עבור לתוכן

חובבן מתחיל שצריך עזרה עם xbox

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה..

חשוב לי לציין שאני מהדור הישן שברשותו היה מגה גרייב ומגסון, והשיא מבחינתי היה pl 1 ככה שאני לא יודע מה הולך היום בעולם הזה.

בעיקרון אני די נעול על xbox 360 arcade ויש לי מספר שאלות..

1. איך החיבור של השלטים עובד? אפשר לחבר כמה שרוצים או שצריך מתאם כל שהוא אם אני רוצה לשחק יותר מ 2 שחקנים.

2. אחריות? האם יש יבואן רשמי בארץ שמביא את הכל בצורה מסויימת?

3. קראתי על בעיית טבעת המוות. איך אני יכול לוודא שהגרסא שאני אקנה היא החדישה ביותר?

4. ה 256 mb זיכרון, לכמה שמירות בערך הוא מספיק?

תודה לעוזרים.. :yelclap:

פורסם

1. ניתן לחבר עד ארבעה שלטים בו זמנית לקונסולה אחת, המשחק כמובן צריך לתמוך בארבעה שחקנים כדי שתוכל לנצל את זה.

ניתן לחבר עד 3 שלטים חוטיים בו זמנית או ארבעה שלטים אלחוטיים בו זמנית או כל שילוב של השניים כל עוד זה לא עובר 4 שלטים סה"כ.

2. אין יבואן רשמי אבל יש מספר רשתות גדולות שמייבאות כמו באג ו KSP.

3. בעיקרון הגירסה האחרונה המכונה JASPER ניתנת לזיהוי ע"י כמות צריכת החשמל שרשומה על הקונסולה אותה לא תוכל לראות לפני הקניה.

הקונוסולות בארץ הם לרוב FALCON שזה דור אחד אחורה בכל מקרה הבעיה של טבעת המוות הרבה פחות שכיחה בקונסולות הנ"ל בכל מקרה.

4. זה מספיק לכמה שמירות שתרצה אבל הקונסולה מגבילה אותך מלאכותית ל 10 פרופילים מקסימום על כרטיס יחיד, עם כונן קשיח

אין את הבעיה הזו(בעייתי כשלכל חבר יש פרופיל משלו :)).

פורסם
  • מחבר

1. מה זאת אומרת 3 חוטיים ו 4 אלחוטיים? איך זה עובד? אפשר לקנות מתאם גדי להוסיף שחקנים?

4. למה אתה מתכוון כשאתה אומר על כרטיס יחיד?

פורסם

ניתן לחבר עד 3 שלטים חוטיים בו זמנית או ארבעה שלטים אלחוטיים בו זמנית או כל שילוב של השניים כל עוד זה לא עובר 4 שלטים סה"כ.

זה מאוד פשוט, ניתן לחבר במקסימום 4 שלטים לקונסולה יחידה, אתה יכול לחבר שלושה חוטיים ואחד אלחוטי או שניים חוטיים ושניים אלחוטיים.

העיניין היחידי שיש לזכור זה שעל הקונסולה יש שקעים שמספיקים רק לחיבור של שלושה שלטים חוטיים, כמובן שניתן לחבר/לסנכרן את

הקונסולה עם ארבעה שלטים אלחוטיים ובמקרה כזה לא צריך שום שלט חוטי, בכל מקרה אין ולא צריך מתאם בכדי לחבר/לסנכרן לקונסולה

4 שלטים.

אם אתה קונה ארקייד אתה מקבל כרטיס או יחידת זיכרון יחידה(בגירסה האחרונה היא מולחמת על הלוח אם של הקונסולה) ועל יחידה כזו

ניתן לשמור במקסימום 10 פרופילים, לכל פרופילים תולכ לשמור עשרות שמירות ואפילו יותר בלי שום בעיה.

עם כונן קשיח אין את הבעיה של הפרופילים ובנוסף ניתן להוריד תוכן ותוספות משירות LIVE של מיקרוסופט.

פורסם

אפשר לחבר 4 שלטים חוטיים עם hub usb

פורסם

קח בחשבון שזה לא תמיד עובד עם HUB, לי בכל אופן זה סירב לעבוד.

פורסם

Jasper זה רק בגירסת ה arcade או גם בגירסת ה PRO?

פורסם

בשתיהן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים