עבור לתוכן

איך אני מקליט שירי mp3 למיני דיסק?

Featured Replies

פורסם

קניתי מיני דיסק...Sony mz -r 701 שמסופק עם רכיב הנקרא: Dgital pc link כלומר דרכו אני מחבר את המיני דיסק למחשב

ובאופן כלשהוא אמור להוריד שירים!! :-\

חיברתי את הקבל usb ואת כל השאר.. אכשיו אין לי מושג איך אני בוחר איזה שירים? או איך מיתבצעת ההעברה...

המיני דיסק הוא מסידרת ה R-Type של סוני... לא להיתבלבל לא N-type כלומר הוא לא מגיע עם תוכנה וחיבור usb ישיר כמו ב N

הוא מגיע עם חיבור אופטי רגיל +הממיר! ??? :-[

עם מישהו קנה אותו מיני דיסק ואו יודע איך אני מוריד שירים מהמחשב שיסביר לי איך ;D ;D

פורסם

לא הגיעה איזו תוכנה עם המינידיסק?

פורסם

אחרי שחיברתה הכל תנסה לשים את השירים שאתה רוצה להקליט ב winamp תפעיל אותם ואז שזה מנגן תנסה להקליט דרך המינידיסק בטח יש על המינידיסק כפתור הקלטה

פורסם
  • מחבר

לא הגיעה איזו תוכנה עם המינידיסק?

המיני דיסק הוא מסידרת ה R-Type של סוני... לא להיתבלבל לא N-type כלומר הוא לא מגיע עם תוכנה וחיבור usb ישיר כמו ב N

הוא מגיע עם חיבור אופטי רגיל +הממיר!

פורסם

הpc link זה פחות או יותר כמו כרטיס קול, כל מה שאתה צריך זה לחבר אותו למחשב, ואחר כך לחבר ממנו כבל אופטי לכניסת ה line in במינידיסק שלך.

ואז להקליט את השירים שאתה מנגן בwinamp.

עצלן! בשביל זה יש חוברות הפעלה!

>:(

פורסם

הוא באמת מתפקד ככרטיס קול.

אתה אמור להפעיל שיר ובמיני דיסק ללחוץ על הקלטה...

(אל תשכח להעביר את התוכנה ממנה אתה משמיע או אם אי אפשר אז את ה WINDOWS בכלל להשמיע דרך ה"התקן" החדש של המיני)

פורסם
  • מחבר

זהו היסתדרתי.... פשוט ליפני זה לא חיברתי את חיבור ה USB טוב... אכשיו זה עובד...

רק חבל שזה נורה איטי ההעתקה!!

פורסם

זה לא העתקה אלא הקלטה ואין וגם לא אמור להיות שום הבדל בזמני ההקלטה (זמן אמת - 1X) זה בדיוק כמו להקליט למיני מכל דבר אחר רק שהוא מקביל ללהקליט דרך יציאה דיגיטלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים