עבור לתוכן

שאלות על ה-Panasonic Lumix DMC-ZS3

Featured Replies

פורסם

חבר שנמצא בארה"ב מחפש מצלמה לא מקצועית עד 400 דולר.

הוא שלח לי שאלה אם אני מכיר את הדגם Lumix DMC-ZS3 של פנסוניק, הבעיה שאני לא מכיר..

העדשה נראית מצויינת (טווח של 25-300 מ"מ) ויש גם וידאו HD שזה בונוס נחמד

משהו מכיר את ביצועי החיישן הרגיל במשפחת המצלמות של פנסוניק? (גודל 1/2.33)

לא מדובר בחיישן של ה-LX3 שהוא 1/1.6

אופציה שעלתה מולה היא ה-F200FXR החדשה של פוג'י.. השאלה אם לצילומי נוף יהיה הבדל?

האם יש מצלמה בשוק כרגע שעדיפה עליהן?

פורסם

ה-ZS3 היא ה-TZ7, מצלמה חדשה עם נתונים מאוד מרשימים, אבל ללא טסטים עדיין. לכאורה מדובר בחתול-בשק, אבל לאור המצלמות המוצלחות של פנסוניק בתקופה האחרונה כנראה שאין כאן הימור גדול.

העדשה של ה-TZ7 רחבה יותר מזו של ה-F200, דבר שהופך אותה למתאימה יותר לצילום נופים. מצד שני, כמעט בטוח שהפוג'י תספק טווח דינמי טוב יותר ויתרונות אחרים באיכות התמונה (במיוחד באור חלש, אבל לא רק).

פורסם
  • מחבר

אני מכיר ומודע ליתרונות של הפוג'י ולכן הצעתי לו לחכות לה, הקטע שהוא חושב שהעדשה של הפנסוניק היא יתרון גדול יותר.

מה שאני לא יודע וחפשתי תשובה זה לגבי איכות החיישן שיש בפנסוניק.. השאלה אם הוא יתן איכות צילום טובה או שהעדשה סתם גימיק למצלמה לא כדאית

פורסם

אני מכיר ומודע ליתרונות של הפוג'י ולכן הצעתי לו לחכות לה

אתה מודע גם לחסרונות שלה?

הקטע שהוא חושב שהעדשה של הפנסוניק היא יתרון גדול יותר.

יתרון מבחינת טווח? יכול מאוד להיות. מבחינת איכות? סביר מאוד שלא. העדשה של ה-F200 זהה לזו של ה-F100 וזו ללא ספק עדשה טובה. העדשה של ה-TZ7 היא כרגע בגדר סימן שאלה, אבל אני אופתע מאוד אם היא תשווה לאיכות של העדשה של הפוג'י, שלא לדבר על לעקוף אותה.

מה שאני לא יודע וחפשתי תשובה זה לגבי איכות החיישן שיש בפנסוניק.. השאלה אם הוא יתן איכות צילום טובה או שהעדשה סתם גימיק למצלמה לא כדאית

אם ה-TZ5 תשחזר את איכות התמונה של ה-TZ5, אז התוצאה בהחלט טובה. בעיקר למי שרוצה להתעסק בצילום ולא ב-pixel peeping.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים