פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אני מעונין במצלמה הזאת הנה המפרט מצלמה דיגיטלית 6 מגה פיקסל FUGI סופר קומפקטית מצלמה דיגיטלית סופר קומפקטית עם אפשרות צלום סרטון וידאו לא מוגבל בזמן מצלמת אינטרנט רזולוציה 6 מגה פיקסל לפלט באינטרפולצית חומרה חיישן Fujifilm SuperCCD HR 3.3 מגה פיקסל מסדרת הדגמים החדשים!!! זום אופטי X 3 זום דיגיטלי X 3.2 צילום מאקרו מ- 10 ס"מ איזון לובן אוטומטי (לצילום באור חזק במיוחד) מסך LCD צבעוני 1.5 אינץ עינית אופטית זום לאחר צפייה X14 עובד עם כרטיס זיכרון נשלף מסוג הפורמט החדש של פוגי פלאש בנוי 5 תוכניות : אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש הפחתת תופעת העניים האדומות צילום איטי טיימר לצילום עצמי חיבור USB למחשב עובד עם 2 סוללות AA משקל 190 גרם מסופק עם : כרטיס זיכרון 16xD כבל USB תוכנת חיבור למחשב תוכנת אלבום תמונות שווה 1700שקל? אני יצלם דרכה תמונות טובות? היא נראת איכותית? כרגע יש לי מצלמה שאני ימכור fuji 1300 1.3 מגה פיקסל +כרטיס זיכרון 8 מגה . אני פשוט רוצה מצלמה עם זום ויותר ברמה . בhp אני לא נוגע היא לא ברמה כל כך גבוה ופוגי גם יותר קטנה וקלה ידוע גם שפוגי חסכונית בסוללות. מה אתם אומרים? .
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים ה6מגה פיקסל שלה הם דרך אינטרפולציית חומרה (לקחת תמונה וגודל מסויים ולמתוח אותה) זה לא כמו צילום אמיתי של 6 מגה פיקסל.מה הרזולוציה האמיתית שלה?
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר הגודל האמיתי 3.2 מגה פיקסל בצרוף הזום והעדשה האיכותית והסופר ccd נראה לי מצלמה טובה.שאלתי צלם הוא אמר לי שהיא נראת לו טובה מאוד ועדיפה על hp כי התלבטתי בין ה2
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים לא יודע אם יש טעם לעבור ממצלמת 1.3 של פוג'י ל3.2 של פוג'י...אלא אם כן הקודמת ממש ממש ישנה ומוציאה תמונה ממש לא איכותית...
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר זה כמו שאתה אומר לא יודע אם כדאי לעבור מסובארו 92 לסובאור אימפריזה.שתיהם טובות אבל האימפריזה הרבה יותר מהירה ממוחשבת חסכונית באנרגיה ומשופרת ו...... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.