פורסם 2003 ביולי 2222 שנים :'( :'(אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך.יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים :'( :'(אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך.יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?האחריות היא לשנה ברוב החנויות אבל לא בטוח שיקבלו את זה,את זה תצטרך לשאול בהחנות שממנה קנית ("הוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר").
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים :'( :'(אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך.יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?איך הרטבת אותו???
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אם אני לא טועה על "כח עליון" אין אחריות, אבל לא בטוח שזה ממש נחשב ל כח עליון.תגיד להם שיום אחד פתאום הוא לא עלה... אל תגיד שהוא נרטב...
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר איך הרטבתי אותו? אחותי הקטנה שיחקה ושמה את הכוס שתייה שלה על המארז שלו יש מאוורר עליון(זה המארז Thermaltake Highest Xaser III) ואז הכוס נשפכה ונחשו לאן? נכון מאוד לתוך הפתח איוורור. לא נורא. חבל. אווווף.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים לא חבל ולא כלום הולכים לחנות אומרים שהכרטיס נהרס ומחליפים לך אותו זהו . (את שלי החלפתי עם ליבה תלושה שהדבקתי והכל עבר חלק)
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים איך הרטבתי אותו? אחותי הקטנה שיחקה ושמה את הכוס שתייה שלה על המארז שלו יש מאוורר עליון(זה המארז Thermaltake Highest Xaser III) ואז הכוס נשפכה ונחשו לאן? נכון מאוד לתוך הפתח איוורור. לא נורא. חבל. אווווף. נראה לי שעלית על נקודת תורפה רצינית, החלק העליון צריך להיות שלם.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים נראה לי שעלית על נקודת תורפה רצינית, החלק העליון צריך להיות שלם.תסביר...?!
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים לא מדוייקזה מאתר המוצקA1420 (TT-8025A), 80x80x25mm Silent Fan, 30dBA-Front x 2 w/ air filter-Rear x 2 w/ fan holder-Side x 2 w/ air filter-Top x 1 w/ fan holderhttp://www.thermaltake.com/products/xaser3/v2000a.htm
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים כדאי שלא יהיו חורים בחלק העליון של המארז אם נשפך שם משהו זה מיד חודר למארז כמו מטריה עם חורים
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר לא הייתי אומר שזו נק' תורפה למרות שבמקרים כאלו הכרטיס מסך משמש ממש כשובר גלים.
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים משתתף בצערך. גם לי זה קרה אם תצליח לעשות שלא יהיו סימנים של מים על הכרטיס ותגיד להם שיום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד , אין שום סיבה שלא יחליפו לך במסגרת האחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.