עבור לתוכן

לוח זול ל Overclock (מעבד E5200)

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב (:

אני מחפש לוח במחיר של עד 500 ש"ח ונתקלתי בקושי מסוים:

כל הלוחות המומלצים תומכים בעד 4GB ומכיוון שזו הכמות המתוכננת כרגע אני נמצא במצב שאין לי שום סיכוי לשדרג את המערכת מבחינת זיכרון מבלי למכור את הסטיקים הקודמים.. מה שעוד יותר מוזר זו העובדה שהלוחות האלה מגיעים עם 4 סלוטים של זיכרון, ואני בעצם "זורק" 2 סלוטים אחרים ולא מנצל אותם.

דוגמא ללוח כזה הוא GA-EP31-DS3L שזהו הלוח שתיכננתי לקנות במקור.

אלטרנטיבה אחת היא ה GA-EP43-S3L שזוהיא נראית אופציה מצוינת, אך הבעיה היא בתמיכה במעבדים ישנים יותר, יש לי בבית PentiumD 805 שאני אוכל להריץ פה על הלוח במקרה של תקלה במחשב המשני. אז האופציה הזאתי יורדת.

אלטרנטיבה שניה היא מכיוון שמתוכנן לקנות 4GB אפשר "להתפשר" על לוח עם שני חריצי זיכרון מה שנותן מרחב יותר גדול ומחירים נמוכים יותר וכאן מגיעה ההתלבטות. איזה לוח? ה GA-G31M-S2C ניראה לוח מעולה, אך אני בספק לגבי יכולות ה OC שלו. האם ישנן אלטרנטיבות נוספות?

האם יש לכם עצות לגבי הנושא?

תודה!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

זה קצת מוזר לי, G31 אוברקלוקרים טובים? אם כן נשמע הלוח האולטימטיבי.

אני אחפש קצת עוד מידע בגוגל לגבי זה.. עד אז, עוד הצעות?

פורסם

ה-G31M-S2C לא יגביל אותך כ"כ מהר. השאלה היא לאן אתה מתכוון לקחת את ה-E5200 ועם איזה קירור?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון להגיע לאזור ה 3.6Ghz ~, אני לא מחפש OC מטורף אלא מעבד שיתן לי תמורה מעולה ב OC, בסביבות ה E7400. קירור סטוק.

השאלה אם הלוח הזה הוא לא לוח מסורס מדי, PCIE 1 וכל השאר..

פורסם

מבחינת חיבורים ומאפיינים אתה תחליט אם הוא מספיק לך, לא אנחנו.

מבחינת האוברקלוק- הלוח יחזיק 3.6, השאלה היא האם הקירור יחזיק את זה.

פורסם
  • מחבר

לדעתי הקירור יחזיק, מקס' אני אקנה קירור בהמלצתכם.

מבחינת חיבורי I/O אין לי שום בעיה, אבל אם תעשה Comparison באתר של GA מול לוחות P43 / P31 תיראה שיש פיצ'רים חשובים ש"סורסו" כגון PCIE ומהירות S-ATA. השאלה אם זה באמת נכון או גימיק? כלומר "SATA" מול "SATA 3GB".

פורסם

אין לך שם SATA מהדור הראשון אלא מהדור השני:

"Integrated SATA 3Gb/s interface "

חיבורי PCI:

" 1. 1 x PCI Express x16 slot

2. 1 x PCI Express x1 slot

3. 2 x PCI slots "

הכל רשום לך. איפה גימיק? מה הבעיה? למי שהפיצ'רים הללו מספיקים לו - זה לוח מצוין ועם E5200 יריץ תוכן 1080P חלק.

פורסם
  • מחבר

העלתי תמונה של השוואה לגבי התכונות של הלוחות, שים לב להבדלים שסימנתי.

השאלה האם ההבדלים האלו קריטים, או שפשוט סתם "שכחו" לרשום?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בוקר טוב (:

אני מחפש לוח במחיר של עד 500 ש"ח ונתקלתי בקושי מסוים:

כל הלוחות המומלצים תומכים בעד 4GB ומכיוון שזו הכמות המתוכננת כרגע אני נמצא במצב שאין לי שום סיכוי לשדרג את המערכת מבחינת זיכרון מבלי למכור את הסטיקים הקודמים.. מה שעוד יותר מוזר זו העובדה שהלוחות האלה מגיעים עם 4 סלוטים של זיכרון, ואני בעצם "זורק" 2 סלוטים אחרים ולא מנצל אותם.

מאיפה הבאת את זה?

דוגמא ללוחות עד 500 שקל ותמיכה ביותר מ 4 GB זכרון:

ערכת שבבים P-43

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007&CatCode=232

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-MotherBoard&DB68882=128928&DB69153=1011741

ערכת שבבים P-35

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-MotherBoard&DB68882=128928&DB69153=521373

פורסם
  • מחבר

אתה שם לב שהכל במחירים של 400+? (חוץ מהביוסטאר).

אני בונה את המפרט בסקאי ואם תבדוק אתה תיראה שה EP43-DS3L הוא הלוח הכי זול עם תמיכה ביותר מ 4GB זיכרון - והוא עולה 468, 200 ש"ח יותר מה G31.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים