש נוח להיות 150 קילומטר מהבית, וליסוע שעה ברכבת (זה לא הרכבת התחתית בעירק) אז יש לך בעיות אחרות (או לחלופין בן 6).

מה הקשר?

דבר ראשון לא ממש התכוונתי ברצינות להכל, זה היה עם נימה של צחוק..

אבל כמו שאתה יודע בכל צחוק יש קצת אמת, ואני באמת חושב שאם יש למשל 10-15 אנשים שהם מהצפון, והשאר מהמרכז (וקצת מהדרום), אז אני חושב שפעם ב 7-8 מפגשים ניתן לקיים מפגש באזור הצפון!!! באמת!

כמו כן לי אישית אין בעיה שנקיים מפגש באזור הדרום (אם יש כמובן מספיק אנשים משם..) כי זה לא עירק כמו שציינת...

ואם לא אז לפחות לשנות מקום ולא להפגש רק בטיילת שם...

הבנת?

פורסם

מי בא ברכבת מיבנה?

פורסם

*ספאם*

e.t. אתה גר בקיבוץ רשפים?

ביום העצמאות לפני שנתיים הייתי שם (רחבת הדשא הגדולה בפתח הקיבוץ) והאטרקציות שהוצעו לילדים היו רבות ומגוונות ועלו על האטרקציות שהוצעו בקיבוץ אחר שאני מכיר... (בעמק חרוד) 8)

*ספאם*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים