עבור לתוכן

אפשר בבקשה המלצות לרסיבר?

Featured Replies

פורסם

אתה מתכוון jvc 5032, והוא עלוב.

פורסם

אתה מתכוון jvc 5032, והוא עלוב.

לא תמצא רסיבר טוב בפחות מ1000 שקל... השאלה היא האם הוא נותן ביצועים ששווים את הכסף?...

פורסם

את המושג you get what you pay for אתה מכיר?

בדיוק ככה.

פורסם

אז מה ששאלתי פה, זה כמה זה באמת רע ?

למישהו יצא לשמוע/להתעסק איתו ? אפילו בהתחשב שרסיבר "טוב" ברמה מינמלית עולה בחנויות כ 2000+, מדובר בהפרש של יותר מ 1000 שקל, בעקרון יכול להיות ששווה לחסוך אותם עם לא קונים מערכת היי-אנד.

השאלה איפה מתבטאים ההבדלים/חסרונות לעומת מערכות שעולות ~2000 שקל..

מישהו ?

פורסם

זה רסיבר חרא

צליל מתכתי נורא

אני לא מבין אותך קנה רסיבר טוב ואיכותי שתוכל להשאר איתו מספר שנים !

ולא איזה קקה .

רמקולים תשדרג לי היכולת שלך .

פורסם

יש לי את הonkyo tx-ds939 שהוא מצויין לפי דעתי אם אתה רוצה ללכת לעוצמה יש להם את ה TXDS989upg2 מוציא 170W ל 7 רמקולים !!! ממש חזק

פורסם

התקציב מוגבל ואין לי העדפה להשקיע כרגע במערכת קולית, המערכת היא לחדר גם כך, ולמחשב מחובר DTT3500.

רמקולים כרגע גם אין, וגם אני לא מתכוון להשקיע כרגע יותר מדי, לכן אני שוקל לקחת את הדגם הפשוט של ה JVC.

פרט לעובדה שאמרת שיש לו צליל מתכתי, ושוב, כמה צליל מתכתי לעומת רסיברים פשוטים אחרים, עדיין לא התקבלה אף תגובה למה הוא לא בסדר..

פורסם

טוב אני יכול להמליץ לך בכמה כיוונים על פי שמיעה שלי ובהנחה שיש לך רמקולים טובים שינצלו את הרסיבר כראוי

הכי טוב לדעתי זה הרסיבר של הרמן קרדון (לא יעזור לאף אחד הם הכי טובים !!) לא משנה כ"כ איזה אחד מהדגמים האחרונים שלהם

יתאים בהחלט.

מס' 2 לדעתי הם MARANTZ או DENON שנחשבים מעולים וגם פיוניר באותה נשימה, או ONKYO שהם טובים אף הם

אם אתה לא מעוניין כ"כ ב AUDIO אזי גם ימאהה באים בחשבון משום שהרסיברים שלהם לא מגיבים יפה למוזיקה

הם אגרסיביים מידי בצליל לטעמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים