עבור לתוכן

יצירת דיסק למערכת xp

Featured Replies

פורסם

אני מעונין ליצור קובץ image גנרי (generic) שיכול להתאים לכל מערכת שהיא, שמצד אחד יחסוך את הזמן ותשומת הלב שנדרשים מהמתקין בתהליך הרגיל, אך יחייב התקנת דרייברים ושאר ירקות בנפרד". זמן ההתקנה הוא מאוד חשוב לי,רצוני שהיא תתבצע במהירות. לחבר שלי יש דיסק עם מערכת 98 שתוך מספר דקות המערכת מותקנת יש לציין בכל מחשב אני מעוניין ליצור אחד כזה למערכת הפעלה-xp

תודה! (אבקש פירוט)

פורסם

אתה מעוניין להמהיר את תהליך ההתקנה או להלביש ישר IMAGE למחשב עם ווינדאוז? אם אפשרות 1 אז אולי זה - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=43322 יתאים לך.

אפשרות 2 נראית קצת בעייתית אבל בטח אפשר להתגבר עליה ע"י ביצוע ימאג' עם GHOST. וינדואז XP תופס יותר מג'יגה אז כנראה כדאי לחלק אותו לכמה חלקים ולצרוב אותם ולפרוק על כל מחשב. דרייברים לא יהיו בעיה כי XP כל פעם מחפש מתאימים כשמשהו משתנה בחומרה

פורסם
  • מחבר

היי תודה על העזרה!

1)מה שהתכוונת "להמהיר את ההתקנה" זה מתבצע ע"י קובץ תשובות שאני אמור להכין?

2) את האימג' אני יכול לפרק על כל מחשב?

3) איך אני אחלק אותו לשני חלקים?

4) ברגע שאני מפרק אותו לדוגמא על כונן c הוא תופס לי את כל הכונן,איך אני אפרק את החלק השני?

אני אשמח מאוד אם תענה לי עליהם. המון תודה!

פורסם

היי תודה על העזרה!

1)מה שהתכוונת "להמהיר את ההתקנה" זה מתבצע ע"י קובץ תשובות שאני אמור להכין?

2) את האימג' אני יכול לפרק על כל מחשב?

3) איך אני אחלק אותו לשני חלקים?

4) ברגע שאני מפרק אותו לדוגמא על כונן c הוא תופס לי את כל הכונן,איך אני אפרק את החלק השני?

אני אשמח מאוד אם תענה לי עליהם. המון תודה!

1. אתה רוצה להתקין על כל מחשב מחדש את המערכת? אם כן אז בדיון שהפנתי הבנתי שיש פתרון לגרום להתקנה להיות מהירה יותר בכך שהיא חוסכת ממך את הבחירות שבאמצע.

2. האפשרות השנייה היא IMAGE=העתקה מלאה של הכונן\מחיצה ואז אתה יכול בעצם "לשפוך" את זה לכל המחשבים ויש לך כפילים. לשים אחד כזה על כל מחשב יקח פחות זמן מאשר להתקין ווינאוז מחדש. אם המחשבים שונים אחד מן השני אז עדיף לעשות את זה לפני שמתקינים דרייברים

3. אני לא יודע איך עושים את זה אבל הבנתי שאפשר

4. לא הבנתי למה התכוונת

פורסם

את כל המידע על יצירת unattended installation (=התקנה ללא מגע יד אדם) אתה יכול למצוא בHELP של וינדוס ובknoladge base של מיקרוסופט.

לגבי יצירת IMAGE שיתאים לכל מחשב, ניסיתי לעשות את זה פעם, למיטב ידיעתי זה בלתי אפשרי.

XP הוא תלוי חומרה (ע"ע אקטיבציה) ולא יודע לעבור בין מחשבים שונים שההבדל בחומרה שלהם הוא גדול מידי, וגם אם תצליח איכשהו למחוק את כל הדרייברים שהוא התקין כולל אלה של הצ'יפסט והמעבד עדיין תצטרך להתעסק עם ההגנות מפני העתקות שלו.

רציתי ליצור כזה דיסק בזמנו כי אחרי החלפה של לוח אם מבוסס VIA ללוח מבוסס INTEL קיבלתי BSOD של IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפני שבכלל XP ניסה לעלות ולא היתה שום דרך לסדר את זה חוץ מהתקנה חדשה נקיה של XP.

דרך אגב, דרך פשוטה אחרת להאיץ את ההתקנה היא להעתיק את הספריה I386 מהCD להארדיסק ולהריץ את ההתקנה מההארדיסק, אם תוסיף לזה קובץ של unattended installation תקבל התקנה מאד מהירה, אם תבנה מחדש את ההקנה של XP כך שתכלול גם את SP1 (יש דרך להטמיע את SP1 בתוך התקנה של XP תריץ על זה חיפוש בגוגל ותמצא אלפי מדריכים) תחסוך לעצמך עוד זמן.

פורסם
  • מחבר

היי! יש לציין שב-98 האימג' עובד על כל מחשב במידה ואני מעוניין להתקין מערכת זו.

בכמה זמן מתקצרת לה ההתקנה כאשר אני מעתיק את תיקיית - i-386 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים