פורסם 2009 במרץ 816 שנים אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?
פורסם 2009 במרץ 816 שנים אם אפשר למצוא את זה בסופר (ואפשר) אני לא רואה מה הבעיה פה? אלה אם כן אתה רוצה דגם ספציפי שבא כחלק מסט לא צריכה להיות לך בעיה למצוא מקלדת אלחוטית בלי עכבר.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים מחבר אם אפשר למצוא את זה בסופר (ואפשר) אני לא רואה מה הבעיה פה? אלה אם כן אתה רוצה דגם ספציפי שבא כחלק מסט לא צריכה להיות לך בעיה למצוא מקלדת אלחוטית בלי עכבר.אין כזה דבר, חיפשתי לא מצאתי, כל המקלדות האלחוטיות מגיעות עם עכבר!
פורסם 2009 במרץ 816 שנים שאלת ועניתי. אם אתה יודע את התשובה מראש ולא מאמין למה שאומרים למה אתה טורח בכלל לשאול?
פורסם 2009 במרץ 816 שנים אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?לא שידוע לי, אולי תנסה ביד 2ותערוך תכותרת(תוסיף אלחוטית)
פורסם 2009 במרץ 816 שנים למרות שיש מקלדות אלחוטיות בלי עכבר, הם בד"כ לא הכי זולות. אם אתה פשוט רוצה אלחוטית פשוטה וזולה תקנה סט זול וזרוק את העכבר.או שאתה יכול לקנות יד שניה כמו שכבר הציעו פה.לי יש מקלדת של לוג'יטק אלחוטית שאני שומר בתור גיבוי כי נמאס לי להחליף לה סוללות כל הזמן.אני משער שיש אנשים נוספים במצב דומה לשלי שלא יהיה אכפת להם למכור את המקלדת שלהם.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים לא שאני ממליץ על הדגם הנ"ל פשוט זה מקלדת אלחוטית במחיר סביר, שלא תבין לא נכון אני פשוט לא מכיר את הדגם ספציפית אז אני לא ממליץ. עריכה: אהה כן המקלדת http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692257
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים מה אתה אומר...זאת ממש לא הפעם הראשונה שזאפ טועים בפרטים, שאני גולש באתר הזה אני אפילו לא טורח להסתכל בפרטים.
פורסם 2009 במרץ 1016 שנים יש את הDINOVO EDGE של לוג'יטק שזו מקלדת פצצתית אבל אני מניח שאתה לא בדיוק מקציב 1000 ש"ח לרכישה הזוחוץ מזה אם במקרה אתה קונה אותה עבור MAC (ואני מדגיש את האם), אתה יכול לקנות ב~500 ש"ח את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD.מעבר לשני אלו יש כל מיני דברים ג'נרייםתגגל או תעיין בזאפ אולי תצליח למצוא משהו מעניין
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מי בכלל סומך על זאפ?כמו שלפני שבוע ראיתי 260GTX CORE 216 ב600ש"ח והתברר מן הסתם כGF9800GTבכול אופן יש מקלדת של TEAC ככול שאני זוכר שהיא כוללת גם יחידת עכבר במקלדת עצמה,היא לא רעה כלל וכלל.מה שכן אני מציע לך לפנות לשוק הA4TECH שיש להם אחלה פתרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.