עבור לתוכן

דל או מאקבוק 1800 דולר

Featured Replies

פורסם

מה כדי?

DELL XPS M1330

או

MACBOOK 2.4

שתיהם 13 אינץ ומחיר פחות או יותר אותו דבר (מחו"ל כמובן)

עיקר העבודה אינטרנט+אופיס+סרטים (וחיבור לטלויזיה לצפיה בHD)

מה עדיף? היה לי נסיון עם MAC OSX כך שזה לא בעיה... השאלה מבחינת חומרה

מה טוב יותר האיכות של דל או אפל

פורסם

איך הגעת למחיר כזה מטורף עם ה-XPS M1330? מבחינת איכות, בין שני אלו ה-Macbook טוב יותר. זה לא אומר שלדעתי כדאי לקנות את ה-Macbook. ב-1800$ אני לא ממליצה על אף אחד מהם. יש מחשבים הרבה יותר טובים.

זה חייב להיות 13.3"? האם חיבור לטלוויזיה דרך תחנת עגינה בא בחשבון?

פורסם
  • מחבר

לפחות 12 אבל לא 14 או 15 כי זה כבר גדול מדי אז יש רק 13 (או 12 אבל לא מצאתי דגמים טובים)

תחנת עגינה לא טוב... כי לפעמים הולך לחברים ואז פשוט רוצה לחבר את המחשב בכבל ולראות סרט...

אז על איזה מחשב+מחיר אתה ממליץ למחשב של 13 אינץ (ושהיה יחסית סביר ולא יקרטע לי, לפחות 4 גיגה)

פורסם

קראתי את תגובתה של tgolin ולא מבין מאיפה הנחרצות הזו.

לאחר הרבה בדיקות כולל אתרי חו"ל אני בעליו הגאה של Dell xps m1330

מסך 13.3

T9300

4GB

GF8400

ויסטה BUS

מחשב עם יכולות מדהימות ורכשתי נייד או שניים במהלך חיי.

מאוד מאוד ממליץ.

פורסם

ה-M1330 יכול להיות מחשב נחמד מאוד, אבל לא ב-$1800. מחיר השוק שלו נמוך הרבה יותר.

פורסם

במחיר הזה אתה יכול כבר לקנות את ה STUDIO XPS 13 או את ה אסוס F6VE

פורסם

קראתי את תגובתה של tgolin ולא מבין מאיפה הנחרצות הזו.

הנחרצות היא מהעובדה ש-1800$ הוא תג מחיר של מחשב ברמה שונה לחלוטין. אני לא יוצאת כנגד ה-M1330, אין מה להיעלב, אבל 1800$ הוא לא שווה. ללא קשר, מדובר בדגם שכבר התיישן ויש חלופות טובות יותר בשוק כרגע.

הדרישה ליציאת HD ב-13.3" מגבילה את האפשרויות. מחשבים איכותיים שהולמים תקציב של 1800$ לא מציעים את הפונקציה הזו מלבד דרך תחנת עגינה.

אם זה מה שאתה רוצה אז באמת צריך להסתכל לכיוון של מחשבים צרכניים או חצי עסקיים אבל אין סיבה לשלם כלכך הרבה. ה-SL300 של לנובו נותן איכות לא רעה בכלל במחיר הרבה יותר נמוך וכולל אחריות בארץ. האיכות של ה-Macbook החדש עדיין טובה יותר, אבל יש לו בעיות אחרות מטרידות לדעתי ובסה"כ הוא פשוט לא שווה 1800$, המחיר מוגזם.

אם אתה בכל זאת רוצה למצוא את המחשב האיכותי/ טוב ביותר בתקציב שיש לו יציאת HDMI וללא קשר לתמורה למחיר הייתי דווקא מסתכלת על Sony Z, המחשב יקר בשביל מה שהוא נותן אבל הוא נותן יותר מה-Macbook (שוקל פחות, חיי סוללה יותר טובים עם אופציה לסוללה מורחבת, כרטיס מסך נפרד היברידי, יציאות סטנדרטיות, מסך הרבה פחות מבריק ועוד) וניתן למצוא אותו גם בסביבות 1300$-1400$. לא ציינת אם יש לך צורך באחריות בארץ, לסוני בדר"כ אין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים