פורסם 2009 במרץ 1016 שנים אני חוקר את נושא ה HDR והתוכנות הנלוות ל PS די הרבה זמן. מצוין.ממליץ להסתכל למי של מכיר בלינק הבא:http://www.thebestofben.com/HDR במיטבו...
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים אם יש משהו מאכזב בצילום דיגיטלי, זה HDR שנותן אפקט רוויה שלא קיים במציאות בכלל.איפה הימים של סרט פוג'י מסוג : Velvia, צר לי אבל HDR רחוק מהצבעוניות של הסרט הזה.http://en.wikipedia.org/wiki/Velvia
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים באופן ענייני לא רע בכלל, חלקם מוצלחות יותר וחלקן פחות.אני אוהב HDR והסגנון שלך לא רע בכלל, הרבה יותר טוב משלי זה בטוח...
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים אולי זו העריכה, אולי פוטומטיקס ואולי השיטה בה צילמת אבל למעט תמונת המפל הצבעים כל כך לא טבעיים אפילו בשביל HDR.
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים התמונה עם המים הכי אהבתיאבל גם כל שאר התמונות מעולות, אהבתי ביותר.ולכל מי שלא אוהב את הסגנון HDR הזה, כדי לאהוב תמונה לא תמיד צריך שהיא תהיה "מציאותית ככל האפשר" לפעמים סתם אפקט של תאורה מוסיף המון צבע לעיניים ובכלל לתמונה כשמסתכלים עליה, ובגלל זה אני אוהב תמונות מהסוג הזה.נכון שהבניינים לא נראים כמו במציאות אבל תאכלסהתמונות מאוד יפות ומושכות את העין.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים חביב מאודבראשונה מעבר לרעש בשמיים , ומחומש בצד ימני עליון(פלייר כנראה) , יש לך גם הילה די בולטת סביב הבניין , חוץ מזה הבניין לא כל כך מעניין לטעמי , והעובדה שיצרת סימטרייה שהיא רק כמעט מושלמת די הורס(או סימטריה מושלמת , או אי סימטריה ברורה , ככה די הורס את הקומפוזציה לפחות לי בעין)בשניה , הקומפוזיצה לא הכי מענינית , דווקא מאוד אהבתי את גוון הטורקיז של החלונות שהולך ונעשה כהה , אבל עדיין שמיים רועשים וחסרי צבע והילה מעצבנת סביב הבניין די מקלקלים את הביצוע הטכני , נסה להשתמש ביותר light smoothing אם אתה משתמש בפוטומטיקס , התמונה תהיה קצת פחות ציורית , אבל לפחות יקטין את כמות ההילות , אפשר לתקן גם בפוטושופ כמובן.השלישית , ממ בלאגן הצבע במים הוא לא כל כך הטעם שלי , סורירביעית , הקומפוזיציה כאן יותר מענינית , אבל שוב הילה מעצבנת שכזו , ושמיים בעלי צבע לא אחיד לא מיטיבים עם התמונהחמישית,מרהיבה , פה תפשת את המהות של HDR בשבילי , הצבעים והחוייה ציוריים בצורה שממש מתאימה כאן , גם טכנית לא רואה שום דבר שלא אמור להיות.גם המים זכו מהעיבוד הזה!אחלה תמונה , 10/10!שישית,נחמד בתור הצגת טכניקה , מעבר לזה לא מעניין.שביעית , קומפוזיציה מצוינת לדעתי! חבל שיש עודף בערוץ הכחול כאן , שים לב שהענינים הלבנים הפכו גם הם כחולים בתמונה , לדעתי יש צורך לאזן את הצבע בפוטושופ , תמונה עם המון פוטנציאל.שמינית , גם כן , נחמדה טכנית , קשה לי לומר שנתפסה לי העין עליה.בסך הכל אהבתי , כל אחד וההעדפות שלו , אני משתדל להגזים פחות פחות בתמונות שאני עושה.גם נוף עירוני בHDR זה מאוד מעניין , עוד לא יצא לי להתנסות בזה אישית.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים מחבר תודה על התגובה aeroslash אני אישית חובב הילות, זה למה יש אותן. והשמיים שלנו ריקים ומעפנים רוב הזמן |:
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים בכיף! אשמח מאוד לראות עיבוד פחות "כחול" של הבניין בלפני אחרונהלדעתי יש מלא פוטנציאל לתמונה הזו כמו שאמרתי(:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.