עבור לתוכן

החלפת HD ל PS3

Featured Replies

פורסם

אני די בטוח שההארד דיסק בתוך הPS3 מקודד כך שלא ניתן יהיה להפעילו בלי הPS3(מה שאומר גם שהארד דיסק רגיל לא יפעל אם תחבר אותו לPS3..)

אחרת אנשים יכלו פשוט להוציא את ההארד דיסק,לחבר למחשב ולהעביר אליו קבצים,לא?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה טועה לפי האתר של SONY ניתן להחליף HD ללא כל בעיה ואת הישן פשוט מפרמטים מחדש ואז הוא ניתן לשימוש בתןר HD חיצוני או שאפשר להחזירו לאחר מכן מכל סיבה שהיא

לא ניתן לחבר את ה HD הישן למחשבים אחרים מפני שהוא מפורמט במערכת קבצים של SONY

פורסם

אני חושב שאתה טועה לפי האתר של SONY ניתן להחליף HD ללא כל בעיה ואת הישן פשוט מפרמטים מחדש ואז הוא ניתן לשימוש בתןר HD חיצוני או שאפשר להחזירו לאחר מכן מכל סיבה שהיא

לא ניתן לחבר את ה HD הישן למחשבים אחרים מפני שהוא מפורמט במערכת קבצים של SONY

נו,אתה אמרת בעצמך-מערכת קבצים של סוני,זאת אומרת קידוד מיוחד של סוני.

כך שאלא אם כן הPS3 קורא גם קידוד FAT32 או NTFS,אין לך דרך לקנות כונן רגיל ולפרמט אותו למערכת הקבצים של סוני,ולכן הוא לא יעבוד..לא?

פורסם

אתה מערבב אוסף של דברים לא קשורים:

א. החלפת דיסק קשיח בPS3 - נתמכת מהיצרן - הדיסק מפורמט מחדש ע"י הPS3 ועובד ללא בעיה.

ב. הדיסק לא יהיה קריא במחשב אישי אח"כ אלא אם יפורמט - ואז יפעל כרגיל.

ג. PS3 יודע לקרא FAT32 ללא בעיה ומשתמש בו להתקנים חיצוניים , NTFS לא (וכנ"ל הXBOX) , המערכת הקבצים הפנימית שלו היא מקודדת ופרטית של סוני.

אבל חד וחלק - הPS3 יודע לפרמט כל כונן למערכת קבצים של סוני.

לגבי הכונן בלינק: אל תקנה אותו!

יש המלצה חד משמעתי של סוני לא להשתמש בכונני 7200RPM כי הם מתחממים יותר מכונני 5400 RPM (בדוקומנטציה הרשמית של סוני לגבי החלפת הכונן הפנימי)

האיזור לא מתוכנן לחום הנוסף של כונן 7200RPM - לכן - וותר על המהירות לטובת עוד קצת נפח.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה על המידע :xyxthumbs:

פורסם

מזל שנכנסתי לקרוא באשכול הזה במקרה...

תודה על האזהרה ליביו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים