עבור לתוכן

המלצה לנייד לשימושים בסיסיים (office, אינטרנט, שמיעת מוזיקה) תקציב 3500

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה מראש למגיבים,

מעוניין במחשב בשביל חברה סטודנטית שמתעסקת באומנות.

השימוש בנייד הוא לצרכים בסיסיים (משרדי) + צפייה בסרטים ומוזיקה. אולי בעתיד גם צורך בעריכת קול.

מפורט למטה הדרישות.

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה.

* גודל המסך: 15.4

* משקל רצוי: לא יותר מ 2750 גרם, רצוי נמוך יותר כמה שניתן על בסיס התקציב.

* זמן סוללה: צריך ארוך, בסביבות 4-5 שעות

* בלוטות: רצוי, לא חובה

* יציאות מיוחדות: HDMI רצוי לא חובה.

* גודל מינימלי של כונן קשיח: 120G אבל השאיפה היא לסביבות ה 300

* צורב DVD: רצוי לא חובה

* אחריות: מספיקה בארץ, חובה 3 שנים. ניתן לקנות נייד שמגיע עם שנה אחריות ולהרחיב ל 3 שנים אבל צריך להכנס לתקציב.

* אין העדפה לחברה ספציפית, יש העדפה שתהיה חברה מוכרת ועם מוניטין טוב.

במידה והתקציב לא ראלי ניתן לחרוג לעד 4000 ש"ח אולם רצוי להשאר כמה שקרוב שאפשר לתקציב המקורי.

תודה רבה למגיבים

פורסם

חיי הסוללה שאתה מחפש אינם ריאלים למחשב בגודל ותקציב כזה, לפחות לא עם הסוללה הסטנדרטית של 6 תאים.

אם היא סטודנטית ומתכננת לקחת את המחשב ללימודים, שתדע קודם כל שמחשב של 15.4" הוא לא תענוג גדול כשנסחבים בין שיעור לשיעור כל היום וממש לא מומלץ למי שמעוניין להתנייד הרבה. האם מחשב קטן יותר לא בא בחשבון?

פורסם

אתה יכול לקנות NETBOOK בתקציב יותר זול ויותר עדיף..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

לגבי הגודל לסטודנטית, אז היא כבר החזיקה לפטופים, והגודל של המסך זה בחירה שלה מתוך מודעות. ייתכן שזה קשור לאי דיוק שלי, היא לומדת מספר קורסים מצומצם ולא סטודנטית ב"משרה מלאה" הנייד גם לצורכי עבודה. אולם אכן היא מעדיפה ניידים מהקלים יותר שקיימים בטווח המחירים הזה.

לגבי אורך חיי סוללה, אם זה לא ריאלי אז היא תתפשר על כך, אין לה ברירה. ניתן להרחיב את התקציב ל 4000 כפי שציינתי אם זה יכול לשפר משמעותית את חיי הסוללה.

לגבי netbook, אני לא מכיר את המושג, אני אקרא על זה קצת ויתיעץ איתה אולם בינתיים אשמח לשמוע המלצות על מחשבים ניידים.

פורסם

אולם אכן היא מעדיפה ניידים מהקלים יותר שקיימים בטווח המחירים הזה.

אין כזה דבר "מן הקלים" ועם מסך 15.4". זה לא ממש קשור למחיר. ניידים עם מסך כזה שוקלים רובם ככולם 2.7 קילו פלוס מינוס 100 גרם, אז זה לא עושה הבדל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי לגבי המשקל.

האם יש המלצה ספציפית לנייד שיכול להתאים?

פורסם
  • מחבר

הי,

לגבי נטבוק, האופציה נפסלה מאחר והיא טענה שהם קטנים לה מדי (גודל מסך רצוי 15.4) אמנם לא בדקתי את כל הנטבוקים אבל מקריאה ברשת הבנתי שהרעיון שלהם זה להיות קטנים יותר כך שאני מניח שלא אמצע הפתעות בתחום הזה ולכן נשאר במחשבים ניידים.

הבנתי שבמשקל אין הרבה ברירה (בסביבות 2.750) = מקובל

גם לגבי אורך חיי סוללה, בסופו של דבר היא תסתדר.

ראיתי ש tgolin המליצה ב thread אחר על ה N500 של לנובו. פה אין צורך במשחקים אבל שאר הדרישות נראו לי די דומות. האם הוא מתאים גם לדרישות שלי?

האם יש המלצות אחרות?

תודה מראש לעונים

פורסם

כמעט כל מחשב יתאים לדרישות, בחר במשהו עם כרטיס מסך מובנה ולא נפרד. ה-N500 בלי כרטיס מסך נפרד יתאים. אפשר גם ללכת לכיוון של משהו כמו ה-A860 או ה-A840 של דל שנותנים אחריות מאד ארוכה במחיר נמוך:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-t5470.htm

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm

פורסם
  • מחבר

תודה רבה tgolin על העזרה.

פורסם

ה-N500 בלי כרטיס מסך נפרד יתאים.

מה רע בN500 עם כרטיס מסך נפרד..? פשוט ראיתי אותו בוואלה והסתקרנתי.

פורסם

שום דבר לא רע פשוט אין לך בזה צורך וחבל על הכסף וחיי הסוללה שתאבד.

פורסם

חידשת לי...לא ידעתי שכרטיס מסך נפרד מחליש את חיי הסוללה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים