פורסם 2009 במרץ 416 שנים אהלן,דרושה מדפסת בעלות של 200 ש"ח (אפשר אבל עדיף שלא לחרוג ל250), שתהיה בקצב הכי מהיר שאפשר למצוא במחיר הזה, שהדיו שלה יהיה זול (הכי חשוב).מומלץ שלא לקסמרק, יש לי כרגע LEXMARK X1190, אוכלת דיו ודיו יקר מאוד.תודה,דוד.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים בדרך כלל כשהמדפסת זולה אז הדיו יקר או מספיק למעט מאד הדפסות. זה נכון למדפסות הזרקת דיו ונכון גם למדפסות לייזר.אם המדפסת עולה 200-250 ש"ח אז סביר להניח שני דברים: 1 - הדיו שמגיע איתה הוא במיכל קטן ו-2 - מיכלים חדשים יעלו כמו לקנות מדפסת חדשה, אבל סביר שאז הם יספיקו ליותר הדפסות.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים תוכל לקנות מכלי דיו.קניתי ערכת מילוי שמספיקה לכ5000 הדפסות במדפסת LEXMARK X1190 ב70 שקלמומלץ, עבר כבר יותר מחצי שנה ואפילו לא סיימתי בקבוק אחד(יש לי שתיים).אני כבר לא זוכר איפה קניתי, אבל תחפש בטוח יש בארץ
פורסם 2009 במרץ 616 שנים מחבר תוכל לקנות מכלי דיו.קניתי ערכת מילוי שמספיקה לכ5000 הדפסות במדפסת LEXMARK X1190 ב70 שקלמומלץ, עבר כבר יותר מחצי שנה ואפילו לא סיימתי בקבוק אחד(יש לי שתיים).אני כבר לא זוכר איפה קניתי, אבל תחפש בטוח יש בארץגם א ני קניתי, הסתבכתי קצת עם המילוי - לא בשבילי המילואי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.