עבור לתוכן

שאלה | קירור מים

Featured Replies

פורסם

יש לי את המערכת של TT 745i כרגע הכול בסדר ותקין , הזמנתי מכל מים שנכנס ב-5.25" במקום במארז על הרצפה .. עכשיו המשאבה שלי מוציא מים מלמעלה ורציתי לדעת אם אפשר לשנות את זה בכל דרך שהיא.

פורסם

אני לא בטוח שזה ישנה כי המים יעברו את אותה הדרך בין אם יעלו למיכל ובין אם ירדו אליו....

פורסם
  • מחבר

לא הבנת את כוונתי , אני רוצה לשנות את הכיוון שהמשאבה מוציאה מים.

http://lib.store.yahoo.net/lib/xoxide/tt-bigwater-745-hunt-rev.JPG

זו המשאבה - התמונה השלישית.. ואני מחליף מכל שאמור לשבת במקום של 5.25" ואני רוצה להכניס מים מלמעלה ולהוציא מלמטה. זו הכוונה

פורסם

אני לא חושב שאפשר

בכל מקרה , מה זה יתן לך ?

פורסם

אני הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון ואני שוב אומר, זה לא יועיל לך בשום אופן ואם כן אז אתה לא תרגיש את זה... ואם אתה כן תרגיש את זה אני יהיה מופתע... אבל היי, אני לא מומחה בקירורי מים... (בנתיים... מוהההה)

פורסם

אתה יכול להרכיב אותה הפוך..שהפיאה שאליה נכנס המיכל תהיה למעלה....רק תבדוק בהוראות שאין שום מניעה לכך..

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שאין מניעה כי בכל זאת מערכת מים והכול אמור להיות אטום אז..

חשבתי אולי להפוך את ה+ וה- של המשאבה כמו שהיינו עושים בכיתה ו' בשיעורי טכנולוגיה.. אבל אני לא רוצה להסתכן בשריפת המשאבה

פורסם

היא לא תשרף , אבל לא ניראה לי שזה יעבוד ....

פורסם

אני מאמין שאין מניעה כי בכל זאת מערכת מים והכול אמור להיות אטום אז..

חשבתי אולי להפוך את ה+ וה- של המשאבה כמו שהיינו עושים בכיתה ו' בשיעורי טכנולוגיה.. אבל אני לא רוצה להסתכן בשריפת המשאבה

זה לא בדיוק מנוע בזרם ישר..ככה אין אפשרות כזו..מה גם שגם ונגיד ועשית..הסנפירים של הראש לא ידחפו מים שכן הם מכוונים לכיוון מסוים..

וכמו שצייני כבר.."תהפוך" אותה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים