עבור לתוכן

שאלה על MHA

Featured Replies

פורסם

שלום מצאתי לפניי כחודש מחשב נייד ישן הוא לא עבד ולכן זרקתי ונשאר הוסללה.

הסוללה בנויה מ6 סוללות D שכל סוללה היא 1.8 וולט ומתח של 5200 מיליאמפר אבל השאלה עם כל סוללה זה 5200 מיליאמפר או שכל סוללה לפי חישוב זה

866.66 מילי אמפר?

אוקיי עכשיו שתי שאלות.

יש לי מכונית על שלט שהסוללה המקורית זה 4.6V ו600MAH עכשיו אם אני יחבר 3 סוללות של המחשב נייד אז זה ישרוף את זה לא?יעני 5.4V ו5200 מילי אמפר ישרוף את זה כי זה חזק מידי.

אבל אני רציתי גם לחבר את הסוללה למערכת רמקולים הניידת שלי אבל שלא ישרוף אלא פשוט שישאר להרבה זמן..

פורסם

כדי שהסוללות לא "ישרפו" לך משהוא אתה צריך לבדוק את המתח בלבד.

המספר של הזרם לשעה( MAH ) הוא רק כדי לדעת "כמה זמן היא תחזיק".

לדעתי 5.4V לא ישרפו לך מכשיר שצריך 4.6V

בסוללות עם הזמן יורד המתח.

פורסם
  • מחבר

אז אם למשל אני ישים לסט לדים 5 וולט ו2000 מיליאמפר או 5 וולט ו52000 מיליאמפר אז זה רק יאיר יותר זמן?כי אני חשבתי שזה גם יהיה יותר חזק...

פורסם

בסוללות המתח משפיע על ה"עוצמה" בW , שכן הזרם זה רק נתון לדעת כמה היא בעצם אוגרת.

מה שכן יש צרכנים שצריכים סוללה חזקה בשביל תפעול בסיסי , ושמים לב לזה עם סוללות סוג ז' שלא מועילות בגרוש

פורסם

לא יותר פשוט להכניס נגד באינסטלציה הזאת? ::)

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שיש לי מערכת רמקולים לפלאפון שחבר הביא הוא שרף את סוללה ונקרעו כבלים(אידיוט)הלחמתי הכל רק חסר כבל אוזניות עם שלוש חוטים וסוללה בין 4.5 ל5.5 וולט אבל קטנה למה 4 סוללות נטענות של AA לא נכנסות בשום סידור אז אני צריך סוללות AAA או ממש קטנים כמו לצופר של רכב(סט סוללות כמו בשעון יד)הכבל לא בעיה להשיג אבל אני ל יודע מה אני יעשה בקשר לסוללה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים