עבור לתוכן

היום בטלווזיות LCD החדשות יש USB באיזה פורמטים &#149

Featured Replies

פורסם

הבנתי שבטלוויזיות מהחדשות יש כניסת USB שאפשר לחבר ולשים סרט. מה שאני רוצה לדעת אם אני יכול לשים שם סרט X264 MKV 1080P וזה יקרא? :smile1:

או אם אפשר לדעת בכלליות איזה פורמטים זה קורא?

עריכה חיפשתי והבנתי שאי אפשר ואפשר רק עד 720*576 DIVX

פורסם

איפה הבנת את זה?

אשמח ללינק בנושא...

מה שאני כן מכיר, זה שסך הכל מדברים שבטלויזיה יש USB HUB, שמאפשר לחבר אליו מספר מוצרי USB, ומשם זה מועבר למחשב...

מצד שני אני גם מכיר DVDים למינהם שאפשר לחבר אליהם USB ולצפות בסרטים, ותלוי בDVD איזו תמיכה הוא נותן...

אני לא שמעתי על טלויזיה, עם יכולת להמיר קבצי סאונד ווידאו, לסרט ממשי עדיין...

פורסם

איפה הבנת את זה?

אשמח ללינק בנושא...

מה שאני כן מכיר, זה שסך הכל מדברים שבטלויזיה יש USB HUB, שמאפשר לחבר אליו מספר מוצרי USB, ומשם זה מועבר למחשב...

מצד שני אני גם מכיר DVDים למינהם שאפשר לחבר אליהם USB ולצפות בסרטים, ותלוי בDVD איזו תמיכה הוא נותן...

אני לא שמעתי על טלויזיה, עם יכולת להמיר קבצי סאונד ווידאו, לסרט ממשי עדיין...

כבר יש היום מספר טלוזיות על יכולות DIVX מכונן USB כמו נגני DVD

למשל סידרת SCARLET של LG וכמה דגמים של HIER מסדרת ה-Blue Line.

פורסם

נחמד ביותר.

חבל שהם נזכרו כל כך מאוחר לעשות את זה, עכשיו שהפורמטים הפכו להיות בעיקר MKV חח

פורסם

סרטים מקודדים XVID/DIVX באיכות DVDRIP עדיין מהווים את נתח השוק העיקרי .

משמע, רוב האוכליוסיה עדיין רואים סרטים באיכות זו ולא 720P/1080I/1080P.

פורסם

כי ל DVDRIP יוצא תרגום

וזה גם רק 700 מגה

עם המהירות אינטרנט של אתרי השיתוף (חוץ מכמה טורנט שגם חסמו) אנשים עם מהריות 5 מגה ומעלה רק לעיתים נדירות מצליחים לנצל את כל הפס

אז מה יותר קל להוריד

700 מגה או 4-8 גיגה ?

פורסם

פותח התרד צודק.

LG סקרלט למשל, יכולה להציג 720X576 בלבד דרך ה USB שלה

פורסם

כי ל DVDRIP יוצא תרגום

וזה גם רק 700 מגה

עם המהירות אינטרנט של אתרי השיתוף (חוץ מכמה טורנט שגם חסמו) אנשים עם מהריות 5 מגה ומעלה רק לעיתים נדירות מצליחים לנצל את כל הפס

אז מה יותר קל להוריד

700 מגה או 4-8 גיגה ?

גם ל720P ו1080P יוצא תירגום.

וחוץ מי זה, מישהו שאל שאלה למה אנשים מורידים יותר DVDRIP? אני לא ראיתי שאלה כזו.

פורסם

זה לא משנה כמה מורידים יותר בארץ, כי הדגם הזה לא מיועד ספציפית לארץ.

בחו"ל הקבצים שאנשים מורידים הרבה יותר איכותיים, והם לא צריכים תרגום בעברית.

אז שוב פעם, לא מעניין אף אחד בחברות האלה, אם יש תרגום בעברית או לא.

ואם כבר, מאחר שנכנסו הפורמטים החדשים, החברות האלו, היו צריכות להתייחס אל זה, ולהוציא את הטלוויזיות שיתמכו גם בפורמטים החדשים (או לפחות בעזרת שדרוג קושחה...)

פורסם

לא חשבתם אולי שפענוח MKV דורש קצת יותר משאבים מאשר DIVX פשוט ברזולוציות נמוכות?

פורסם

^^^

ו... מה אתה מנסה לומר פה?

שהייצור יהיה יותר יקר? אם כן זה יהיה סכום ממש מינימלי שעדיין לאנשים יהיה משתלם לשלם אותו בשביל להנות מהאופציה...

ואם תחשב עכשיו כמה יעלה לך DVD שקורא MKV + דיסקים DL בשביל 1080P, אז תבין שאפשר לחסוך את כל הכסף הזה עם DOK וטלויזיה כזאת...

פורסם
  • מחבר

^^^

ו... מה אתה מנסה לומר פה?

שהייצור יהיה יותר יקר? אם כן זה יהיה סכום ממש מינימלי שעדיין לאנשים יהיה משתלם לשלם אותו בשביל להנות מהאופציה...

ואם תחשב עכשיו כמה יעלה לך DVD שקורא MKV + דיסקים DL בשביל 1080P, אז תבין שאפשר לחסוך את כל הכסף הזה עם DOK וטלויזיה כזאת...

בדיוק מה שחשבתי ואני תכננתי עליו עד שהבנתי שעדיין אפשרות לMKV 1080P..

והתרגום פחות מעניין אותי.

פורסם

בהחלט זו הסיבה המרכזית לטעמי.

אם זכור לי נכון למערכת הפעלה FAT32 אי אפשר להעתיק קובץ מעל 3.2/4GB (ואני לא מתבלבל עם מערכת הפעלה 32BIT שקוראת עד 3.2GB).

אם זה נכון, אז חובה מערכת הפעלה NTFS. והDVD אצלי לפחות לא קורא את המערכת הזו, רק FAT32.

וזה גורר את כך שmkv לא יכול להתנגן.

פורסם

^ זו גם סיבה.

דנדן, אתה צוחק? אתה יודע כמה עולים רכיבים שיכולים לנגן HD חלק? זה יוסיף לפחות כמה אלפיות למחיר של המסך, וגם אז קשה לדחוף את כל זה לתוך מארז כ"כ דק.

אתה גם סותר את עצמך, אתה בעצמך אומר ש DVD שקורא MKV (אני בספק שיש דבר כזה, משתמשים ב Streamer, והוא לא זול) הוא יקר, אז למה אתה חושב שאם הוא יהיה בתוך LCD הוא יהיה יותר זול?

פורסם

אין מה לעשות, האפשרות לחבר DOK לטלויזיה לא מחליף לחלוטין נגני מדיה. לך תדע גם באיזה CODEC זה בדיוק כן תומך ואיזה לא. אבל מן הסתם שזה לא יתמוך בפורמטים של HD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים