עבור לתוכן

עזרה בבחירת שתי מדפסות שונות

Featured Replies

פורסם

טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית.

טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן

המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל

רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע.

האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה.

גם לא חשוב גודל.

מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין .

ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן .

לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר).

שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד.

שהאיכות תהיה סבירה ואני לא הולך להדפיס בה תמונות בכלל.

שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין.

הרעש לא קריטי אבל עדיף שקטה.

שהמדפסת לא תעלה מעל 500 שקל.

טוב הייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם וזה דחוף למדי.

פורסם

למשרד-

ההיתי ממליץ לך ללכת על מדפסת לייזר אבל במחיר כזה בקושי אפשר למצוא משהו באמת איכותי אבל בכל זאת מצאתי,

הXEROX 3110 שהיא מדפסת לייזר אם מהירות הדפסה 8 דפים בדקה ורזולוציה מקסימלית 600 dpi,

מחירה עומד על 600 שקל פלוס מינוס,

z_FTAW6.jpg

לבית-

אני ממליץ לך ללכת בסגירת עיניים על הHP 5550 אני משתמש בה כבר שנה והספקתי להדפיס כבר מעל 1000 דפים ואני עדין אם הראשי דיו המקוריים,

עד 17 דפים לדקה , זכרון 8MB, רזולוציה 4800DPI,

מחירה עומד על 370 שקל פלוס מינוס (קח בחשבון שתצטרך להשקיע בדיו מכיוון שהם נותנים מיכלי דיו שמספיקים ל-50 הדפסות, שאני קניתי המדפסת עלתה לי 750 שקל אבל קיבלתי מיכלי דיו מלאים (אבל היא שווה את ההשקעה)]

getImage.asp?PID=13077&size=2

פורסם
  • מחבר

טוב בקשר לליזר

1.אין בה צבעוני נכון ?

2.יש לך איזה ביקורת עלייה או שסתם חיפשת לייזר זולה?

3.הקלטות של הלייזר יותר זולות וחסכוניות?

בקשר ל5550

1.איך הדרייברים כי אני השתגעתי עם הדרייברים של hp

2.יש דיו חלופי למדפסת אם כן איפה אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה והאם אתה ממליץ עליו.

פורסם

בקשר לליזר אני יודע שהקלטות של הלייזר מאוד חסכוניות ואם אני לא טועה הם צריכים לעלות כמו המכלי דיו (אפשר להדפיס בשחור בלבד),

במחיר כזה למשרד אין הרבה מה לבחור אז זה דיי בעיה,

בעקרון אני לא ממש ממליץ עליה אבל היא האפשרות הכי כדאית למשרד במחיר כזה.

בקשר לHP5550

1. פשוט תשאר אם הדיירברים שמקבלים (5.0) הדרייברים המעודכנים שאפשר להוריד מהאתר מצאתי שיש בהם די הרבה באגים מה

שבדרייברים שהם נותנים לא.

2. אני יודע שומכרים דיו חלופי צבע+שחור ב-200 שקל והם די טובים (לא ניסיתי, אבל אני בטוח שיגמר לי הצבע אני לא ילך לזרוק 350 שקל על מקורי).

נ.ב

התמונה של מדפסת הלייזר לא היתה נכונה.

פורסם
  • מחבר

אצל epson החלופי עולה 100 שקל שתי הקלטות יחד והן הרבה יותר דיו לפי מה שקראתי.

פורסם

אצל epson החלופי עולה 100 שקל שתי הקלטות יחד והן הרבה יותר דיו לפי מה שקראתי.

יכול להיות שאתה צודק אבל תלוי מאוד גם מה הדגם של המדפסת [יש דגמים שהצבע שלהם עולה קצת (בעיקר הישנות) ויש יותר],

וחוץ מזה ציינתי כבר שהדפסתי קרוב ל1000 דפים אם מכלי הדיו ואני מבטיח לך שנשאר לי עוד לפחות 150 דפים נוספים.

פורסם
  • מחבר

טוב אני פחות או יותר סגור על המדפסת לבית אבל המדפסת לעסק הייתי רוצה דגם שהוא לא לייזר יש לכם מה להציע

פורסם
  • מחבר

טוב חשבתי על canon s330 למשרד

ואולי עוד אחת לבית או hp5550 לבית.

יהיה לי נוח ששתי מדפסות הן אותו הדבר אבל הדריששות שונות ביותר בין המדפסת לבית ולמשרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים