פורסם 2003 ביולי 2222 שנים שלום לכולם,רציתי לשאול על איזה קירור אתם ממליצים ל478(2.4C אם זה משנה) לאוברקלוק? אם זה משנה יש לי כבר SF-2 ככה שמאורר לא צריך אבל עם יש קירור טוב שבא עם מאורר אז אין לי בעיה להשתמש הSF-2 כמאורר רגיל למארז. התקציב הוא בסביבות 200 שקל. אני מבקש לא להמליץ על הAX-478 כבר גיליתי שלהשיג אחד כזה כרגע זה מבצע ארוך ומסובך(בעיקר ארוך ) אלא אם אתם מכירים חנות שיש בה את זה כרגע ואז אתם פשוט אדירים ועוד שאלה קטנה,האם אתם חושבים שעדיף כבר להשאר עם הקירור הרגיל שבא עם המעבד עד שאני אוכל להשיג AX-478 ולשים עליו את הSF 2?
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים הוולקנו 7 פלוס שלי נותן ביצועים טובים יותר מ AX478+SF2 חבל..שאל את מפיסטו על מה מדובר
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים ביינתיים תראה לאיפה אתה מגיע עם הקירור המקורי כשאתה מנסה לנטרל את כל הגורמים שיכולים לעצור אותך חוץ מהחום של המעבד, ואז תראה אם החום עוצר אותך כשהמעבד מגיע לטמפ' גבוהות כמו 47-50מעלות שיכולים בהחלט לתקוע אותך..אח"כ תחפש את הAX478 שעדיין קיים במספר קטן של חנויות (מצטער אסור לפרסם באתר, אם אתה רוצה תפנה אליי בפרטי).או אם אתה מתעקש אז תיקח את הSpark7 שגם הוא קירור טוב..*לא ממליץ על זלמן!*
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אני מצד שני כן ממליץ על זלמןאבל זה רק אם אתה רוצה קירור שקט .. קירור טוב עושה רעש.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים זלמן הוא אכן קירור טוב.לא סתם היו משווים אותו בביקורת לSLK-900 סך הכל לפי מה שאניזוכר ההפרש ביניהם הוא כולה 3-4 מעלות גג.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אני מצד שני כן ממליץ על זלמןאבל זה רק אם אתה רוצה קירור שקט .. קירור טוב עושה רעש.קירור שקט וחלשהוא לא הרבה יותר טוב מהקירור הג'נרי
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים הישווה את הזלמן לSLK900 כי שניהם פתרונות קירור שקטים אז רצו לראות מי נותן יותר ביצועים ביחס לשקט.. (ברור שהSLK900 ניצח..)גם הAX478 יכול להיות פיתרון קירור שקט אם ישולב איתו מאוורר שקט אפילו ג'נרי והוא יתן עדיין ביצועים גבוהים.תעשו חיפוש למה אני לא ממליץ על הזלמן (הרבה הסכימו איתי ;D )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.