עבור לתוכן

חופשה באילת - התייעצות

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

"נפלה" עליי חופשה באילת ממחר עד יום חמישי (די בהפתעה) ולמרות שאילת זה לא המקום הראשון שהיה בוחר לחופשה מכיוון שזה כמעט חינם הלכתי על זה. הבעייה שלא הייתי באילת כ 15 שנה ולכן אשמח לקבל כל המלצה שהיא לבילויים במהלך החופשה, החל מאטרקציות מעניינות שחוויתם וכלה במסעדות איכותיות ושאר טיפים. רק כד"א - את האטרקציות ה"מרכזיות" (כגון המצפה התת ימי, ה IMAX וכו') אני כבר מכיר/מודע להם, אשמח להמלצות לדברים אחרים כגון טיול במדבר ואירוח במאהל בדואי (סתם כדגומא ראשונה שקפצה לי לראש). כמובן שההמלצות צריכות להיות ממקור ראשון/חוויה אישית ולא מ"קראתי ש X נורא נחמד"...

מישהו יכול להמליץ על אירוח בדואי איכותי? אני מגיע עם "תיירים" ואני רוצה להראות להם קצת אוטנטיות. בנוסף אשמח להמלצה על מקמות בהם אפשר לראות נופים מהממים אבל ללא מסלולי הליכה, יש איתנו אישה מבוגרת (לא זקנה).

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

המכרות בתימנע מאוד נחמד - במיוחד לתיירים. זה לא רחוק מאילת.

בדרך לאילת יש את "דרך הבשמים" (יש שם בית קפה חמוד בשם מואה).

באילת יש את איזה אטרקציה בשם עיר המלכים - לא הייתי בעצמי אבל חבר שהיה סיפר שהיה מאוד נחמד.

אפשר לקחת טיול יום עם אחת הספינות שיוצאות מהמרינה ועושות סיבוב (עד הגבול עם ירדן, עד הגבול עם מצרים, עוגנות לארוחת צהריים מול מלון הנסיכה וחזרה). אם רוצים לראות דגים, אז הז'ול ורן זה מעניין (או כל ספינת זכוכית אחרת) ואם סירות זה לא הקטע שלכם: המצפה התת ימי.

אה, אפשר לקחת צלילה עם מדריך ("צלילת ניסיון") - ככה רואים דגים הכי טוב...:)

עריכה: יש טיולי מדבר עם ג'יפ לנהיגה עצמית. הייתי בטיולי ג'יפים במדבר אבל לא לקחתי אף פעם רכב כזה מחברה כי להורים שלי היה ג'יפ (כשעוד היינו נוסעים לנופש ביחד).

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מבין שזו פרסומת לאתר שלך, אבל לת'רד משנת 2009? ברצינות? :screwy:

פורסם

HUBER- אתה בעצמך תלך לעמוד בשקט בפינה בחושך, או לשלוח אותך? :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים