עבור לתוכן

קירור לסוקט 478 לאוברקלוק כבד(עד כמה שאפשר)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,רציתי לשאול על איזה קירור אתם ממליצים ל478(2.4C אם זה משנה) לאוברקלוק?

אם זה משנה יש לי כבר SF-2 ככה שמאורר לא צריך אבל עם יש קירור טוב שבא עם מאורר אז אין לי בעיה להשתמש הSF-2 כמאורר רגיל למארז.

התקציב הוא בסביבות 200 שקל.

אני מבקש לא להמליץ על הAX-478 כבר גיליתי שלהשיג אחד כזה כרגע זה מבצע ארוך ומסובך(בעיקר ארוך :P) אלא אם אתם מכירים חנות שיש בה את זה כרגע ואז אתם פשוט אדירים ;)

ועוד שאלה קטנה,האם אתם חושבים שעדיף כבר להשאר עם הקירור הרגיל שבא עם המעבד עד שאני אוכל להשיג AX-478 ולשים עליו את הSF 2?

פורסם

הוולקנו 7 פלוס שלי נותן ביצועים טובים יותר מ AX478+SF2

חבל..

שאל את מפיסטו על מה מדובר

פורסם

ביינתיים תראה לאיפה אתה מגיע עם הקירור המקורי כשאתה מנסה לנטרל את כל הגורמים שיכולים לעצור אותך חוץ מהחום של המעבד, ואז תראה אם החום עוצר אותך כשהמעבד מגיע לטמפ' גבוהות כמו 47-50מעלות שיכולים בהחלט לתקוע אותך..

אח"כ תחפש את הAX478 שעדיין קיים במספר קטן של חנויות (מצטער אסור לפרסם באתר, אם אתה רוצה תפנה אליי בפרטי).

או אם אתה מתעקש אז תיקח את הSpark7 שגם הוא קירור טוב..

*לא ממליץ על זלמן!*

פורסם

אני מצד שני כן ממליץ על זלמן

אבל זה רק אם אתה רוצה קירור שקט .. קירור טוב עושה רעש.

פורסם

זלמן הוא אכן קירור טוב.

לא סתם היו משווים אותו בביקורת לSLK-900 סך הכל לפי מה שאני

זוכר ההפרש ביניהם הוא כולה 3-4 מעלות גג.

פורסם

אני מצד שני כן ממליץ על זלמן

אבל זה רק אם אתה רוצה קירור שקט .. קירור טוב עושה רעש.

קירור שקט וחלש

הוא לא הרבה יותר טוב מהקירור הג'נרי

פורסם

הישווה את הזלמן לSLK900 כי שניהם פתרונות קירור שקטים אז רצו לראות מי נותן יותר ביצועים ביחס לשקט.. (ברור שהSLK900 ניצח..)

גם הAX478 יכול להיות פיתרון קירור שקט אם ישולב איתו מאוורר שקט אפילו ג'נרי והוא יתן עדיין ביצועים גבוהים.

תעשו חיפוש למה אני לא ממליץ על הזלמן (הרבה הסכימו איתי ;D )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים