פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר או רעיון אחרשהפאנל מקדימה יהיה דלוק תמידוהעיין של הדרקונחש בדלת הימנית תהבהב....
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים זה יכול מאוד לעצבן אותך.. תדמיין מנורת ניאון ישנה שמהבהבת , אני אישית ממש מתעצבן מזהאם היא מהבהבת ללא מטרה אז ברור שזה מעצבן... זה יותר מדי בולט.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר מה זאת אומרת ללא מטרהבמקום המקום הנוכחי של ה HDD LEDהוא יהיה בעיין של הדרקון.....בצבע אדום או משהו.....
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים גם לי יש אותו מארז ובמקום לצבוע אותו - הדבקתי על כל הדלת נייר מדבקה גדול בצבע כסף (שקניתי בחנות אומנות)
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים בתור בעליו של מארז כמו זה:א.אותי זה לא מעניין לכן המארז פתוח לחלוטין. אבל לדעתי אם ץצבע את הדלתות בצבע כסף זה יראה יפה.ב.כל החום מתקבץ מתחת לספק כח לא צריך שהמאורר שנמצא בגב המארז יהיה חזק וכדאי כמובן לחתוך את כל היציאה של המאורר כי הרשת ששם נוראית וחוסמת את האויר.ג.הספק ממש לא איכותי! הנתון של ה400 וואט לא כל כך אמיתי.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר איך בדיוק אתה בודק את כמה WATT הספק ?איך אתה יכול להיות בטוח שזה באמת לא 400 ?ברור שזה ספק ג'נרי אבל עדיין... לפי דעתי יש לו הישגים דיי טובים יחסית לספק ג'נרי.ולא הבנתי למה לא צריך צריך מאוורר חזק בגב המארז.....להפף צריך אחד חזק לשאוב את החום החוצה......וכן, בקשר ללחתוך את התחים של המאווררים אתה צודקאויר בקושי יוצא מהחורים......
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים ספק ג'נרי של 400W נותן בערך 300W עם אופציה ל350.היו על זה הרבה דיונים. תעשה חיפוש
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר הלכתי לברר היום בקשר למדבקות וצבע למארז אז ככה:בקשר לצבע כסף למארז : ספרי כסף רגיל עולה בסביבות 13 ש"ח ספרי כסך ניקל עולה 55 ש"ח !! (גנבים !!) מאחר והתקציב לא מאשר השגתי את הספרי במקור חסוי (בטעות פגשתי חבר שיש לו ספריי כסף אז הוא הביא לי אותו) ;Dבקשר למדבקות הסתובבתי קצת באיזור תעשיה ולאנשים בכלל לא היה מושג על מה אני מדבראז חשבתילמה שאני לא אדפיס לבד את המדבקות .....מחר אלך לאופיס דיפו לחפש מדבקה A4 להספיס עליה....מישהו כבר עשה משהו דומה ? איך יצא..?
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים A4 מספיק לדלת שלמה? נראה לי שאם יהיו סימנים שלגזירות ומפגשי דפים זה לא יראה כל כך טוב
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים איך בדיוק אתה בודק את כמה WATT הספק ?איך אתה יכול להיות בטוח שזה באמת לא 400 ?ברור שזה ספק ג'נרי אבל עדיין... לפי דעתי יש לו הישגים דיי טובים יחסית לספק ג'נרי.ולא הבנתי למה לא צריך צריך מאוורר חזק בגב המארז.....להפף צריך אחד חזק לשאוב את החום החוצה......וכן, בקשר ללחתוך את התחים של המאווררים אתה צודקאויר בקושי יוצא מהחורים......צריך שם מאורר חזק אך ורק בגלל ששם נמצא המעבד וזאת האפשרות היחידה במארז הזה לתעל את החום החוצה.לכן צריך לשים שם מאורר חזק,העבודה שהוא מוציא אויר לא משנה את העובדה-מאורר חזק מוציא יותר אויר ובמקרה הזה אויר חם שנתקע למעלה.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים מחבר ומה אם אני מוסיף מאוור אגזוז בתקרה של המארז ?(עוד משוה שהוא בתכנון.... ;D)כי יושב לי בחלק האחורי של המארז מאוורר 80 לא מי יודע מה.....אבל בגודל מתאים בול....ולא בא לי לחתוך תאמ אמא של המארז כדי לשים 120....הרי אני מוסיף מאוורר 120 בדלת שידחוף אוויר קר מבחוץ על המעבד.....
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים ומה אם אני מוסיף מאוור אגזוז בתקרה של המארז ?(עוד משוה שהוא בתכנון.... ;D)כי יושב לי בחלק האחורי של המארז מאוורר 80 לא מי יודע מה.....אבל בגודל מתאים בול....ולא בא לי לחתוך תאמ אמא של המארז כדי לשים 120....הרי אני מוסיף מאוורר 120 בדלת שידחוף אוויר קר מבחוץ על המעבד.....120 נכנס בתקרה בקושי..לדעתי הסידור אצלך צריך להיות כזה:120\80 מכניס אויר בדלת80 מכניס אויר במפרץ של הכוננים.ורק בסוף 120 או 80 בגג (כמות החולה העולה לתקרה לא ממש גבוה במארז הזה)עריכה:סידור כבלים:חיבורי מולקס שלא צריך ושאר כבלים מעצבנים שמסתובבים במארז אפשר לשים מעל הספק ומעלה הסידירום ולתפוס אותם עם אזיקונים קטנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.