פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile:.
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים חפש דיסקים של Infected Mushrom, Yahel, Astrix, Cosma (R.I.P), Skazi. וגלוש ל-isratrance
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים קודם כל-cosmasimon posford, shpongle, raja ram, dark soho ,talamasca,alien project, sun project,1200 micsאני יכול להמשיך חחחחאבל אין לי כוח עוד..
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים טוב אני מניח כשאתה כותב טראנס אתה באמת מתכוון לטראנס ולא דאנס והאוס כמו שאנשים חושבים שזה......אז הנה רשימה של הPSYTRANCE:atmosaudiomaticbiotonicbonkycosmic tonecujorious oned veidark entitydark nebuladark sohodigital talkdynamicexailefatalifungus funkgonghaldoliumhyper frequenciesinfected mushroomintact instinctintergalacticjirahjocidkopsseskrumelurliquid green dogsmechanix & zionmicro dotmidi milizneuromotorosomperplexplastikmanpps projectpsydroppsykovskysesto sentoskazitenkawizzy noisexdreamxeroxzirkinsafi connectionאני חושב שזה מספיק
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים רוקפורד: הכל על המחשב שלי..... ועל דיסקים כדי לשחק עם זה במיקסר והדאבל קומפקט ;DDark Mind: מה שנכון נכוןTzV: מסכים איתך, מעצבן שכולם אומרים טראנסים, אנשים תבינו, אומרים "טראנס!!" ולא ברבים.. רוצים להגיד רבים? טראקים של טראנס!Si-Nom: תקשיב למה שכתבתי, אני חושב שיש שם הרוב מספיק כבד בשביל האדם הממוצע והיותר מממוצע
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים ORRM מכל מה שאמרת לא מצאתי כלום וחיפשתי בכל מקום.חיפשתי ב IMESH ב EMULE ב KAZAA.
פורסם 2003 ביולי 2822 שנים Soul Seek הוא צודק, התוכנה היחידה לטראנס אמיתי היא SOUL SEEK, חוץ מדארק סוהו ועוד כמה שטויות שתוכל למצוא בקאזה... Soulseek היא האחת ויחידה לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.