עבור לתוכן

קנייה של מקלדת ללא עכבר!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?

פורסם

אם אפשר למצוא את זה בסופר (ואפשר) אני לא רואה מה הבעיה פה?

אלה אם כן אתה רוצה דגם ספציפי שבא כחלק מסט לא צריכה להיות לך בעיה למצוא מקלדת אלחוטית בלי עכבר.

פורסם
  • מחבר

אם אפשר למצוא את זה בסופר (ואפשר) אני לא רואה מה הבעיה פה?

אלה אם כן אתה רוצה דגם ספציפי שבא כחלק מסט לא צריכה להיות לך בעיה למצוא מקלדת אלחוטית בלי עכבר.

אין כזה דבר, חיפשתי לא מצאתי, כל המקלדות האלחוטיות מגיעות עם עכבר!

פורסם

שאלת ועניתי. אם אתה יודע את התשובה מראש ולא מאמין למה שאומרים למה אתה טורח בכלל לשאול?

פורסם

אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?

לא שידוע לי, אולי תנסה ביד 2

ותערוך תכותרת(תוסיף אלחוטית)

פורסם

למרות שיש מקלדות אלחוטיות בלי עכבר, הם בד"כ לא הכי זולות. אם אתה פשוט רוצה אלחוטית פשוטה וזולה תקנה סט זול וזרוק את העכבר.

או שאתה יכול לקנות יד שניה כמו שכבר הציעו פה.

לי יש מקלדת של לוג'יטק אלחוטית שאני שומר בתור גיבוי כי נמאס לי להחליף לה סוללות כל הזמן.

אני משער שיש אנשים נוספים במצב דומה לשלי שלא יהיה אכפת להם למכור את המקלדת שלהם.

פורסם

לא שאני ממליץ על הדגם הנ"ל פשוט זה מקלדת אלחוטית במחיר סביר, שלא תבין לא נכון אני פשוט לא מכיר את הדגם ספציפית אז אני לא ממליץ.

עריכה: אהה כן המקלדת http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692257 :lol:

פורסם

הרקולסה לא אלחוטית...

פורסם

חיבור: אלחוטי

זאפ טעו :nixweiss:

פורסם

מה אתה אומר...

זאת ממש לא הפעם הראשונה שזאפ טועים בפרטים, שאני גולש באתר הזה אני אפילו לא טורח להסתכל בפרטים.

פורסם

יש את הDINOVO EDGE של לוג'יטק שזו מקלדת פצצתית אבל אני מניח שאתה לא בדיוק מקציב 1000 ש"ח לרכישה הזו

חוץ מזה אם במקרה אתה קונה אותה עבור MAC (ואני מדגיש את האם), אתה יכול לקנות ב~500 ש"ח את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD.

מעבר לשני אלו יש כל מיני דברים ג'נריים

תגגל או תעיין בזאפ אולי תצליח למצוא משהו מעניין

פורסם

מי בכלל סומך על זאפ?

כמו שלפני שבוע ראיתי 260GTX CORE 216 ב600ש"ח והתברר מן הסתם כGF9800GT

בכול אופן יש מקלדת של TEAC ככול שאני זוכר שהיא כוללת גם יחידת עכבר במקלדת עצמה,היא לא רעה כלל וכלל.

מה שכן אני מציע לך לפנות לשוק הA4TECH שיש להם אחלה פתרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים