עבור לתוכן

RADEON 9500 PRO 128 MB RETAIL

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה ומוצלחת גייסתי מספיק כסף ואחרי התלבטויות קשות בין ה-9600 לבין ה-9500 {שניהם pro}, החלטתי לבסוף לקנות את ה-9500 פרו ולהעיף את הג'יפה 4 הזבל שיש לי כרגע. למרות שהחלטתי כבר לקנות יש לי כמה שאלות ואני מבקש מכם שתשתפו איתי פעולה כי אני יודע שדנו בכרטיס הזה המון, אבל רציתי חוות דעת ממישהו שכבר קנה את הכרטיס הזה והוא משתמש איתו ויכול לתת עליו את חוות דעתו.

אז השאלות שלי הן:

1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה.

2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה, 300w, זה יספיק לכרטיס הזה?

3. יש צורך לפרמט את המחשב, כי הרבה אנשים כאן בפורום אמרו שלפני שמתקינים כרטיס של ATI אחרי שבמחשב היה מותקן כרטיס NVIDIA, צריך לפרמט כדי שלא יישארו כל הדרייברים והקבצים השונים של הכרטיס הישן. אז יש צורך בלפרמט?

4. השאלה מופנית לאלה שרכשו את הכרטיס: האם אתם מרוצים בכלליות מהכרטיס? היו לכם בעיות מסויימות איתו? אם כן תפרטו.

לסיכום אני יודע שרשמתי פה הרבה דברים ומצטער אם השאלות מנדנדות, אבל כרטיס אני קונה פעם ב-4 שנים וזה אפילו בקושי, ואני ממש רוצה לביות בטוח לפני שאני קונה, אז בבקשה תענו לי, ותעזרו לי כמה שאתם יכולים :).

בתודה רבה, דודי. :-*

***לינק לכרטיס המדובר: http://www.pchardware.co.il/docs/pd835830005.htm***

פורסם

1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה.

2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה, 300w, זה יספיק לכרטיס הזה?

3. יש צורך לפרמט את המחשב, כי הרבה אנשים כאן בפורום אמרו שלפני שמתקינים כרטיס של ATI אחרי שבמחשב היה מותקן כרטיס NVIDIA, צריך לפרמט כדי שלא יישארו כל הדרייברים והקבצים השונים של הכרטיס הישן. אז יש צורך בלפרמט?

1. הוא מעבר לדרישות של של המישחקים האלו, למרות שלחק המישחקים(כמו splinter cell) צריך להוריד פאץ' שמתקן את הבעיות עם הכרטיס...

2. 300W אמור להספיק, אלה אם יש לך משהו אחר המחשב שזולל לך את כל ההספק(כמו מסך שמחובר לספק).

3.לא צריך לעשות פורמט, אבל אתה צריך אחרי המחיקה שב ADD\REMOVE MENU למחוק את הדריבר סופית ע"י Detonator Destroyer

פורסם
  • מחבר

מעבר לדרישה זה אומר שזה יפעל ממש ממש מהר נכון?

ועוד משהו, למי שרותה לדעת המפרט שלי הוא כזה: {לא שאני משתחצן חס וחלילה או משהו...}

p-4 2.4 B,

512 ddr, 266 mhz :-\

לוח אם: INTEL 845GBV

המפרט ידחוף קדימה את הביצועים לא?

פורסם

מעבר ל"דרישות המומלצות" זאת אומרת שמישחקים שאין להם\אפשר לבטל את הframe limiter אז הם יעבדו מהר.

פורסם

הכי טוב להחליף כרטיס מסך כשהוא על VGA

מסירים את הדרייברים של NVIDIA

מזהים את הכרטיס על מצב VGA רגיל (כל האיתחולים הנחוצים)

מחליפים כרטיס מסך ומתקינים את הקטליסט (ראיתי שיש להם קובץ אחד ענק להורדה שמכיל את כל הרכיבים)

הכרטיס טוחן את כל המשחקים בלי בעיה ועם AA + AF מופעלים

תהנה

פורסם

1. הוא מעבר לדרישות של של המישחקים האלו, למרות שלחק המישחקים(כמו splinter cell) צריך להוריד פאץ' שמתקן את הבעיות עם הכרטיס...

2. 300W אמור להספיק, אלה אם יש לך משהו אחר המחשב שזולל לך את כל ההספק(כמו מסך שמחובר לספק).

3.לא צריך לעשות פורמט, אבל אתה צריך אחרי המחיקה שב ADD\REMOVE MENU למחוק את הדריבר סופית ע"י Detonator Destroyer

רק לידיעתך, מסך שמחובר לספק לא צורך אפילו רבע וואט.

הוא מחובר בצורה מקבילית ליציאת החשמל

הספק שלו יהיה מספיק בהחלט

פורסם

אתמול קיבלתי מPCH ATI Radeon 9500pro retail, אחרי שהחלפתי שלושה (!!!) כרטיסים של ספיר בגלל בעיית הגלים...

כידוע בחלק מהכרטיסים (אני לא רוצה להגיד sapphire שלא יקפצו עליי) יש בעייה של גלים. חיברתי את הכרטיס שקיבלתי אתמול (ATI retail) ואין גלים!!!!!!!!!! דגל לבן סוף סוף אפשר לשחק נורמלי בלי לשבור את העיניים....

בקשר לביצועים, אני מרוצה מהכרטיס, למרות שחלק מהמשחקים עובדים עם תקיעות אבל זה בגלל שיש לי מחשב מסריח ומעט זיכרון.

אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לPCH שהוכיחו את עצמם כחנות הגונה, שמחליפה כרטיס פגום, אפילו 3 פעמים...

מי שקונה במקום אחר, הוא לא חבר... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

Dungeon Keeper, תוכל לפרט כאן מה המפרט שלך? {משום מה המפרט שלך לא מוכן לעלות חחח..}

תודה מראש אחי.

ו-YAK & YETI

מאיפה אתה כ"כ בטוח שהמשחקים יעבדו חלק והכרטיס יטחון את המשחקים החדשים כולל AF + AA?

דודי.

פורסם

על המפרט שלי אני מפעיל AAx4 AFx8 וחוץ מקוונטר סטרייק Games are playable

כמו שאומרים..

P:

אז על המפרט שלך על אחת כמה וכמה

הולח אם שלי קצת חונק את הכרטיס..

פורסם

אני מאיפה אני יודע ??

אני מומחה, אתה צריך לסמוך עלי..

פורסם
  • מחבר

אני מאיפה אני יודע ??

אני מומחה, אתה צריך לסמוך עלי..

נו אולי בכל זאת תגלה את הסוד???

פורסם

אין כאן שום סוד

אם תבדוק במפרט שלי אז תראה בדיוק איזה ציוד יש לי ובקשר למשחקים אתה יכול להיות בטוח שבדקתי אותו כבר על כולם

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה תודה אחי.

פורסם

אצלי יש RADEON 8500 והוא מפעיל חלק ואיס סיטי עם AA AF X4 ועובד הכל חלק. UT2 פועל אצלי על 1024X786 הכל HIGH חלק (ללא AA AF) אז על ה R9500 PRO הם יעבדו מצויין .... (מפרט שלי בצד)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה שלום

קניתי היום את הכרטיס הזה

לאחר שהתקנתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק הכל עבד טוב והכרטיס מסך זוהה ככרטיס agp.

אבל אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים שהורדתי מהאתר של ati, catalyst 3.6 הכרטיס מזוהה עכשיו ככרטיס pci.

ניסיתי להתקין את הדרייבר של הצ'יפסט של הלוח אם מהדיסק שקיבלתי וזה עדיין לא מזוהה ככרטיס agp.

יש לי לוח אם של אינטל intel845 gbv.

למישהו יש הצעה איך אני יכול לסדר את זה?

בתודה רבה, דודי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים