עבור לתוכן

ויסטה נתקע בריסטרט (לפעמים...)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ביומיים האחרונים הופיעה לי בעייה. העניין הוא שזה קורה לפעמים, כשאני מנסה לעשות ריסטרט למערכת ההפעלה, אני מגיע למסך של "SHUTTING DOWN", וזה פשוט נתקע וחייב לעשות ריסטרט אגרסיבי עם הלחצן במארז.

כמו שאמרתי קשה לי למצוא כיוון לבעייה, כי זה קורה רק לפעמים. ניסיתי לחפש אולי התקנתי תוכנה יוצאת דופן, חדשה, שלא השתמשתי בה לפני שהבעייה התחילה, ולא ממש מצאתי כזאת.

מישהו יכול לכוון אותי ולעזור לי בפיתרון הבעייה הזאת?

תודה.

פורסם

איש ,על כמה זמן המתנה לSHUT DOWN מתבססת האבחנה שלך של "נתקע"?

אם זה מתחת ל15 דקות (על אף שזה זמן לא סביר..כבר ראיתי מחשבים שלקחו את הזמן שלהם)

אם חיכית מתחת לזמן הנ''ל..תנסה לחכות לפחות אותו...רק בשביל לראות אם משהו באמת נתקע או שזה סתם משהו כבד מאוד.

פורסם

רק בשביל הניסוי תנסה לנתק את ה SYSTEM RESTORE לפעמים אחרי התקנה כלשהי לוקח לו זמן

פורסם
  • מחבר

הSYSTEM RESTORE אצלי לא מופעל כרגע וגם לא בעת הופעת הבעייה.

לגבי מה שאמרת nafroman - לא חיכיתי 15 דקות, אולי משהו בסביבות 4-5 דקות (שזה הרבה בשביל להמתין לריסט נורמלי :\ ), אבל שווה לנסות לחכות אולי פעם בכמה ריסטים הויסטה מנסה לסגור או לפתור איזו בעייה וצריך לתת לו את הזמן?

פורסם

אני אגיד לך משהו שאמרתי בנוגע לאתחול איטי בגלל דרייבר סורר למישהו אחר... גם אצלי מאז שהתקנתי את הדרייבר (של הכרטיס קול) אז המערכת לא עולה/נכבת באותה מהירות כמו שהיא הייתה נכבת/נדלק קודם... כמובן שזה מעצבן וזה לא סביר.. וזה יכול לנבוע משלל סיבות ..דרייבר סורר,סרביס שסתם נתקע בכיבוי ואז פתאם הוא נזכר לסגור אותו..וכו', תן לו צ'אנס... כמובן שאם הוא נכבה בסופו של דבר כמו שאני משער אחרי הפרק זמן הלא סביר של 15+ דקות..אז כבר צריך ללכת ולבדוק

WTF גורם לזה ?

בלי קשר יש גם מקרים שבגלל שאתה משער שהוא נתקע והוא מנסה כולה להשלים איזה פעולה וכל פעם אתה קוטע אותו באמצע..אז בגלל זה ,זה קורה שוב ושוב...ואם באמת הוא יסיים פעם אחת גם נניח אחרי 15 דקות..כמו לדוגמא עם עידכוני מערכת (רק שעידכונים נותנים לך התראה על המסך) אז זה לא יופיע לך שוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז קודם כל תודה על ההסבר.

עכשיו למשל ניסיתי איזה 5-6 פעמים רצוף לעשות ריסט וזה עבר חלק, לא נתקע.

אם זה יקרה שוב ותהיה השהייה מוגזמת (בדרך כלל כשאני עושה ריסט אחרי 2-3 שניות הכל נסגר והמחשב מאותחל בלי בעיות) אני אמתין 15-20 ואחכה שזה ייפתר מעצמו.

אם לא נראה מה יש לעשות הלאה, תודה בכל אופן .

פורסם

מעניין.. יכול להיות שזה איזה אפליקציה שאחרי שאתה יוצא ממנה..נתקעת בזיכרון

וזה למה ב5-6 פעמים של RESTART ישר ברצף לא גרמו לכלום... אם יש לך תוכנות/משחקים(למרות שאני בספק לגבי המשחקים)

שאתה משתמש בהן באופן קבוע.. תנסה לבודד איתחולים כאשר אתה מפעיל תוכנה בודדת...מנסה לאתחל..

(אבל אל תעבור תוכנה תוכנה..רק את הנפוצות ביותר..זה דיי עבודת נמלים שלא בהכרח תניב משהו ,אבל שווה לנסות )

כמובן רק במידה והבעיה תופיע שוב .

בהצלחה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים