פורסם 2003 ביולי 2222 שנים טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית.טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע.האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה.גם לא חשוב גודל.מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין .ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן .לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר).שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד.שהאיכות תהיה סבירה ואני לא הולך להדפיס בה תמונות בכלל.שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין.הרעש לא קריטי אבל עדיף שקטה.שהמדפסת לא תעלה מעל 500 שקל.טוב הייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם וזה דחוף למדי.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים למשרד- ההיתי ממליץ לך ללכת על מדפסת לייזר אבל במחיר כזה בקושי אפשר למצוא משהו באמת איכותי אבל בכל זאת מצאתי, הXEROX 3110 שהיא מדפסת לייזר אם מהירות הדפסה 8 דפים בדקה ורזולוציה מקסימלית 600 dpi, מחירה עומד על 600 שקל פלוס מינוס, לבית- אני ממליץ לך ללכת בסגירת עיניים על הHP 5550 אני משתמש בה כבר שנה והספקתי להדפיס כבר מעל 1000 דפים ואני עדין אם הראשי דיו המקוריים, עד 17 דפים לדקה , זכרון 8MB, רזולוציה 4800DPI, מחירה עומד על 370 שקל פלוס מינוס (קח בחשבון שתצטרך להשקיע בדיו מכיוון שהם נותנים מיכלי דיו שמספיקים ל-50 הדפסות, שאני קניתי המדפסת עלתה לי 750 שקל אבל קיבלתי מיכלי דיו מלאים (אבל היא שווה את ההשקעה)]
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר טוב בקשר לליזר1.אין בה צבעוני נכון ?2.יש לך איזה ביקורת עלייה או שסתם חיפשת לייזר זולה?3.הקלטות של הלייזר יותר זולות וחסכוניות?בקשר ל55501.איך הדרייברים כי אני השתגעתי עם הדרייברים של hp2.יש דיו חלופי למדפסת אם כן איפה אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה והאם אתה ממליץ עליו.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים בקשר לליזר אני יודע שהקלטות של הלייזר מאוד חסכוניות ואם אני לא טועה הם צריכים לעלות כמו המכלי דיו (אפשר להדפיס בשחור בלבד),במחיר כזה למשרד אין הרבה מה לבחור אז זה דיי בעיה,בעקרון אני לא ממש ממליץ עליה אבל היא האפשרות הכי כדאית למשרד במחיר כזה.בקשר לHP5550 1. פשוט תשאר אם הדיירברים שמקבלים (5.0) הדרייברים המעודכנים שאפשר להוריד מהאתר מצאתי שיש בהם די הרבה באגים מה שבדרייברים שהם נותנים לא.2. אני יודע שומכרים דיו חלופי צבע+שחור ב-200 שקל והם די טובים (לא ניסיתי, אבל אני בטוח שיגמר לי הצבע אני לא ילך לזרוק 350 שקל על מקורי).נ.בהתמונה של מדפסת הלייזר לא היתה נכונה.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר אצל epson החלופי עולה 100 שקל שתי הקלטות יחד והן הרבה יותר דיו לפי מה שקראתי.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אצל epson החלופי עולה 100 שקל שתי הקלטות יחד והן הרבה יותר דיו לפי מה שקראתי.יכול להיות שאתה צודק אבל תלוי מאוד גם מה הדגם של המדפסת [יש דגמים שהצבע שלהם עולה קצת (בעיקר הישנות) ויש יותר],וחוץ מזה ציינתי כבר שהדפסתי קרוב ל1000 דפים אם מכלי הדיו ואני מבטיח לך שנשאר לי עוד לפחות 150 דפים נוספים.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים מחבר טוב אני פחות או יותר סגור על המדפסת לבית אבל המדפסת לעסק הייתי רוצה דגם שהוא לא לייזר יש לכם מה להציע
פורסם 2003 ביולי 2322 שנים מחבר טוב חשבתי על canon s330 למשרדואולי עוד אחת לבית או hp5550 לבית.יהיה לי נוח ששתי מדפסות הן אותו הדבר אבל הדריששות שונות ביותר בין המדפסת לבית ולמשרד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.