עבור לתוכן

בעיה בGTX260, משחקים קורסים בעיה מורכבת ומפורטת

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים התחילו בעיות. אני אנסה לפרט כמה שיותר:

הבעיה היא מורכבת. לפני כמה ימים לא שמתי לב לקריסות, למשל הGTA לא היה קורס ועובד. אבל למשל הדלקתי NFS אנדרקבר ושיחקתי סתם שתי דקות והתחילו להופיע במקום המסך של המשחק דברים בכלל לא קושרים. זה היה נראה כמו מסך מגעיל של צבעי שחור ולבן משהו לא מוסבר בכלל. המשחק עובד אבל לא רואים שום דבר מובן.

למשל צילמתי משחק של פיפא אחרי שתי דקות: 52366407.jpg

הזוי לגמרי ...

אבל המשחק לא קרס, פשוט נהיה ככה ואותו דבר NFS רק שהמסכים ההזוים האלה משתנים כל פעם.

אני לא יכול להגיד במדויק אם הבעיות התחילו כאשר עידכנתי את הדריבר לגירסה האחרונה של 182.08 (הדריבר הנוכחי שלי) כי לא ממש שיחקתי בNFS וFIFAעם הדריבר הקודם.

מה גם הGTA התחיל לקרוס עכשיו, לפעמים דקת משחק או 10 דקות. פשוט התמונה קופא אבל והסאונד חוזר בלופ של שנייה

בדקתי במיני דאמפ את את הקריסות בGTA והסיבה היא nv4_disp.dll . הרצתי חיפוש ובדרך כלל אומרים לעדכן דריברים (אצלי הכי מעודכן) או טמפ' (GTA למשל קורס לפעמים אחרי דקה אז כמה זה יכל לעלות? realtemp מראה בדר"כ 37-38 מעלות)

הורדתי OCCT והרצתי בדיקת GPU. אחרי שתי דקות מסך כחול ובדקתי מינידאמפ והסיבה הפעם Npfs.SYS. אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שהוא קשור לפעולות של צינורות בכ.מסך.

שתי הערות: אתמול ושלשום לא קרס הGTA

שמתי את המאוורר על 100 אחוז עכשיו וGTA סחב איזה 15 דקות.. ונפל

בקיציור אשמח אם תעזרו לי פה לא לעבור נסיעת טירטור לאשדוד לIQPC

פורסם

נסה משהו קטנטן

לפני שאתה נכנס למשחק

סגור ישומים מיותרים[עד כמה שאפשר]

סגור את ה EXPLORER.EXE

ותפעיל את המשחק דרך מנהל המשימות :..

תבדוק אם יש שינוי

בוקר טוב.

פורסם

חחחח לסגור את הEXPLORER???? למה? מה יש לו P4?

תתקין את הפאטצ'ים האחרונים ותעשה REINSTAL לדרייבר (כשעשיתה לו UNINSTAL תדליק בסייף מוד ותנקה שאריות עם DRIVER SWEEPER)

אם הבעייה תמשיך תרד לגרסא הפחות חדשה של הדרייבר. אם הבעייה ממשיכה גם שם כניראה יש בעיית חום עם ליבת הכרטיס

פורסם

אם להתקין מחדש את הדרייבר הישן לא יעזור אז תממש אחריות על הכרטיס.

פורסם

שמע,

אני יגיד לך מה קרה לי,המשחב שלי עברה עליו טראומה או משהו זה קרה לי גם,ניכנסתי למשחק ופיתאום כל הצבע מיתעוות נעשה מוזר אי אפשר לשחק או ליראות משהו כאילו הצבע נישפך על המסך....

הבעיה אצלי שהלוח אם והמעבד הלכו... החליפו והכל היה בסדר,בגלל שזה מופיע לך פעם ראשונה יש מצב שזאת בעיה פיזית בחלקים במחשב ולא טכנית...

פורסם

נסה להוריד את הקלוקים לסטוק.

פורסם
  • מחבר

נסה להוריד את הקלוקים לסטוק.

רעיון יפה. באמת אני חושב שהבעיה בGTA התחילה כאשר התקנתי את EVGA Precision שבא עם הכרטיס. יש מצב שאיך שאני מתקין אותו הוא עושה ישר OC לכרטיס?

הcore clock היה על 623, shader clock 1343, memory 1053. הוא עשה לו OC?

הורדתי את core ל 586

shader 1263

memory 991

ככה זה צריך להיות?. בכל מקרה נכנסתי לGTA והמשחקת לא נפל הפעם. אבל עוד לא ממש בדקתי לעומק ואני אריץ בדיקות כשאני אחזור מהעבודה.

חחחח לסגור את הEXPLORER???? למה? מה יש לו P4?

תתקין את הפאטצ'ים האחרונים ותעשה REINSTAL לדרייבר (כשעשיתה לו UNINSTAL תדליק בסייף מוד ותנקה שאריות עם DRIVER SWEEPER)

אם הבעייה תמשיך תרד לגרסא הפחות חדשה של הדרייבר. אם הבעייה ממשיכה גם שם כניראה יש בעיית חום עם ליבת הכרטיס

הורדתי עכשיו את הסוויפר הזה ואני אנסה להתקין שוב את הדריברים אם המצב ימשך. תודה

אם להתקין מחדש את הדרייבר הישן לא יעזור אז תממש אחריות על הכרטיס.

הקטע שלא זכרתי איזה דריבר היה לפני, 182.07? אשמח לקבל לינק

שמע,

אני יגיד לך מה קרה לי,המשחב שלי עברה עליו טראומה או משהו זה קרה לי גם,ניכנסתי למשחק ופיתאום כל הצבע מיתעוות נעשה מוזר אי אפשר לשחק או ליראות משהו כאילו הצבע נישפך על המסך....

הבעיה אצלי שהלוח אם והמעבד הלכו... החליפו והכל היה בסדר,בגלל שזה מופיע לך פעם ראשונה יש מצב שזאת בעיה פיזית בחלקים במחשב ולא טכנית...

אם שום דבר לא יעזור אלך לחנות לממש את האחרויות

תודה על התגובות.

פורסם
  • מחבר

הורדתי מתחים קצת - לא עזר

מחקתי את הדריבר, עברתי אחרי זה בדריבר סוויפר בsafe mode וא התקנתי 180.48 ועדיין נתקע

לנסות לעשות פורמט? עוד הצעות או שאין מה לעשות ויש תקלה בחומרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים