עבור לתוכן

היום בטלווזיות LCD החדשות יש USB באיזה פורמטים &#149

Featured Replies

פורסם

^ זו גם סיבה.

דנדן, אתה צוחק? אתה יודע כמה עולים רכיבים שיכולים לנגן HD חלק? זה יוסיף לפחות כמה אלפיות למחיר של המסך, וגם אז קשה לדחוף את כל זה לתוך מארז כ"כ דק.

אתה גם סותר את עצמך, אתה בעצמך אומר ש DVD שקורא MKV (אני בספק שיש דבר כזה, משתמשים ב Streamer, והוא לא זול) הוא יקר, אז למה אתה חושב שאם הוא יהיה בתוך LCD הוא יהיה יותר זול?

יש DVDים שקוראים MKV. סך הכל מדובר בקידוד מסובך יותר שצורך יותר כח חישוב.

דיברו עליהם בעבר באתר, ואני לא מדבר על סטרימר.

אחרי הכל MKV זה לא BLUE RAY, אז אין לך מה לחשוב שמדובר על עסק יקר מאוד.

ואם אתה כבר שם בפנים מערכת שתדע לקרוא DIVX אין בעיה לשים מערכת יותר חזקה בתוספת מחיר לא גדולה.

לא אמרתי שנגן MKV יקר..., טענתי שאם אתה תחשב כמה יעלה לך נגן כזה + דיסקים לצריבה כל פעם שתרצה, ייצא בסופו של דבר יותר יקר מאשר DOK וטלויזיה כזאת, שאת הDOK אתה יכול למחוק ולהעתיק מחדש כל פעם שתרצה...

וYZ101, אותו הדבר אפשר לומר על נגני מדיה... לא כולם תומכים בשדרוג קושחה, לכן הם יתמכו רק בCODECים שמגיעים עם המכשיר...

אין תחליף עדיין למחשב שיש לו אינטרקציה מלאה מול המשתמש, והמשתמש יכול לעשות מה שבא לו איתו...

עריכה:

יכול להיות שבסוף לא יצא נגן DVD שתומך בMKV???

פורסם

לא חשבתם אולי שפענוח MKV דורש קצת יותר משאבים מאשר DIVX פשוט ברזולוציות נמוכות?

צודק ב 100% :xyxthumbs:

המעבדים שיש בתוך מכשירי ה DVD פשוט חלשים מידי בשביל להתמודד עם קבצי MKV.

אם אני לא טועה המעבדים היחידים (לא מעבדים של מחשב כמובן) שמסוגלים להתמודד עם קבצי MKV הם מעבדים של חברת Sigma Designs (ואלו גם המעבדים שיש בכל הסטרימרים)

***עריכה ***

ועוד כמה חידודים בקשר לדברים לא נכונים שנאמרו פה:

"אם זכור לי נכון למערכת הפעלה FAT32 אי אפשר להעתיק קובץ מעל 3.2/4GB (ואני לא מתבלבל עם מערכת הפעלה 32BIT שקוראת עד 3.2GB).

אם זה נכון, אז חובה מערכת הפעלה NTFS. והDVD אצלי לפחות לא קורא את המערכת הזו, רק FAT32.

וזה גורר את כך שmkv לא יכול להתנגן."

אמנם FAT32 מוגבל ל 4 GB, אבל זו ממש לא הסיבה שבגללה MKV לא מתנגנים.

גם אם תכניס קובץ MKV בגודל של ג'יגה אתה יכול לשכוח מלנגן אותו ב DVD כי DVD מוגבל לרזולוציה של 720X576 (שזה בעצם SD ולא HD).

והמעבד של ה DVD ,כמו שכבר נאמר, לא מסוגל להתמודד עם MKV כי הוא פשוט חלש מידי.

אתה בעצמך אומר ש DVD שקורא MKV (אני בספק שיש דבר כזה, משתמשים ב Streamer, והוא לא זול) הוא יקר,

סטרימר לא כ"כ יקר כמו שאתה חושב. ה Popcorn A100 עלה לי 950 שקל. לדעתי זה לא כ"כ נורא.

אתה יודע כמה עולים רכיבים שיכולים לנגן HD חלק? זה יוסיף לפחות כמה אלפיות למחיר של המסך, וגם אז קשה לדחוף את כל זה לתוך מארז כ"כ דק.

שוב, לא כ"כ יקר כמו שאתה חושב.

אני לא יודע איך הגעת ל"כמה אלפיות". כל הסטרימר שלי עלה 950 שקל.

ואין בעיה להכניס את זה לתוך טלויזיה. אם היית רואה את הגודל של הלוח שיש בתוך סטרימר היית צוחק...

יש DVDים שקוראים MKV. סך הכל מדובר בקידוד מסובך יותר שצורך יותר כח חישוב.

דיברו עליהם בעבר באתר, ואני לא מדבר על סטרימר

אין דבר כזה DVD שתומך ב MKV ! פשוט אין.

כמו שכבר אמרתי, המעבד שיש בתוך מכשירי ה DVD לא מסוגל בכלל להתמוד עם MKV ו DVD מוציא גם ככה רק עד 720X576 שזה רחוק מאוד מ HD

פורסם

כן, אבל אל תשכח שלהכניס את זה לתוך טלויזיות LCD דקה זה אתגר לא קטן, הטלויזיות האלה צריכות להיות דקות ורזות ואי אפשר להתפשר על מקום.

יש גם את הפקטור של חום שנוצר בתוך התנור הזה, זו גם בעיה שצריך להתחשב בה, ובנוסף, החברות שמייצרות את המסך שומרות קרדיט לעצמה, כלומר הן יוסיפו למחיר הכולל של המוצר רק בגלל התואר של "1ST BUILT-IN MKV HD PLAYER LCD ON THE PLANET", וסביר גם להניח שהאופצייה הזאתי תכלל רק בדגמי יוקרה ("ספינת הדגל") של החברה, מה שגם מעלה קצת את מחיר המוצר.

לדעתי 2,000 ש"ח יותר זה מה שיעלה בעיקרון לטלויזיה שכזאתי מול הדגם המקביל שלה הנטול יכולות MKV, אבל עד שדבר כזה יצא - יש עוד זמן.

ד"א, בעניין ה FAT32, זוהי גם אחת הסיבות שאין טלויזיות כאלו בשוק, עד שייתגברו על המכשול הזה ויעברו ל NTFS - אין ממש טעם להתחיל ולעבוד על פיתוח שכזה.

יום טוב.

פורסם

כן, אבל אל תשכח שלהכניס את זה לתוך טלויזיות LCD דקה זה אתגר לא קטן, הטלויזיות האלה צריכות להיות דקות ורזות ואי אפשר להתפשר על מקום.

יש גם את הפקטור של חום שנוצר בתוך התנור הזה, זו גם בעיה שצריך להתחשב בה, ובנוסף, החברות שמייצרות את המסך שומרות קרדיט לעצמה, כלומר הן יוסיפו למחיר הכולל של המוצר רק בגלל התואר של "1ST BUILT-IN MKV HD PLAYER LCD ON THE PLANET", וסביר גם להניח שהאופצייה הזאתי תכלל רק בדגמי יוקרה ("ספינת הדגל") של החברה, מה שגם מעלה קצת את מחיר המוצר.

לדעתי 2,000 ש"ח יותר זה מה שיעלה בעיקרון לטלויזיה שכזאתי מול הדגם המקביל שלה הנטול יכולות MKV, אבל עד שדבר כזה יצא - יש עוד זמן.

ד"א, בעניין ה FAT32, זוהי גם אחת הסיבות שאין טלויזיות כאלו בשוק, עד שייתגברו על המכשול הזה ויעברו ל NTFS - אין ממש טעם להתחיל ולעבוד על פיתוח שכזה.

יום טוב.

אמנם הכל דיבורים באוויר, אבל 2000 שקל זה לא יהיה שווה... במיוחד לא כשסטרימר עולה היום פחות מ 1500 שקל. וה A100 עולה 1000 שקל בערך.

לעניין המיקום, כמו שכבר כתבתי, הלוח של הסטרימר פשוט פיצי.

אתה מוזמן להסתכל בתמונה:

http://www.popcorn-hour.de/A100-5.jpg

רק שתבין, השטח הריק שיש בצד ימין מיועד להארד דיסק סטנדרטי. אז תראה את הגודל של הלוח מצד שמאל (שזה בעצם המכשיר עצמו).

הלוח יותר קטן מגודל של כף יד...

לעניין ה NTFS/FAT32 , זו מגבלה של המעבד שיש בתוך מכשירי ה DVD.... ברגע שישתמשו במעבדים של Sigma (כמו בסטרימרים) המגבלה הזו תעלם.

פורסם

אני רואה שהלוח ממש קטן, אבל רמת הדחיסות ב LCD היא כ"כ גבוהה זגם דבר כזה הוא אתגר לא קטן, אך אני מהמר שהחום הוא הבעיה היותר גדולה.

בקשר למערכת קבצים, עד כמה שידוע לי זו לא מגבלה של המעבד (כשכל התפקיד שלו הוא לפענח את ה MKV לאחר שהוא נקרא מהכונן) אלא מגבלה של הבקר אכסון שלא תומך ב NTFS..

פורסם

בקשר למערכת קבצים, עד כמה שידוע לי זו לא מגבלה של המעבד (כשכל התפקיד שלו הוא לפענח את ה MKV לאחר שהוא נקרא מהכונן) אלא מגבלה של הבקר אכסון שלא תומך ב NTFS..

עד כמה שידוע לי זה המעבד שמגביל...

אבל אולי אתה צודק.

אם יהיה לי זמן בקרוב (מה שכנראה לא יקרה) אני אבדוק את זה למרות שב DVD הפסקתי להשתמש לפני כמעט שנה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים