פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אני עושה חור בדלת למאוורוחשבתי אם כבר עושה את זה למה לא לצבוע את הדלתות אחרי זה חשבתי על לצבוע בספרי כסף מטאלי....ולהוסיף ציורים בצדדיםמה דעתכם ?(הוספתח תמונות)
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר ברור שזה לא יראה ככה התמונות זה עבודה שלי ב PHOTOSHOPהורדתי את הלוגואים מהאינטרנטאני אדפיס אותם אגזור מסביב עם ספריי אצבע את הדלתות ומה שישאר לא צבוע אצבע עם מכחול.....
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אם יש לו איך להדביק... אם אתה מתכנן לצבוע אז עדיף שתשאיר את האיזורים לא צבועים ובהירים כי עם צבע חלש קשה לכסות שחור
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר אם היה לי מאיפה להשיג מדבקות כאלה....DarkMindלא הבנתי למה התכוונת ....
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים אתה רוצה נגיד לצבוע את כל הדלת בשחור ואז לצייר עליה את הסמלים הללו או לכסות את השטח (שאמור להצבע בעזרת מכחול ) ולצבוע את שאר הדלת?
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים אתה רוצה נגיד לצבוע את כל הדלת בשחור ואז לצייר עליה את הסמלים הללו או לכסות את השטח (שאמור להצבע בעזרת מכחול ) ולצבוע את שאר הדלת?,מה הקשר לצייר?@!?@ הוא אומר שהוא ידפיס את זה מפוטושופ ואז ידביק אתז ה
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר חשבתי על לצבוע את במכחול את הציוריםאבל בחלט רעיון טוב כם להדפיס ולהדביקלמרות שלא נראה לי שזה יראה הכי טוב.....
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר כן...מת עליו400 Wattחשבתי לשים לדים כחולים מתחת לפאנל הכחול מקדימהולעשות שיהבהב לפי הפעילות של ה HDD
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים זה יכול מאוד לעצבן אותך.. תדמיין מנורת ניאון ישנה שמהבהבת , אני אישית ממש מתעצבן מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.