עבור לתוכן

המלצה על לוח אם לCoreI7

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני זקוק להמלצה על לוח אם ל Core I7

אני לא מתכנן על אוברקולקינג רצחני, וגם לא על מערך SLI או CROSSFIRE

חשבתי בכיון של הX58PRO של MSI, כי הוא זול יחסית, השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד 60$ (אני מזמין מNEWEGG) לP6T או ללוח של אינטל?

מודה מראש על העזרה....

פורסם

עוד לפני שנמליץ על לוח - מה השימושים שלך? למה אתה צריך מערכת CI7, שהיא יקרה יחסית למערכת C2Q ובחלק מהתחומים לא שווה את תוספת הכסף?

לשם השוואה, לוח לCI7 עולה כ-1000 שקלים, 3GB זכרונות במהירות סבירה עולים כ-520 שקלים, ומעבד מינימלי עולה כ-1600 שקלים, מה שמסתכם ביותר מ-3000 שקלים רק לשילוש.

לוח לC2Q יעלה קצת פחות מ500 שקלים (אפשר גם בפחות), 4GB זכרון יעלה כ-250 שקלים, ומעבד מינימלי 900 שקלים, וזה מסתכם בכ-1600 שקלים, בערך חצי מחיר משל שילוש של CI7.

אם אתה לא גרפיקאי או מישהו שמתעסק בעריכות ודינדורים כבדים או גיימר סופר כבד שאין לו הגבלה של כסף, אין לך סיבה לקנות CI7...

פורסם
  • מחבר

אני כן מתעסק בעריכת וידא, בתקווה להתחיל עם HD, כמו גם עבודה עם פוטושופ וכו...., ובמסגרת התקציב שלי

1000$ - שוב אני מדגיש, אני מבצע את הרכשיות בNEWEGG בארה"ב

עד עכשיו יש לי כבר את המעבד (290$) וכונן 1.5TB של סיגייט (130$)

(משיקולי מכס, ההזמנה פוצלה לשניים)

כעת, אני ניצב בפני הדילמה על כ. מסך, זיכרון, ולוח אם:

זיכרון:

6GB DDR3-1333-OCZ-7-7-7-20

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_10666_intel-i7_triple_channel

(130$)

כ. מסך עם מעבד גרפי 4830 (100$)

(מדגיש שוב, אני לא גיימר, ולכן אין לי צורך בכרטיס חזק מאד, והתרשמתי ממנו יחסית)

ולוח אם - כבר הבהרתי מה ההתלבטות...

בשאר הכסף, אני מתכנן לקנות מארז בארץ (הקולר-מסטר 690 נראה לי רציני, וקראתי עליו דברים טובים באתרים בחו"ל)

פורסם

מבחר לוחות ה-X58 בNEWEGG לא גדול, אבל משם הMSI הכי משתלם.

יתן לך בדיוק מה שאתה צריך, בלי יותר מידי שטויות...

לגבי הכרטיס מסך - אני יודע שזה לא המקום המתאים (אני מקווה שגם אתה יודע) אבל אם אתה לא גיימר ואתה לא משחק במשחקים אין טעם שתקנה כרטיס כזה, הכרטיס הכי פשוט שתמצא יספיק לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים