עבור לתוכן

מסך בגובה של עד 35~ ס"מ מחפש\שואל כמה זה באלכסון+מעמד

Featured Replies

פורסם

כן כן אני יכול עכשיו לעשות משפט פיתגורס ולקבל 28 אינטש אבל כולם יודעים שהמסך הוא לא פאנל שישב לי בדיוק מושלם מהשולחן עד המדף שמגביל את הגובה.

אז באתי לשאול איזה מסכים יש שנכנסים בגובה הזה , בגלל שהייתי בחו"ל כמה זמן וההורים שלי עברו דירה וזרקו את המחשב הישן עם כל הציוד ההיקפי(מילא היה מסך CRT עם מעמד שבור) כי הוא נשבר או משהו , וכמו כן איזה מחשב יהיה נוח לעבודה עם טקסט (יותר מעשר שעות ביום :S ננראה לי אני רק קורא בויקפדיה בממוצע בטוח יותר מ10 מאמרים ביום,(לפעמים אני שמה\חיפוש כל היום כשאני רוצה לברר הרבה פרטים על נושא מסויים בד"כ קשור ללימודים ואז יש לי כל הזמן מליון טאבים בטור בדפדפן) וזה לא ממש לוקח לי חלק משמעותי מהזמן) וגם לא קצת כתיבת קוד שאני מקווה לחזור אליה בקרוב (אגב אני יודע שזה סטייה מהפורום אבל גם אם אפשר המלצה למקלדת נוחה מאוד במיוחד כזאת שלא תהייה בית קברות לתאי אפידרמיס ופירורי קרקרים בתוך חודש = קלה לניקוי מתחת למקשים ; בתוך כמה חודשים אשמח מאוד) וגם קצת סרטים ומשחקים ...

ובגלל שיש לי נסיון עם זה אני אשתגע אם יופיע לי פיקסל מת על המסך אז אם אפשר הבהרה בנוגע למה שקורה עם זה(בלי קשר לאחריות אלא תדירות והבדלים בדגמים או משהו, וגם DPI ממש גבוהה מן הרגיל כבר חסר טעם לדעתי)

התקציב כנראה יקוזז מהמחיר של שאר המחשב אז המינימום עם כל זה (כי נראה לי שאין שום פיצ'רים אחרים חשובים ממש , אולי ציפוי נגד סריטות אבל זווית ראייה לא קריטית למרות ששוב זה יכול להיות נחמד) + מרווח בטיחות שאהיה מרוצה זה מה שזה יהיה , אני מניח משהו בסביבת 1200+- 400 שקל....

פורסם

22" רחב אולי ייכנס, אם מדובר ב-22" שמאפשר כוונון גובה עד שהמסך נוגע כמעט בשולחן. אם לא - אז 20" רחב בלבד או 17" לא רחב.

אם אתה רוצה המלצות, אז תכניס את התקציב לכותרת בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אני אוותר על המלצות כי נראה לי במבט שני אני שולח אנשים לחפש עבורי משהו יור מדי מפורט

בעצם מה הגובה הממוצע של מעמד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים