עבור לתוכן

המלצה לראוטר אלחוטי

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי אפשרות לקבל בחינם ראוטר אלחוטי מבזק ואני לא יודע איזה לבחור?

לא הצלחתי לתפוס את החנות של בזקסוטר באזור המגורים שלי כך שאני לא יודע מה האפשרויות אז אם יש מישהו שכן ידוע מה האפשרויות אז אני אשמח להמלצה...

ועוד שאלה... כרגע שני המחשבים שלי מחוברים ברשת קווית האם אני יוכל להמשיך לחבר אותם ככה למרות שהרואטר אלחוטי?

פורסם

אם המחשבים שלך מחוברים ברשת קווית, המשמעות היא שיש לך נתב. לפיכך הצורך בנתב האלחוטי של בזק הוא לא ממש גבוה. בכל מקרה, אם תיקח אותו מבזק הוא יחלף את המודם והנתב שיש לך כרגע. אין בעיה להשתמש בחיבורים קווים גם בנתב אלחוטי כי הוא בא עם 4 כניסות קוויות.

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי B FOCUS 270PR+סוויץ' אבל המודם מתחיל לעשות בעיות ... הוא לא תמיד נדלק אז שאלתי את בזק והם אמרו לי שמגיע לי ראוטר אלחוטי מתנה.

עוד שאלה האם כשעושים REBOOT למודם \ ראוטר דרך האפשרוית שבממשק הרבה פעמים האם זה הורס אותו? הכוונה שלא עושים עושים זאת פיזית ע"י כיבוי והדלקה של המכשיר.

פורסם

ה-ECI שיש לך הוא אכן מוצר לא איכותי במיוחד ואם הוא מראה סימני גסיסה, אז תחליף אותו למודם/נתב המשולב. הוא גם יחסון לך את ה-SWITCH.

פורסם
  • מחבר

ובקשר לשתי שאלותי הקודמות?

פורסם

אין קשר בין מספר ה-RESTART שאתה מבצע (בחומרה או בתוכנה) לאורך החיים של המודם שלך. לא ראיתי עוד שאלה שלא עניתי עליה...

פורסם

הECI הוא מודם סביר, בתור ראוטר הוא די גרוע

אם מביאים לך מודם ראוטר חינם, פשוט חבר אותו במקום הSWITCH והמודםECI שיש לך עכשיו וסגור לו את האלחוטי

פורסם
  • מחבר
יש לי אפשרות לקבל בחינם ראוטר אלחוטי מבזק ואני לא יודע איזה לבחור?
פורסם

:-)

בגדול, בזק מספקת שלושה דגמים -- ASUS, סימנס ו-DYNALINK. הסימנס וה-DYNALINK הם בעצם אותו נתב תחת שתי מדבקות שונות וגם ה-ASUS לא שונה מהם בהרבה. לטעמי כל אחד מהם יתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים