עבור לתוכן

נייד לטובת לימודים,,סרטים,אופיס,וורד והכי חשוב שפוטושופ יעבוד טוב ב 3.5- 4.5

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב ברמה טובה אני לא גייימר מטורף שישמש אותי ללימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס,וורד והכי חשוב שפוטושופ יעבוד ממש טוב כי אני מעצב הזמנות.

בעיקרון אני לא כל כך מבין אבל חשוב שיהיה מסך טוב לא משנה כל כך הגודל שיראו ברמה,בין 13- 15.4

חשוב מאוד שיבוא עם מערכת הפעלה כי אני דיי מסתבך עם הדברים האלה לבד.

2ג'יגה זיכרון ואיכות שמע ברמה טובה,אני גם צריך שיהיה בבית וגם דיי נייד ממקום למקום כל השאר אני יתפשר.

הציעו לי חברים כמה חברות ואני לא כל כך יודע מה טוב לשימושים שלי ומה לא אז אני ישמח להמלצותיכם.

אם יש הצעות של מחשבים ממש איכותיים אז אני גם יחרוג קצת בתקציב רק אם זה ממש משתלם.

בתודה מראש

איתי

פורסם

התקציב שלך די נמוך ואין הרבה אפשרויות. Lenovo N500 בחירה נחמדה, שכן מציע איכות בנייה די טובה ומפרט סביר במחיר זול.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717431

אם יש לך בעיה עם מסך מבריק, אופציות טובות הן DELL Vostro A840/A860, שהם יותר זולים אפילו, ועם אחריות ל-3 שנים.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-t5470.htm

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm

פורסם
  • מחבר

תודה,אם יש צורך למוצר ששווה במחיר ובביצועים אני יילך על זה אני מחפש השקעה טובה אז תתנו לי את האופציות.

ממש חשוב העניין של הפוטושופ זה קריטי על שאר הדרישות שלי אני יתפשר, אם התקציב יעלה ב1000 שקל זה יעזור מאוד?

ומה התכונות החזקות שאני צריך במחשב על פי הדרישות שלי,אני לא מבין בזה כל כך.

הדגם הזה של dell טוב לי?

Dell Studio 1537 T3200 4500MHD

גם לדל יש את המסכים החדשים של הled האם זה שווה?באמת משנה איכות תמונה בצורה קיצונית?ומה ההבדל בין מט למבריק?

בתודה מראש

איתי

פורסם
  • מחבר

אני ממש צריך את התשובות האלה,בבקשה.

אני לא מבין,מחפש את עזרתכם.

פורסם

באיזה פוטושופ אתה עובד?

מסכי LED זה הופך די סטנדרטי כיום, בחלק נכבד מהדגמים יש אופציה כזו. לא הייתי אומרת שזה משנה את איכות התמונה בצורה קיצונית.

מסך מבריק מבריק (כמובן) ויוצר תחושה של צבע עמוק יותר. מסכי מט אינם מבריקים ואינם סובלים מבעיות השתקפות כמו מסכים מבריקים אבל יכולים להיראות יותר חיוורים בהשוואה.

פורסם
  • מחבר

אני עובד בגרסת CS5,זה אומר שאני צריך הרבה מקום לכל התמונות וכל העזרים שאני מוסיף לתוכנה.

עכשיו לגביי המסך הבנתי את ההבדלים,תמליצו לי על כאלה שלא מט אני לא רוצה לראות קצת חיוור,אני עובד על עיצוב אני צריך לראות במסך כמו תמונה.

מה את אומרת לגביי הדגם של דל ששמתי?ומה את ממליצה בכלל להשקיע 5000 שקל או שמספיק מחיר אחר?אני לא יודע חח.

הייתי בבאג אז אמרו לי לברוח מHP,ללכת או על DELL או על TOSHIBA מה אתם אומרים??גם פסלו את LG.

מחכה להמלצותיכם

תודה מראש

איתי

פורסם

CS5? רמת ההתמצאות שלי בחידושים בתחום אינה גדולה אמנם אבל למיטב ידיעתי הגרסא החדשה ביותר בשוק היא CS4. הסיבה ששאלתי היא על מנת להבין האם אתה עושה שימוש בפונקציות ההאצה הגרפית שקיימות ב-CS4 (לעומת CS3) או לא והאם התכונות הללו חשובות לך.

פורסם
  • מחבר

חח אני מאמין שבבניית מחשבים את לוקחת אותי בגדול אבל בתוכנות גרפיקה אני לוקח,ישCS5 לגביי הפונקציות אני לא נוטה להשתמש בהן יתר מדיי אבל

אם כבר קונים רצוי שגם זה ירוץ למקרה,בשורה התחתונה בזמנים קשים עבדתי גם בCS2 והסתדרתי אבל אם זה מסתדר מבחינת תקציב וחומרה אז שווה שהפונקציות ייכנסו.

תודה מראש

איתי

פורסם

על מה אתה מדבר בנאדם ? אין דבר כזה CS5 השנה יצאה לה סוף סוף חבילת הCS4 כשלפניה היתה כמובן הCS3.

מדבר איתך פה מעצב גרפי שרכש לאחרונה את הCS4 פוטושופ אילוסטרייטור וכו'....

אתה מוזמן לבקר באתר של אדובי ולראות בעצמך מה קיים היום בשוק.

ולענייננו חברה שלי קיבלה השבוע נייד של טושיבה A300 1LT מסך 15 3 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח של 320 כרטיס מסך של ATI מסך לד וכו'....

ישר ראיתי את האופציה לעבוד מחוץ לבית :D התקנתי לו את כול התוכנות והופונטים ואינטרנט נייד ואני מוכרח לציין שהמחשב עושה את העבודה בצורה

מעולה :yelclap: יש לי מחשב על בבית שאני דואג לשדרג כול חצי שנה לטופ ואני אומר לך שהטושיבה נותנת לי לעבוד כמו שאני רגיל בבית :xyxthumbs:

אני לא מבין גדול בניידים אבל זה מהניסיון שלי עם המחשב הנ"ל.

בהצלחה

טל.

פורסם
  • מחבר

אחי הביאו לי 5 לא יודע מאיפה זה מה שאני משתמש.

לגביי המחשב הבנתי שזה אחלה מחשב עם כל הפונקציות הנדרשות מה מחירו?ואם אפשר לשלוח לי קישור לא מצאתי את הדגם הזה או לפחות מפרט לבדוק ביצועים.

לתותחי האתר אין משהו להציע חח??

פורסם
  • מחבר

ח'ברה אני באמת צריך את עזרתכם,אני קרוב לקנייה!

פורסם

הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות

קרא את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מתנצל,אני מכיר את החוקים.

לגביי המחשב,עד עכשיו אף אחד לא נתן לי כלים שבאמת יכולים לעזור לי,זה דיי מאכזב,כל אשכול אחר יש רשימה של מחשבים מתאימים ואני לא קיבלתי כלום.

לתשומת ליבכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים