עבור לתוכן

מתלבט האם לקנות xbox360 jasper

Featured Replies

פורסם

הxbox360 סוף סוף קיבל שוב פעם טבעת מוות (זה היה צריך להגיע מתישהו) ואני בדילמה אם לקנות חדש או שפשוט לפרוש מעולם הקונסולות עד הדור הבא (שמי יודע מתי יגיע אלינו בכלל).

אני אקנה קונסולה חדשה רק אם אני אהיה בטוח לחלוטין שטבעת המוות לא תחזור על עצמה כי נמאס לי להוציא כסף על הצעצוע הזה.

מישהו יודע מה מצב גירסאת JASPER?

האם גם היא בעייתית במידה מסויימת או שאפשר לומר שבעיית טבעת המוות נפתרה לחלוטין?

אני אשמח אם תוכלו לפתור לי את הדילמה הזאת :xyxthumbs:

פורסם

הבעיה לא יכולה ליפתר ב100% כי אין קונסולה שחסינה ב100% וטבעת המוות מסמלת בעיה שמחיבת תיקון ב360

מה שכן הגירסאות החדישות נחשבות הרבה יותר אמינות

וכניראה שהסיכוי לקבל בהן טבעת מוות נמוך בהרבה

אם אתה אוהב את הקונסולה שלך אתה יכול לקנות דגם ארקיד חדיש ולקחת את הארד דיסק מהקונסולה הישנה

פורסם

כן גם אני חושב ככה.

וכמה זמן הוא החזיק לך אחריי תיקון?

פורסם
  • מחבר

הוא החזיק לי חצי שנה אחרי תיקון

ועכשיו אין לי ממש טבעת מוות אבל כל פעם שאני מנסה לשחק משחק אז הקונסולה נתקעת אחרי 2 דקות

פורסם

ועכשיו אין לי ממש טבעת מוות אבל כל פעם שאני מנסה לשחק משחק אז הקונסולה נתקעת אחרי 2 דקות

הא תודה על מידע.

לי הייתה בעיה שהמשכת קירור נזלה ואז ניהיה לי טבעת של 2 מנורות. בקיצור כבר חודשיים מאז התיקון והוא עובד בסדר.

מקווה שהוא יחזיק יותר מחצי שנה,אחריי הכל רק המשכת קירור נזלה :smile1:

פורסם

או בקיצור החלקים הפנימיים של הקונסולה נפגעו ונפגמו מההתחממות ויש להם כשל

פורסם
  • מחבר

או בקיצור החלקים הפנימיים של הקונסולה נפגעו ונפגמו מההתחממות ויש להם כשל

אז זהו זה? אפשר לזרוק את הקונסולה לפח?

או שיש מצב שאם אני אמשיך לנסות אז בסוף אני אקבל טבעת מוות נוספת שניתן לתקן אותה?

פורסם

אז זהו זה? אפשר לזרוק את הקונסולה לפח?

או שיש מצב שאם אני אמשיך לנסות אז בסוף אני אקבל טבעת מוות נוספת שניתן לתקן אותה?

תשמע,אין לי אקסבוקס ולכן אני לא מדבר מניסיון מוכח,אבל כן קראתי על הנושא הרבה ואסביר לך את מה שאני מבין:

האקס בוקס מתחמם בעת פעולתו,מתחמם מאוד מאוד...

כשמופיעה "טבעת המוות",המכשיר בעצם מסמן לך שחלקים כלשהם נפגעו כתוצאה מההתחממות של הקונסולה. זאת אומרת שכעיקרון זה אומר שהקונסולה הלכה קאפוט,כן?

עם זאת,אנשים הבינו די מהר כי לא בכל פעם שהקונסולה מסמנת לך שהיא "גוססת" זה באמת המצב, הם גילו שלרוב הפגיעה שבגינה מופיעה טבעת המוות ניתנת לתיקון על ידיד החלפת חלקים מסויימים בחומרה ומריחה של משחת קירור על החלקים..וכמו שזה נשמע,מדובר בגדול בסך הכל בתיקון שנועד להחיות את הקונסולה לעוד כמה זמן..לא מדובר פה בתיקון שמחזיר את הקונסולה למצב חדש ובטח ובטח שלא בתיקון שפותר את בעיית ההתחממות,ולכן כל קונסולה ש"מתקנים" אותה לרוב מתה בשנית אחרי כמה זמן..

אצלך,על פי מיטב הבנתי בחומרה,מדובר כבר בכשל חומרתי..זאת אומרת שהחומרה נפגעה בצורה כזאת שהיא לא מצליחה לבצע את מה שהיא אמורה לבצע(ככל הנראה,במשך שתי הדקות עד לתקיעה החום השורר בתוך הקונסולה לא גבוה מדי,ולכן היא עובדת,אבל לאחר מכן החום מתצטבר והקונסולה לא יכולה לעמוד בו ונתקעת..)

בקיצור רב,יכול להיות ש"טיפול" בקונסולה יחיה אותה מחדש..השאלה היא לכמה זמן,והאם זה שווה את הכסף שהתיקון עולה..

פורסם

אני חושב שהוא מתקן לבד ואז זה מאוד זול

אבל החוויה ניפגמת

מה אתה רוצה שהוא כל כמה חודשים יתקן את הקונסולה ויקווה לטוב איזה 3 שנים עד הדור הבא של הקונסולות ?

לדעתי עדיף לו לקנות ארקיד חדישה ולסגור עניין

פורסם

חחחח, כל פעם שאני שומע על הRROD אני מתחלחל... :-X

מה שהבחור מעל קרירין אמר נכון ויפה שהוא קרא על זה כל כך הרבה ובכלל אין לו בוקס, מה שאתה יכול לנסות אולי זה סוג של מוד,

להוסיף מאווררים, אם היה לי 360 הייתי עושה את זה , לא נראה לי שיש כבר מה להפסיד... ::)

פורסם

חחחח, כל פעם שאני שומע על הRROD אני מתחלחל... :-X

מה שהבחור מעל קרירין אמר נכון ויפה שהוא קרא על זה כל כך הרבה ובכלל אין לו בוקס, מה שאתה יכול לנסות אולי זה סוג של מוד,

להוסיף מאווררים, אם היה לי 360 הייתי עושה את זה , לא נראה לי שיש כבר מה להפסיד... ::)

תודה על המחמאה..

קראתי עליו כי חשבתי לקנות אחד..

ואת כל השאר לא יותר מדי קשה להבין,שכן חומרה היא חומרה..בוקס או מחשב..

פורסם

הבעיה לא יכולה ליפתר ב100% כי אין קונסולה שחסינה ב100% וטבעת המוות מסמלת בעיה שמחיבת תיקון ב360

מה שכן הגירסאות החדישות נחשבות הרבה יותר אמינות

וכניראה שהסיכוי לקבל בהן טבעת מוות נמוך בהרבה

אם אתה אוהב את הקונסולה שלך אתה יכול לקנות דגם ארקיד חדיש ולקחת את הארד דיסק מהקונסולה הישנה

ואיך הגעת למסקנה הזו? מישהו שיחרר נתונים רישמיים? מישהו עשה סטטיסטיקה מסודרת? התשובה היא לא - אף אחד לא יכול להגיד חד משמעית אם הבעייה נפתרה ובאיזו תדירות היא מופיעה בדגמים האחרונים ככה שלציין מה שציינת ללא כל הוכחות זו הטעיה לשמה.

לגבי הג'ספר -גם אני רוצה להאמין שבגירסה הזו נפתרה הבעייה, אבל אחרי הרקורד ה"מרשים" שיש למיקרוסופט קצת קשה לי לבטוח בהצהרות שלהם ואני אישית אחכה כמה חודשים טובים ואם אין שום אינדיקציה ל RROD בג'ספר אני אצרף אותה לסלון, לא לפני.

ד"א - רק לי זה נשמע מגוחך שהם מצהירים ש"הרע מאחורינו" כ"כ הרבה זמן אחרי ההשקה של הקונסולה? אני אישית ציפיתי מחברה גדולה ומוכרת לפתור בעייה נוראית שכזו כבר לפני שנתיים.

פורסם

אני לא מבין אין לכם אחריות???

MS נותנים 3 שנים אחריות על טבעת המוות

וכמובן שנה אחריות בתור אחריות רגילה.

http://www.neoseeker.com/news/6876-xbox-360-warranty-coverage-expanded-for-rrod-victims/

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems#Warranty_period

אני מניח שאם לא פרצתם אז יש לכם אחריות ,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים