עבור לתוכן

מחשב קורס תחת בדיקת מאמץ עם או בלי OC

Featured Replies

פורסם

פותח התרד כמו שנימרוד הציע.נסה להגדיר מתח ידני על 1.9+-..לא עוזר נסה להגדיר גם תיזמונים 5-5-5-15..

• תגובות 38
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסיתי כל דימ שחור בנפרד על כמה סלוטים אבל באף מקרה המחשב לא עלה...

ניראה שיש בעיה עם הקיט השחור - ניראה לי מוזר ששני הסטיקים לא עובדים - הסבירות ששניהם התקלקלו יחד לא ניראת לי.

התוכל לפרט מה קבעת בביוס לגבי הזכרונות? תמונה של הביוס שווה אלף מילים. ;)

פורסם
  • מחבר

טוב אז העברתי עוד בדיקה של OCCT שהפעם עברה בהצלחה בגלל שאני רק עם הקיט ה"מוזהב" עכשיו..

אבל שמתי לב שהאפפךיקצייה בסייד באר מראה שהוא לא מנצל את כל הזיכרון..הוספתי תמונות...

פותח התרד כמו שנימרוד הציע.נסה להגדיר מתח ידני על 1.9+-..לא עוזר נסה להגדיר גם תיזמונים 5-5-5-15..

פעם הגדרתי ידנית ל1.9 וגם הדרתי תיזמונים אבל היום אני כבר לא זוכר איך לעשות את זה אז הייתי שמח אם תסבירו לי איפה ואיך...

והינה תמונה של הביוס

img6610.th.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם

האמת רציתי תמונה של ה MIT המורחב. בביוס [Ctrl]+[F1] יתן לך את האפשרויות המורחבות.

אני כבר רואה מקור אחד שיכול לגרום לך לבעיות.

PERFORMANCE ENHANCE על טורבו...נסה להוריד אותו.

וכמו שאמרנו תוספת ל MCH לא תזיק.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה אני יכול לצלם MIT מורחב? ולהוריד ממצב טורבו ז להוריד ל"נורמל" או מה?

וכמה תוספת? לתת +0.1 ולהכניס את הקיט השחור ולבדוק אם אז זה עובד?

פורסם

תוריד ל"נורמל"\STANDARD. תן עוד +0.1 ל GMCH ותן 1.9 לזכרונות. שמור את השינוי לביוס.

כבה את המחשב. הוצא את הקיט הזהב והכנס סטיק או את כל הקיט השחור. תיראה עם עובד.

אם לא עובד ממש את האחריות על הקיט השחור.

פורסם
  • מחבר

תוריד ל"נורמל"\STANDARD. תן עוד +0.1 ל GMCH ותן 1.9 לזכרונות. שמור את השינוי לביוס.

כבה את המחשב. הוצא את הקיט הזהב והכנס סטיק או את כל הקיט השחור. תיראה עם עובד.

אם לא עובד ממש את האחריות על הקיט השחור.

איפה אני נותן 1.9 לזכרונות?

ולחצתי ctrl+F1 וראיתי תזמנוים נדמה לי...בכל מקרה כך זה נראה

*****Standard Timing Control*****

CAS Latect time 5[AUTO

DRam ras# to cas# Delay 5[AUTO

DRam ras# Precharge 5 [AUTO

Precharge delay(tras) 15[AUOTO

פורסם

1.9 לזכרונות זה +0.1 ל DDR2 OVERVOLTAGE CONTROL

פורסם
  • מחבר

טוב, אז לא עשיתי משאמרת..במקום העלתי את הOC של 3.2 במכפלות של 356x9 דבר שגורם לזיכרונות לרוץ בתדרים של 712 לצערי... בכל מקרה הרצתי "PRIME95" במשך 30-40 דקות והטמפרטורה הצליחה להגיע ל72(צירפתי תמונה) והרצתי OCCT במשך 20 דקות והטמפרטורה נשארה מתחת ל65(לרוב הטמפרטורה הייתה פחות מ60)

החלטתי לנסות שוב את הקיט השחור בעקבות הOC של 9 מכפלות בגלל שהוא יותר יציב והתדר זיכרונות ישב על 712..והזיכרונות עברו בדיקת memtest במשך 30-45 דקות ללא שגיאות..אז הכנסתי את הקיט המוזהב והרצתי אותם ביחד בבדיקת memtest של 20 דקות וגם הבדיקה הזאת עברה בהצלחה...(רק שמשום מה הפעם האפפליקצייה אמרה לי לשים בכל אחת רק 1064MB, הרצתי שתיי אפפליקציות...אז זה נראה לי מאט מידיי לא?) וגם הפעלתי 3DMARKvantage ל3 לופים שעברו בהצלחה וקיבלתי תוצאה של 12700(צירפתי תמונה) בקיצור המחשב עבר עם כל הזיכרונות וOC של 3.2 את כל המבחנים בהצלחה

בקיצור...להשאיר ככה?אני לא ירגיש הבדל בגלל שהזיכרונות על 712 ולא על 800MHz? יש לי עוד לאן ללכת עם הOC? אני רוצה להגיע איתו ל3.5 אז אם הטמפרטורה גבוהה מידיי אני יכול להגביר מהירות מאוורר..ללכת על זה?אגב מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד?

[attachment deleted by admin]

פורסם

א. OC נחמד. :xyxthumbs:

ב. ההבדל בין 712 ו 800 לזכרונות אפסי - אל תדאג בקשר לכך.

ג. טמ"פ מקסמלית היא הטמ"פ בה המחשב נכבה. :lol: - עכשיו ברצינות 100 TJMAX ל Q6600 - ו ה THROTTLE מתחיל ב 95 - ולכן הייתי שומר על מרחק של 20 מעלות מטמ"פ אלו - כלומר בין 70-75 מקס.

זה שהסטיקים השחורים לא רצים במהירות סטוק זה לא תקין. - אם ה OC לא יצליח בהמשך איך תדע שזה לא בגלל הקיט הנ"ל? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מז"א הסטיקים השחורים לא רצים במהירות סטוק? אתה מדבר על זה שהם לא עלו על 800? נדמה לי שרשום על המדבקה שלהם 1.9v יש מצב שאני על 1.8v והזהובים דורשים רק 1.8v?

עכשיו לגביי הOC...אם הPRIME95 זה מגיע ל72 ובOCCT זה לא עובר את ה65 ונשאר לרוב על 60 אז אני יכול להמשיך או לא? כי אני בטוח שבמשחקים המעבד לא יתחמם כמו בPRIME95... אז לא להסתמך עליו?הטמפרטורות מספיקות נמכות בשביל הגדלת הOC?

אם כן, אז הצעד הבא הוא להוסיף יותר לבאס נכון?כרגע אני על 356x9 כמה לתת לא?(לאן לעלות?)

פורסם

אתה ניצב מול 2 בעיות לפי דעתי:

1. אם תמשיך את ה OC תצטרך כנראה להעלות את המתח למעבד בהמשך (בעייתי מבחינת הספק הגבולי.)

2. PRIME 95 מגיע ל 72 על בדיקת SMALL או BLEND? בכל מיקרה 72 כבר קרוב לגבול הטמ"פ שבו אני הייתי משתמש. הייתי מנסה לשפר את הטמ"פ במארז - סידור חוטים, וכולי...

אם אתה רוצה לנסות להמשיך לעלות עשה זאת בקפיצות קטנות של 50 MHZ כלומר 5-6 ל FSB כל פעם.

פורסם
  • מחבר

1. אפשר לנסות אני משוכנע שזה יצליח..העניין שאני יכול להעלות בקצת גם בלי להעלות מתח לא?תעזור\ו לי עם הצעדים הבאים...להעלות רק את הבאס ובכמה? להעלות באס ולהוריד מכפלה?

2.עשיתי על SMALL לעשות על BLEND, או אולי על LARGE?

ולגביי סידור חוטים זה לא ייתן לי אפילו מעלה, אין לי ממש אפשרות סידור חוטים במארז הזה והם לא ממש בדרך והמארז מאוורר בטרירוף...אם כבר אז להעלות RPM למאורר של המעבד..

פורסם

לא לשנות מכפלה.

הורדת מכפלה = באס גבוה יותר = יותר עומס על הגשר הצפוני = יותר מתח לגשר הצפוני.

אם אתה רוצה לנסות להמשיך לעלות עשה זאת בקפיצות קטנות של 50 MHZ כלומר 5-6 ל FSB כל פעם.

פורסם
  • מחבר

כל 50MHz לעשות בדיקת יציבות? או שמספיק לראות שהמחשב עולה וכל 100MHZ לעשות בדיקה?

(אגב בדיקה כוללת MMETET, 3DMARLvantage, OCCT, PRIME95? או שיש פה דברים שאפשר לא להריץ בבדיקה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים