עבור לתוכן

מחפש חוות דעת על הנייד DV3660 של חברת HP...

Featured Replies

פורסם

מחפש חוות דעת על הנייד DV3660 של חברת HP או נייד בסגנון בתקציב של עד 5.6K

המחשב ישמש ללימודים ותיכנות, קצת משחקים (COD4) וסרטים. יש לי כול יום נסיעה של שעה כול כיוון ברכבת ככה חשוב לי מחשב קל.

Model DV3660

CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB

Memory 4096 MB (2 x 2048 MB), Up to 8 GB DDR2

HD 250 GB SATA (5400 rpm)

Display 13.3'' Diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800)

GPU NVIDIA GeForce 9300M GS, Up to 1790 MB

Optical Device Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support

Sound Altec Lansing speakers

3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated

Wireless 802.11b/g WLAN

Bluetooth Yes

Card Reader 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards

Ports 3 USB 2.0

1 HDMI connector

1 eSata connector

1 VGA port

1 RJ45 ethernet connector

1 RJ11 modem connector

2 headphones-out

1 mic-in

Fingerprint reader Integrated finger print reader

Integrated Camera HP Pavilion WebCam with Integrated Microphone

Remote Control HP Mini Remote Control

OS Genuine Windows Vista Home Premium

Weight 1.86kg

Battery 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery

פורסם
  • מחבר

בבקשה מישהו יכול לעזור?

תודה :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ שוב :)

פורסם

כמה זמן אחריות יש עליו?

פורסם

שנתיים.

אני גם מתעניין לשמוע עליו והאם הוא נמכר במקום כלשהו בארה"ב. חיפשתי ברשת וראיתי דגם דומה (DV3) עם מעבד AMD בלבד.

פורסם

יש לך דרישות מיוחדות ממנו? מה השימושים?

מצד אחד הוא לא ממש למשחקים כי 9300GS זה לא כרטיס רציני, מצד שני זה יותר מ-X4500 אבל סתם מבזבז סוללה ויקר יותר

אם הדרישות הן כלליות למדי (שימושים כלליים - משרדיים)

ה-DELL VOSTRO 1310 עולה 4200 שח, עם 3 שנים אחריות

זה גם הפרש משמעותי במחיר וגם מחשב לא פחות טוב

פורסם
  • מחבר

אני אהבתי שיש לו 4 גיגה פנימי, המעבד שלו ברמה סבירה פלוס לא? הוא יחזיק 3-4 שעות? ועוד שאלה הוא יריץ cod4 בלי בעיות? תודה חברה.

פורסם

וואוו.. כמה שטיות..

- זיכרון? תמיד אפשר להוסיף.. ל-1310 יש 2 ג'יגה בבסיס, ותמיד אתה יכול להוסיף עוד 2 בעוד כ-200 שח

- המעבד שלו לא נחשב משהו מדהים, אם קריטי לך חוזק המעבד יש אופציות טובות בהרבה

- אל תבנה על זמן שימוש של יותר משעתיים וחצי במצב עבודה סטנדרטי או אפילו לא שעה וחצי במשחקים

- לשחק בלי בלי בעיות? אולי ברזולוציה 640*480

אל תבנה על יכולות משחק רציניות בלפטופ.. ובמיוחד לא על זמן משחק אמיתי (שעה-שעה וחצי ותגיד שלום לבטריה שלך)

אולי עכשיו אתה מבין למה שאלתי מה השימושים,

אם אתה רוצה לשחק, אתה צריך לשנות גישה ב-180 מעלות וללכת על מחשב שמותאם לזה

אם אתה מחפש מחשב קטן יחסית עם מסך 13 אינצ', קח בחשבון שהוא בנוי לדברים שונים מזה

פורסם

- לשחק בלי בלי בעיות? אולי ברזולוציה 640*480

אם אתה רוצה לשחק, אתה צריך לשנות גישה ב-180 מעלות וללכת על מחשב שמותאם לזה

אתה מגזים לגמרי. הוא לא אמר שהוא מצפה להריץ Crysis בהגדרות גבוהות. משחקים זה לא הכל או כלום, כרטיס מסך כמו ה-9300m GS בהחלט מסוגל להריץ את COD4 אם הציפיות שלך הן ריאליות (כלומר אם אתה מבין שתצטרך להתפשר על ההגדרות או הרזולוציה).

זכרון אין בעיה להרחיב.

המחשב הזה לא בהכרח משתלם. את ה-Lenovo SL300 תוכל למצוא בסביבות ה-4500 ש"ח עם איכות בניה טובה יותר ו-trackpoint. הדיסק הקשיח קטן יותר אבל זה לא מהותי לדעתי, להרחיב את הזכרון מ-2gb ל-4gb יעלה לך בסביבות ה-250 ש"ח (לשדרג ל-3gb יעלה חצי מזה) ולשדרג את האחריות לשלוש שנים משהו כמו 500 ש"ח. גם עם השדרוגים הללו אתה עדיין מקבל מחשב איכותי יותר עם שנת אחריות אחת יותר ובכמה מאות שקלים פחות.

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10809

* טעות - זה לא המחיר הנכון. זה המחיר לדגם ללא כרטיס מסך נפרד.

מצד שני, יתכן שה-dv3 קל מה-SL300 קצת. אין לי נתונים מדוייקים אבל ה-SL300 על הצד הכבד של מחשבי 13.3" (משהו כמו 2.2-2.1 ק"ג). HP מצהירים על משקל של 1.87 ק"ג ל-DV3 אבל זה מן הסתם המשקל עם סוללת 4 תאים או אפילו ללא סוללה. כנראה שהמשקל האמיתי הוא בסביבות 2 ק"ג. זו רק הערכה, לא שקלתי ואין מידע אמין שאני מכירה.

ה-Vostro 1310 לא מומלץ לשימושים שלך לדעתי. הוא אמנם זמין עם כרטיס מסך נפרד אבל מדובר בכרטיס מסך מהסדרה הבעייתית.

אתה יכול לצפות לחיי סוללה של 3-4 שעות בשימוש קל (לא במשחק ולא בצפייה בסרטים).

פורסם

"..ולשדרג את האחריות לשלוש שנים משהו כמו 500 ש"ח..."

רק תיקון קטן.. הרחבת אחריות ללנובו הזה משנה ל-3 עולה קרוב ל-900 שקל

לא נתתי את ה-1310 כתחליף למשחקים לנייד שהוא בודק, אלא תחליף במידה ואין צורך במשחקים.

מה שאמרתי זה שאם הוא רוצה לשחק, אז נייד עם מסך 13 אינצ' זה אופציה גרועה בשבילו!

בכללי, ניידים עם מסך 13" יקרים יותר מניידים עם מסכי 14" ו-15"

אם פותח הת'ראד מחפש נייד שישמש אותו למשחקים עדיף לו לקנות משהו שבמחיר הזה ישרת את המטרה באמת

משהו כמו Acer Aspire 6930G שעולה 4600 שח באייבורי ומגיע עם כרטיס מסך 9600m GT

פורסם
  • מחבר

חשוב לי שיהיה tuchpad רוב הזמן המחשב ישמש אותי ללימודים ובנוסף שיהיה זמן לסרטים גלישה וקצת משחקים.

פורסם

תסתכל בלינק שנתתי, כתוב 500 ש"ח:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10809

מה שאמרתי זה שאם הוא רוצה לשחק, אז נייד עם מסך 13 אינצ' זה אופציה גרועה בשבילו!

נו, ולזה בדיוק התנגדתי. "רוצה לשחק" לא אוטומטית אומר שהוא חייב כרטיס מסך אימתני, הכל תלוי בציפיות ובדרישות האחרות שלו.

אם פותח הת'ראד מחפש נייד שישמש אותו למשחקים עדיף לו לקנות משהו שבמחיר הזה ישרת את המטרה באמת

משהו כמו Acer Aspire 6930G שעולה 4600 שח באייבורי ומגיע עם כרטיס מסך 9600m GT

אבל הרי הוא לא אמר שהוא מחפש משהו שישמש בעיקר למשחקים וגם לא ציין שיש לו דרישות מטורפות בתחום אלא ביקש משהו קל שישמש ללימודים ויצליח להריץ קצת משחקים. מכאן קפצת לזה שמתאים לו ה-6930G?

חשוב לי שיהיה tuchpad רוב הזמן המחשב ישמש אותי ללימודים ובנוסף שיהיה זמן לסרטים גלישה וקצת משחקים.

בכל אלו שהועלו כאן יש Touchpad.

*עריכה - שים לב, אני התבלבלתי והטעתי אותך. ה-SL300 עם כרטיס המסך הנפרד עולה יותר מ-4500 ש"ח. זו העלות למחשב הזה עם כרטיס מסך משולב שלא מתאים לצרכים שלך. אפשר לבדוק את עלותו עם כרטיס מסך נפרד ולראות איזה מבין המחשבים משתלם יותר. בכל מקרה, שניהם יתאימו לצרכים שציינת. אתה יכול לבדוק מחירים גם של ה-Asus F6, הוא דומה ל-DV3 ועלותו בדר"כ דומה. סה"כ, נראה שהמחיר הגיוני ביחס לשוק מחשבי 13.3" עם כרטיס מסך נפרד.

יש גם את ה-MSI EX300 הזול יותר, האחריות היא של אייבורי ואני מצפה שחיי הסוללה לא יגיעו לרמות של 4 שעות (אבל זו רק הערכה על בסיס סטטיסטי):

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315

פורסם

יש סיבה מיוחדת שבחרת דווקא מחשב בגודל 13.3 אינצ'?

הוא הרבה יותר יקר מ-14.1 ובאמת שאתה לא מעלה סיבות ששוות לך את הכסף הזה (אלא אם אתה ממש רוצה לזרוק אותו)

לפי דעתי קח את ה-[url-http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3195]MSI EX400 ב-3300 שח

הוא מקבל ביקורות טובות ברשת.. וגם זול ביותר מ-2000 שח

בהפרש אפשר לקנות סוללה נוספת/סוללת חירום להערכת זמן עבודה בלי חשמל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים