פורסם 2003 ביולי 2122 שנים אני מתכנן לקנות 2 מאווררים - Vantec ThermoFlow 80MM Smart ( יש לי בבית עוד אחד ) ולעשות שני חורים בדלת של המארז שלי - Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW ועוד חור בגג של המארז שיוציא אוויר ( באתר שלכם יש מודינג כזה של Shock משהו ) ורציתי לשאול :יש מאווררים יותר טובים שאלה שאני מתכוון לקנות ? ( באותו תקציב וחשוב שקטים ) השליטה על המאוורים של זה שלקחתי את הרעיון ממנו מתבצעת בעזרת - Vantec Nexus Fan Controller NXP.201 BLACK האם הוא טוב ? ( אני לא מחפש משהו עם מלא אופציותרק שליטה על המאוררים שיהיה בצבע שחור באותו תקציב בערך )
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים נשמע טוב מאד.אתה גם יכול לקחת מאווררים גנ'רים...לגבי הפנל, בכמה מאווררים/איזה אתה צריך לשלוט?יש לך גם את הפנלים של אנרמקס...
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מחבר על איזה מאווררים אחרים אתה ממליץ ? שמעתי שאלה שבחרתי הם טובים וגם יש לי אחד כזה בקשר לשליטה יהיה לי 3 מאווררים שניים בדלת ואחד בגג אני מעדיף לשלוט על שלושתם ושוב אני לא מחפש משהו מתקדם עם מלא אופציות וכו' משהו פשוט ויפה בסביבות אותו מחיר
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מחבר איזה מאוורר יותר טוב ה - Thermaltake 80mm Smart Fan 2 או Vantec Thermoflow 80mm fan ?ומה ה "smart" אומר ? מה ההבדל בין הגירסא "smart" לא לא smart ?
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים הSF2 יותר חזק ממנו.הsmart אומר שהוא יכול לבצע פעולות שמאווררים אחרים לא יכולים לעשות כמו: עלייה במהירות ביחס לטמפ' אם חיברת חיישן או שאתה שולט עליו בעזרת ווסת מהירות..
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מחבר הSF2 יותר חזק ממנו.הsmart אומר שהוא יכול לבצע פעולות שמאווררים אחרים לא יכולים לעשות כמו: עלייה במהירות ביחס לטמפ' אם חיברת חיישן או שאתה שולט עליו בעזרת ווסת מהירות..הסתכלתי בפרטים של שני המאוררים וה SF2 יותר טוב בהכל חוץ מברעש שבהכי מהיר שלו הוא מרעיש ב 3 בערך יותר מה Vantec ואם יש לי מכשיר לשילטה על המאווררים אז אני צריך smart ?כי לבדוק טמפ' אני לא צריך .. אני צריך רק שליטה על המהירות ואם אני לא צריך בשביל זה את ה Smart אז אני לא לוקח את ה Smart ..
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים אבל ה Smart Fan 2 דוחף יותר אוויר (הוא נחשב לאחד המאווררים הטובים בשוק, טוב ואמין).איזה מאוורר אתה מתכוון לקחת במקום?
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מחבר אני מתלבט בין ה Vantec Thermoflow 80mm fan ל SF2 בפרטים של שניהם - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2976 http://www.thermaltake.com/dcfan/a1357.htmה SF2 יוצא קצת יותר מרעיש שהוא על הכי מהר אבל רק ב 3 יותרולגבי המאפיינים של המאווררים אמרו לי ש - CFM = זרימת אוויר . DB \ DBA = מידת הרעש . ו RPM זה המהירות ,זה נכון ? כי ככה בדקתי את המאווררים ...ואני צריך גירסה SMart של מאוורר כדי שאני יוכל לשלוט במהירות שלו ?
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים SMART זה פשוט השם של המאווררהSF2 מגיע עם בקר שאתה יכול להרכיב מאחור ויש גם אפשרות שהוא יעבוד במצב אוטומטי לפי הטמפרטורה.יש את הSF1 שהוא יותר ישן ופחות מומלץ (לא ראיתי המלצות עליו מאז הSF2) ואין לו את האפשרות האוטומטית
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים מחבר SMART זה פשוט השם של המאווררהSF2 מגיע עם בקר שאתה יכול להרכיב מאחור ויש גם אפשרות שהוא יעבוד במצב אוטומטי לפי הטמפרטורה.יש את הSF1 שהוא יותר ישן ופחות מומלץ (לא ראיתי המלצות עליו מאז הSF2) ואין לו את האפשרות האוטומטיתאבל זה שהוא Smart זה אומר שיש לו עוד אופציות וזה לא השם שלו וגם אחד פה אמר את זה אבל אני לא בטוח שזה למה שאני רוצה ואם אפשר להתייחס בבקשה לשאלות שלי למעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.